Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

<P>Hrál jsem si chvíli s myšlenkou vyrobit si také něco z kůže. Protože mám rád jednoduchá řešení a měl jsem zrovna k dispozici sponu z původně oranžového silikonu, který lety vybledl, ztuhnul a hodil se již jen do koše, přemýšlel jsem co s ní provedu. Jinde jsem našel starý kožený řemen a dal se do práce. Z řemenu jsem uřízl modelářským nožem pruh šíře 20 mm, z něj dva kusy o délkách odpovídajících starému silikonu a bylo skoro hotovo. Poslední a nejnáročnější úkol byl, jak do něj dostat stěžejky. Do svěráku jsem chytil vrtačku s vhodným vrtáčkem, tuším 1,2 mm, otáčky nastavil na minimum, co uměla a opatrně kůži navrtal. Pro napuštění řemene jsem použil krém na ruce. Jak to dopadlo můžete posoudit na pár fotkách. Nosí se velmi příjemně. Zároveň vás prosím o názory, jak vás tohle řešení oslovilo, neoslovilo.</P>

<P>post-3780-077983300 1362580491.jpg</P>

<P>post-3780-030051600 1362580494.jpg</P>

<P>post-3780-028624700 1362580497.jpg</P>

<P>post-3780-033763000 1362580501.jpg</P>

Odesláno

Hezky to mas,s touhle myslenkou si taky pohravam a shodou okolnosti jsem minulej tejden pri debordelizaci skrine nasel starej pasek,kterej jsem chtel pouzit na vyrobu remenu,navrtani me taky kupodivu napadlo,protoze kuze je dost silna a nevim,jak bych tam ty stezejky jinak narval,diky za inspiraci,az budu mit cas,vrhnu se na to:-)Jen nemam motylovku,ale trnovou sponu,tak nevim nevim,manualne zrucnej moc nejsem:-)

Odesláno
  V 10. 3. 2013 v 13:59, villain83 napsal:

Hezky to mas,s touhle myslenkou si taky pohravam a shodou okolnosti jsem minulej tejden pri debordelizaci skrine nasel starej pasek,kterej jsem chtel pouzit na vyrobu remenu,navrtani me taky kupodivu napadlo,protoze kuze je dost silna a nevim,jak bych tam ty stezejky jinak narval,diky za inspiraci,az budu mit cas,vrhnu se na to:-)Jen nemam motylovku,ale trnovou sponu,tak nevim nevim,manualne zrucnej moc nejsem:-)

Díky, jen si musíš dát pozor při vrtání, je docela problém udržet směr, kůže má tendence ujíždět do stran.

Odesláno
  V 10. 3. 2013 v 16:16, funf5 napsal:

Díky, jen si musíš dát pozor při vrtání, je docela problém udržet směr, kůže má tendence ujíždět do stran.

no prave,ja se ke sveraku jen tak nedostanu,takze udrzet ten smer bude asi dost tezky...

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 6. 3. 2013 v 14:43, funf5 napsal:

Zároveň vás prosím o názory, jak vás tohle řešení oslovilo, neoslovilo.</P>

Tak to je fakt "ženyální" !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...