B.F.G. Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Kdo nemá tchýní, nemůže lítat v Grippenu, to je jasný. Jak jsem pořídil B-Uhr s průměrem 48mm a pár dní je nosil, tak jsem pochopil, že jsou to také ideální oblekovky. Jen jaksi nenosím oblek, tak to nemůžu dokázat Mám s nima jedinej problém, člověk začne nějak moc pokukovat po Big Pilot a to je zlé...
Onisan Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 s jediným rozdílem, že já olek nosím, se s tebou absolutně ztotožňuji
CzechJoker Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Tchýně už nelítá, má z toho strach. Když jsem ji posledně uvázal za nohu k JumboJetu, tak se poblila už nad Kladnem... Voni na stránkách píšou, že místo vyhlídkovýho letu pro tři osoby nabízí pro jednoho toho Albatrosa. Takže tchýně zůstane dole a "otoč to na Mnichov" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 K jednému z oblekov nosím takmer výlučne Oversized pilotky 47mm. Samozrejme, ak považujeme za oblek uniformu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se