Ohm-Aztec Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Konečně se mi podařilo dohledat ref. číslo: H69429931 (a ne, na Hamilton info lince to nebylo...) a taky první video na YT: No a taky pár živých fotek. Cena údajně 435 Euro. Zdroj: http://www.j-tajima.com/SHOP/H69429931.html Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Další zdroj: http://www.takaramonoya.com/item/watch/H69429931/H69429931.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Skvela prace. Ted jeste zjistit, kde se daj koupit a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Odkazy vedou na JPN e-shopy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak ty živý fotky mě moc nepresvedčily (WUS). Cena vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Cena vysoká? To fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 cenovy narast oproti povodnym tam je - https://www.timestore.sk/Znacka/Hamilton/Field/Hamilton-Field-OFFICER-HANDWINDING-26562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Na WUS šly za 450 dolarů, mě to přijde za tyhle hodinky moc. Měl jsem klasický date model, a je to mimo ciferníku fakt úplně stejné. Nicméně pouze můj subjektivní pocit, promo fotky se mi moc líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Zrovna včera jsem si na ně vzpomněl a zkusil napsat k místním dealerům- zatím se mi ozval Stuchlík, že by u nich měly být někdy v půlce března, Koscom mi dá vědět do dvou dnů (zjišťujou to u Hamiltonu), Dušák i Carollinum zatím bez odezvy.Jinak vypadaj jako na promo fotkách, takže dobře....cena kolem těch 450EUR by byla naprosto v pohodě, nárůst oproti starší verzi je vcelku pochopitelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Sashator: souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Mě se nějak víc líbily na promo fotkách a na těchto ?real life? fotkách je to slabší. Přijde mi to takový moc nahňácaný a ty současný mi přijdou takový decentnější a vyváženější (i s datem). Ale chtělo by to vidět naživo no... každopádně díky za update!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Mi prave prijdou oproti date modelu naprosto super. Pravy military. Ty puvodni mi prijdou takove nijake. Cenu bych taky zkousl. Objednavat z Japonska se mi moc nechce. Pockam si co EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 treba si uvedomit, ze kazde su z ineho obdobia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Zas tak moc se od původního vzoru neliší. Na první pohled velikost (33 vs 38 mm) a tvar a materiál sklíčka... Jen doplním, že tento model vychází ze spec. GG-W-113. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 myslel som povodneho s datumovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Mně osobně přišla ta date verze neslaná nemastná, takovýho něco napůl, ta datumovka to prostě zabíjí. Naopak tyhle se mi díky kopírování původních (podle specifikace viz Ohm-aztec) líbí moc. Ano, ten cifr je dost zasekanej, ale o to víc působí military dojmem. Několikrát jsem přemejšlel, že si koupim originály Benrusů nebo Hamiltonů, ale velikost 33mm mě vždycky odradila. Jen doufám, že tyhle nebudou mít fixní stěžejky ale koneckonců patřej především na hadr edit- tak fixní je určitě nemaj viz foto vejš Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 mna tiez odradza ta velkost. ja by som si vybral nieco aj z nasledovnych:- https://mwcwatches.com/collections/classic-range/products/a-11-1940s-wwii-pattern-military-watch-automatic- https://mwcwatches.com/collections/classic-range/products/gg-w-113-us-1960s-pattern-military-watch-automatic- https://mwcwatches.com/collections/classic-range/products/mwc-1940s-to-1960s-pattern-general-service-watch-with-24-jewel-automatic-movement-retro-dial-variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 este obrazky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 ja som si práve pred nedávnom kúpil ešte tie s dátumom a páčia sa mi teda ovela viac ako tieto nové cena bola fakt viac ako slušná za mechaniky s ETOu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 MWC je cistokrvna cina, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se