Jecko.fr Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Dobrý deň všetkým, Pripravujem velký článok o manufaktúre PRIM pre milovníkov hodinářstva vo Francii. Hladám k tomu fotografie hodiniek PRIM. Chcel by som nimi ukazať kvalitu záberov zberatelov ktori sa predstavujú na Chronomagu a kvalitu ich zbierok. Aby som teda mohol predstavit kvalitu českej výroby, majstrovstvo fotografovania a jemný vkus, chcel by som Vás poprosit o Vaše vydarené zábery, (poslite mi ich SEM). Ako náhle bude článok uverejnený pošlem Vám adresu na stránku. Vopred Vám dakujem a tešim sa na Vaše prispevky. Srdečne z Francie JECKO
popshop2007 Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 (upraveno) Jecko.fr napsal: Dobrý deň všetkým, Pripravujem velký článok o manufaktúre PRIM pre milovníkov hodinářstva vo Francii. Hladám k tomu fotografie hodiniek PRIM. Chcel by som nimi ukazať kvalitu záberov zberatelov ktori sa predstavujú na Chronomagu a kvalitu ich zbierok. Aby som teda mohol predstavit kvalitu českej výroby, majstrovstvo fotografovania a jemný vkus, chcel by som Vás poprosit o Vaše vydarené zábery, (poslite mi ich SEM). Ako náhle bude článok uverejnený pošlem Vám adresu na stránku. Vopred Vám dakujem a tešim sa na Vaše prispevky. Srdečne z Francie JECKO ak pomozu budem rad.... Upraveno 25. února 2008 uživatelem popshop2007
popshop2007 Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 (upraveno) popshop2007 napsal: ak pomozu budem rad.... Upraveno 25. února 2008 uživatelem popshop2007
Prokop Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Pokud budete mít zájem, jsem schopen poskytnout Vám fotky od našeho fotografa.
jacob Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Aspoň jedna fotka abych pomohl, i když nejsem zdatný fotograf.
spiderer Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Cvaknul jsem Diplomaty, vic Primek co by staly za foceni doma nemam, snad to pomuze
Jecko.fr Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Wahouuu Super. :clap: :clap: Dakujem z celého srdca! Dalsie Dalsie
Red Dwarf Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 Nic moc umění, ale snad použitelné
typograf Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 (upraveno) Upraveno 4. března 2008 uživatelem typograf
NIGHTinGALE Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Celkem zajímavý model. Ne až tak obvyklé nožky pouzdra a hlavně naprosto luxusní hodinová ručka.
NIGHTinGALE Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Ještě dvoje Primky v celkem hezkém stavu.
NIGHTinGALE Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Paráda, Vore Taky jedny přidám. Hezky ti ladí k avataru, není liž pravda?
vor Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 NIGHTinGALE napsal: Paráda, Vore Taky jedny přidám. Hezky ti ladí k avataru, není liž pravda? Pokud je opičák pevná součást hodin, tak je beru, na ceně nezáleží.
vor Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 No a kde jsou ty nejhezčí primky?? s mimostředkou
Návštěvník tolja Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 (upraveno) Také přispěji svou troškou.. Upraveno 4. března 2008 uživatelem tolja
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 vor napsal: Pokud je opičák pevná součást hodin, tak je beru, na ceně nezáleží. To nejde Ale můžeme si zahrát šachy, při nichž ty hodiny využijeme. A pokud mě porazíš, je ten plyšovej opičák tvůj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se