Bembeg Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Prodal jsem tomuto členovi nějaké příslušenství,vše v pořádku.Rychlý bezproblémový obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 (upraveno) kupoval jsem od Missa potápky Citizen, vše OK, dle popisu a domluvy. Díky! Upraveno 12. března 2018 uživatelem Dslabak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myllo Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Dakujem za pekne Steiny, robia radost- a dakujem aj za rady zaciatocnikovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Prodal jsem "missovi" mnou vyrobené handmade řemeny. Z mé strany vše Ok, skvělá komunikace, rychlá platba. Doporučuji bez vyhrad. Upraveno 3. června 2018 uživatelem 09freds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Od missa jsem bral řemen. Vše v cajku, + 1 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Rychle a dobře. 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Rychlé, dobré, vše dle domluvy.Za mě příkladný přístup. Díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 1, 2, 3, hotovo... Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Rychlá bezproblémová akce, vše v naprostém pořádku - děkuju a vřele doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Rychle, věcně, vstřícně. Vše v naprostém pořádku. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Bezproblémový rychlý obchod, výborná komunikace. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno pondělí v 21:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:03 Dalsi hodnoceni zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se