Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

z vlastní zkušenosti dobrá volba jednobarevného podkladu, subciferníky tak moc nevystupují a nebudí dojem nevyváženosti. Modré akcenty v bílé super, chce to vidět, podle videa to hází zajímavé odlesky. Po delší době Omega 👍

Odesláno
V 30. 10. 2025 v 8:50, Ondras_CZ napsal:

za mě povodená limitka, 26 krásnej font na datumce :)

vypadá to na návrat k menším hodinkám

na webu jsem to v rychlostin nedohledal, ale v tom článku na monochrome píší, že je to SE a ne LE

image.png.f3534ff396c9fb7f5f471bbfcb91b57e.png

Odesláno

Za me povedeny design.. nevidel jsem naživo, ale na fotkach vypadaji skvele na to, ze to jsou 38mm automaty.. 
ciferník krasny detail, ledu a ty modré indexy - podobně jako na snoopy a bílých moonech.. hezké!
a myslim, ze ted uz par let omega limitky nedela.. jen omezené produkce..

Odesláno
V 31. 10. 2025 v 0:27, Humanzero napsal:

z vlastní zkušenosti dobrá volba jednobarevného podkladu, subciferníky tak moc nevystupují a nebudí dojem nevyváženosti. Modré akcenty v bílé super, chce to vidět, podle videa to hází zajímavé odlesky. Po delší době Omega 👍

Souhlas, me taky vzdy vadila ta asymetrie subcifru, ale tady to v podstate zanika, urcite za me nejhezci reduced, co vyplodili.

• Like 1
Odesláno

Hlavně zmizel popis CO-AXIAL a CHRONOMETER takže to není přeplácaný, ale už víc k moonům. Navíc subciferníky nejsou divně elipsoidní jako ostatní osmatřicítky. Hanák už je necenil na 167.900. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...