tiboon Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 dobrá vychytávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabonov Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 moje prve pokusy s homemade remenmi, dostal som sa ku dost vela vzorkam koze(40x50cm) tak skusam co to da, toto bol prvy pokus sorry za tie foto je to z mobilu, lebo fotak sa nedavno pokazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 nechcem robit nove vlakno na takuto otazku ale zaujimalo by ma ako robite dierkovanie na remienkoch? obcas sa mi stane ze si musim nejaku tu dierku na remen pridat a zatial som nenasiel sposob ako to urobit ozaj dobre.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 (upraveno) dierky si ja robim kovovym vybojnikom - dierkovacom - s roznym tvarom hrotu - povodne som s tym dierkoval navrhy na obaly z kartonu, ale da sa prerazit aj remen. Podlozis miesto pod remenom drevom a prask kladivom po dierkovaci prerazis dieru, pekna cista hrana po obvode...Videl som aj ovalny - elipsovity tvar spice a okruhly...ine typy nie. Ale to som bol klasika v zeleziarstve. Ale, ci to pouzivaju aj majstri remenari...neviem. Upraveno 10. května 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 ja som videl ako to robia takymi kliestami - vyzerali ako tie co mal volakedy revizor vo vlaku a mali asi 10 roznych nastavcov pre rozne druhy a velkosti dierok potom som to raz videl robit pomocou kovovej raznice alebo ako to nazvat a kladiva link link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 nooo, tak to robim priebojnikmi, tak sa to spravne vola. Dik za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 nooo, tak to robim priebojnikmi, tak sa to spravne vola. Dik za odkaz. diki pani. priebojniky su uz na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 ..tak jsem se taky pokusil vyrobit jeden "vintage" řemen ..hodnocení nechám na Vás, jen snad pro zajímovost = použitá kůže je ze starého ADK diáře.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 ..tak jsem se taky pokusil vyrobit jeden "vintage" řemen ..hodnocení nechám na Vás, jen snad pro zajímovost = použitá kůže je ze starého ADK diáře.. velmi pekne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 home made - pokus II. ....tentokrát silnej - 5 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 home made - pokus III. ....tentokrát pseudo krokodyl - 4 mm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 "hadím jazykem" jsem to chtel jen trochu "oživit".. viz:foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Sorry za ot panove ale nejsem schopny diky novemu systemu pouzit efektivne vyhledavani... Nevite co je s mistrem Simou? - psal jsem mu SZ a zatim nereaguje. Na foru uz se take tyden neukazal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Sorry za ot panove ale nejsem schopny diky novemu systemu pouzit efektivne vyhledavani... Nevite co je s mistrem Simou? - psal jsem mu SZ a zatim nereaguje. Na foru uz se take tyden neukazal... Je s Hufnorem na člunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 To maji tenhle tyden? Aha... Tak diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 To Spinach: Škoda že si nenafotil priebeh výroby. Inak pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 To Spinach: Škoda že si nenafotil priebeh výroby. Inak pekné. je to vyrobený z peněženky.. vrchní vrstva kůže je pseudokroko.. pak další dve vrtstvy kůže, slepené klasickým Herculesem.. dutiny pro 24 mm stěžejky vyrobený z gumový dutinek, zalitý vteřinovým lepidlem (vyzkoušeno-neuveritelne zatvrdne..) přesahem vrchní kroko kůže..pak projistouo prošitý.. hrany řemenu seříznutý a přešepsovaný černým akrylem a následně zase Herculem.. pak je řemen ručně prošitý na "duležitých" místech... dulčíkem proražený díry a to je vše.. doba výroby: cca 3-4 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 viz. foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Vypadaj pekne, jenom se desim toho Herkulesu. Zkus si na to koupit Chemopren (ja jsem pouzival Ch. Extrem), mam s nim dobry zkusenosti. A udelej par obrazku i s hodinkama, ne jen samotnej remen. Kazdopadne jen tak dal, moc dobre znam tu radost z vysledku vlastni prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se