Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

když je tak sleduji, zvětšil bych o pár zdibíčků jednotlivé indexy chronografů. dial by působil plnějším dojmem.

Odesláno

>>>Ondraj:

Nechci se tě dotknout, ale mě to připadá být "fejk".

Jak titanvý, tak ocelový tah u této řady se dodává v kartáčovaném provedení - nikdy jsem jinou povrhovou úpravu neviděl (leštěné jsou pouze jeho nejtenčí články).

Leda by ti ho někde u "šikovného" hodináře přeleštili tak, aby se blýskal "jak psí koule" :lol:

(v takovém případě bych ale musel uznat, že pouzdro se vším všudy by bylo celkem vydařené - to vypadá věrné...)

Odesláno
>>>Ondraj:

Nechci se tě dotknout, ale mě to připadá být "fejk".

Jak titanvý, tak ocelový tah u této řady se dodává v kartáčovaném provedení - nikdy jsem jinou povrhovou úpravu neviděl (leštěné jsou pouze jeho nejtenčí články).

Leda by ti ho někde u "šikovného" hodináře přeleštili tak, aby se blýskal "jak psí koule" :lol:

(v takovém případě bych ale musel uznat, že pouzdro se vším všudy by bylo celkem vydařené - to vypadá věrné...)

To bude tím, že je přeleštěný. (vlastní práce)

A krom orig. dokladů, které vlastním jsem byl asi před měsícem na seřízení u Dušáka a neříkali, že by tam byla Miyota :)

Odesláno

Ale jo, já si myslel, že to tak bude - jen jsem si trochu "rýpnul".

Ovšem "namastil" jsi ho důkladně ! :D

Poctivé vlastní ruční práci se meze nekladou - já si zas vlastnoručně přebarvil lunetu u TH F1 Chronotimer a když jsem vložil fotku, VS a PanzerBear mě málem ukamenovali... :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...