Hatan Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Shag: Skvělá práce s krásnými výsledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Ano, je to had. Vdaka pani.Shag: krásná čistá práce! Pochvala od Majstra velmi potesila. Dakujem pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Este skusim prihodit nejake dalsie...A par pre ludovkarov... Pekná čistá práca, gratulujem. Sa mi páči, že si nepoužil to módne prešitie do boku pri nožičkách (napr. Hirsch tak pokazil Liberty, môj obľúbený remeň).Tie ľudovkárske sú špicové, ešte by ich to chcelo odfotiť v zátiší s krpcami, alebo ploskačkou v koži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 víkendové počasí nic moc,tak jsem zas pracoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 víkendové počasí nic moc,tak jsem zas pracoval DSCN6076.jpgDSCN6080.jpgDSCN6081.jpgDSCN6083.jpgDSCN6086.jpgParádní řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 ještěrka na Zenith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 <br /><br />Maka se furt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 <br /><br /><br /><br />Tak za 10 dni čus ... Zasloužena dovolena vola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Jeden damskej pro breitlingeny <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosta Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Tak jsem přelouskl celý vlákno ... klobouk dolů pánové ... koženej samo ...Super práce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 (upraveno) <br /><br />Maka se furt ...To mi pripomnelo gangstersky filmy, je to jako stůl plnej peněz po vykoupení banky- ale toto vypada mnohem lip Ty 4 spodní jsou ty moje ne? :-) Dobra práce Oto. Upraveno 26. června 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj to jsou ty tvy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 jj to jsou ty tvy :-)Hned mi byly nějak povědomé :-) Jak po dovolene? Odpočinutý ;-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 skvělá Dušanova (zekon7302) práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 skvělá Dušanova (zekon7302) práce.Dík,černá spona?,to jsem nečekal ale jsou to drsňácky hodinky a celé to takhle jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Dík,černá spona?,to jsem nečekal ale jsou to drsňácky hodinky a celé to takhle jde Mám i klasickou kartáčovanou, ale ta má ty "křídla" dost úzký a hodně to do ruky píchalo. Je pravda že ta klasická vypadá dobře a už mám na cestě další, ale ta černá se mi k tomu líbí:-) edit: překlep Upraveno 27. června 2013 uživatelem Levit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 jj to jsou ty tvy :-) Hned mi byly nějak povědomé :-) Jak po dovolene? Odpočinutý ;-) ?No jak se to veme ... Uz zase v jednom kole znas to ... Porad dohanim resty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 jj, poptávka převyšuje časové a výrobní možnosti , že? ;-) mimochodem, ty poslední řemeny sedí fakt skvěle, jak vždy výborná práce No jak se to veme ... Uz zase v jednom kole znas to ... Porad dohanim resty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Bohuzel je to tak. V hlave mam hromadu napadu , ale neni cas na realizaci makam porad, porad shanim novy a novy materialy atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se