Petr28 Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 (upraveno) Trochu mě zarazil ten nápis na vnitřní straně dýnka a vícedílné pouzdro. Ale šlapou krásně a pomalu . (cena Higuchi únor 08 - 4873Kč (bezDPH)) Upraveno 26. února 2008 uživatelem Petr28
Andreas.ks Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Hodinky nádherné, ostatně jako celá tato řada... Člověk by je nejraději měl všechny...
andrew42 Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Asi jsem se zamiloval.... Jsou nádherné, kde se dá kousek sehnat??
Chronoland Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 andrew42 napsal: Asi jsem se zamiloval.... Jsou nádherné, kde se dá kousek sehnat?? http://www.seiyajapan.com/product/S-SCVS01...15_SCVS015.html
African Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Velmi elegantní mechanické hodinky s osvědčeným kalibrem. Kooperaci s Čínou bych ovšem čekal např. u Seiko řady 5 a jiných tuctových modelů, ale u Spiritů mě docela vyrazily dech. A navíc, na dýnku uvádějí Made in Japan, tak že mě to hlava trochu nebere"
Petr28 Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 (upraveno) Zřejmě berou "Made in Japan" jen strojek. Marketing.. Že je pouzdro vyrobeno v Číně by mi ani tak nevadilo, ale přijde mi škoda, že není z jednoho kusu materiálu. Kvůli ceně (snažší výroba) to asi není. Maj to i Grand Seika. Nicméně je to asi tak jediná výtka vůči nim. Na 17cm zápěstí není hezčích strojoven v téhle ceně. Vlastimil7664 napsal: Velmi elegantní mechanické hodinky s osvědčeným kalibrem. Kooperaci s Čínou bych ovšem čekal např. u Seiko řady 5 a jiných tuctových modelů, ale u Spiritů mě docela vyrazily dech. A navíc, na dýnku uvádějí Made in Japan, tak že mě to hlava trochu nebere" Upraveno 29. února 2008 uživatelem Petr28
UnstoppableTime Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Tyhle hodinky a pak taky ta bílá verze s modrými ručkami jsou super! Jen bych dozadu místo nějakého sériového čísla či co to je dal napis sapphire crystal, pak by to víc ladilo.
Petr28 Odesláno 3. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2008 UnstoppableTime napsal: Tyhle hodinky a pak taky ta bílá verze s modrými ručkami jsou super! Jen bych dozadu místo nějakého sériového čísla či co to je dal napis sapphire crystal, pak by to víc ladilo. Rezerva chodu 54h 45min . Nejdřív se zpomalovaly -2s za 12h, pak presne a poslednich 8h se zas zpomalily uz o 5s.
TomasHakl Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 tyhle hodinky jsou na ebayi dost v kurzu..jeden cas jsem o nich uvazoval..svedi me prsty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se