tedwine Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 (upraveno) Zdravim všetkých účastníkov fóra.. z časti nadviažem na moj posledný topic http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11227 ide o tie moje (pokazené-opravené) Carrery.. hodinár, ktorý mi ich servisoval povedal že meškajú 8,5 sekundy (neviem, asi mal na mysli za den predpokladam), je to málo, či vela ? myslím konkretne na tento model a takisto aj všeobecne na kategoriu hodiniek okolo 80 tis. SK a ešte len tak bokom.. ako sa vám pozdáva tento Breitling? http://www.klenotyprovaznik.cz/images/breitling/349.htm Upraveno 27. února 2008 uživatelem tedwine
OldaA Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Breitling je uz nevyrabeny model, soucasna verze ma lepsi vodotesnost, sroubovaci korunky i tlacitek chronografu, prumer 43,7 mm... uvazoval jsem o nich ale zdaji se mi velke na moji ruku... V realu jsou jak tyto tak soucasny model moc pekne.
tedwine Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 OldaA napsal: Breitling je uz nevyrabeny model, soucasna verze ma lepsi vodotesnost, sroubovaci korunky i tlacitek chronografu, prumer 43,7 mm... uvazoval jsem o nich ale zdaji se mi velke na moji ruku... V realu jsou jak tyto tak soucasny model moc pekne. aha , tak preto som identicku verziu nevidel na ich webe... a čo si miesto nich kúpil?
African Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 U Carrery 8,5s za den je hodně, ale jak jsi psal, hodinky jsou nové a automat se musí zaběhnout, tak to pár týdnů neřeš. Určitě by se poté měli dostat v pohodě pod 5s za den při běžném nošení"
tedwine Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2008 (upraveno) Vlastimil7664 napsal: U Carrery 8,5s za den je hodně, ale jak jsi psal, hodinky jsou nové a automat se musí zaběhnout, tak to pár týdnů neřeš. Určitě by se poté měli dostat v pohodě pod 5s za den při běžném nošení" diky za info, uvidime ked mi vymenia za novy kus, tieto opravovane radsej ani nenosim.. Upraveno 28. února 2008 uživatelem tedwine
golfik Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 tedwine.....prosím tě zajímalo by mě kolik stoji v SR carrery, které sis pořídil.Známý jezdí jednou týdně do Švýcarska a carrery vozi za 50 000 Kč. díky
lubik2004 Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 golfik napsal: tedwine.....prosím tě zajímalo by mě kolik stoji v SR carrery, které sis pořídil.Známý jezdí jednou týdně do Švýcarska a carrery vozi za 50 000 Kč. díky Já měl vždy za to, že ceny modelů Tag Heuer se řídí nějakým dlouhodobým průměrem kurzu švýcarského franku vůči konkrétní měně. V ČR stojí všude stejně, tedy 68900,-. Jinak jediným oficiálním dovozcem do CZ, SK a H je firma Racio Export-Import. Pokud Tvůj známý vozý hodinky ze CH, předpokládám, že neplatí CLO ani daň - čili porovnáš-li 50tis. bez cla a daně a 68900,- s DPH vychází to skoro shodně. L.
tedwine Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2008 golfik napsal: tedwine.....prosím tě zajímalo by mě kolik stoji v SR carrery, které sis pořídil.Známý jezdí jednou týdně do Švýcarska a carrery vozi za 50 000 Kč. díky u nás stoja carrera chrono v oceli, s ocelovym remienkom tuším 79.000 a cenu za akú ich dostaneš je na dohode predajcu s tebou. po prepočte kurzu 1,3 (čo? to sme taký slabí??? ) sa dostaneme na 60.800 ČK
tedwine Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Ešte ohladne toho dovozu zo švajčiarska.... akurát dnes mi rodinný známi povedal, že jeho kamarát tiež nosí hodinky zo švajcu..hm...mohol som si kúpit toho Breitlinga pri akceptovatelnom doplatku..
OldaA Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 (upraveno) tedwine napsal: aha , tak preto som identicku verziu nevidel na ich webe... a čo si miesto nich kúpil? Breitling Chrono SuperOcean, maji 42 mm, jsou o neco mensi. Upraveno 28. února 2008 uživatelem OldaA
tedwine Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2008 OldaA napsal: Breitling Chrono SuperOcean, maji 42 mm, jsou o neco mensi. paráda, to je ine kafe.. nemáš nejake foto? ako si spokojny,čo ta vyšli? inak mne sa páčia aj tie seamastery, čo si predával..nieco podobne ako moje Tagi..
OldaA Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Fotku, zatim jen jednu, jsem dal do sekce nove prirustky, mam je od ctvrtka..tedy dnes jsem je cely den poprve nosil :-). Spokojenost maximalni, mel jsem SuperOceny na gume, se stejne velkym pouzdrem, takze jsem vedel do ceho jdu, prumer 42 mi naprosto vyhovuje. Kupoval jsem je v CR, ale za EUR, tedy 2990 EUR. Je to lepsi nez je platit v korunach. Prekvapil me tah, ktery je velmi prijemny a jsem nadsen z modreho ciferniku, sel jsem pro cerne, ale modry je proste hezci. P.S. Seamastery jsem jedny prodal clenovi fora, ale to co jsem prodaval tady jsou Speedmaster Profi, ty jsem si nechal, nedokazal jsem se rozloucit :-) Fajn hodinky s uzasnou histotrii, nechal jsem si je na obcasne noseni. Nemaji datum, nemaji safirove sklo, musi se natahovat, nejsou moc vodotesne, ale mam je rad.
tedwine Odesláno 1. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2008 OldaA napsal: Fotku, zatim jen jednu, jsem dal do sekce nove prirustky, mam je od ctvrtka..tedy dnes jsem je cely den poprve nosil :-). Spokojenost maximalni, mel jsem SuperOceny na gume, se stejne velkym pouzdrem, takze jsem vedel do ceho jdu, prumer 42 mi naprosto vyhovuje. Kupoval jsem je v CR, ale za EUR, tedy 2990 EUR. Je to lepsi nez je platit v korunach. Prekvapil me tah, ktery je velmi prijemny a jsem nadsen z modreho ciferniku, sel jsem pro cerne, ale modry je proste hezci. P.S. Seamastery jsem jedny prodal clenovi fora, ale to co jsem prodaval tady jsou Speedmaster Profi, ty jsem si nechal, nedokazal jsem se rozloucit :-) Fajn hodinky s uzasnou histotrii, nechal jsem si je na obcasne noseni. Nemaji datum, nemaji safirove sklo, musi se natahovat, nejsou moc vodotesne, ale mam je rad. ja som to nejako pokobminoval..samozrejem som mal na mysli Speedmaster P. ze je podobny Carreram.. ten Breitling je uzasny, prave v tej netypickej modrej.. tak nabuduce si urcite spravim radost touto značkou..
OldaA Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 (upraveno) tedwine napsal: ja som to nejako pokobminoval..samozrejem som mal na mysli Speedmaster P. ze je podobny Carreram.. ten Breitling je uzasny, prave v tej netypickej modrej.. tak nabuduce si urcite spravim radost touto značkou.. hezke jsou i Chronomat EVO, ale zalezi jak mas velkou ruku, me se na me zdaji velke. Modra vypada ziva mnohem lip nez na fotkach, pry to je barva indigo alias seprane jens. Alespon to tvrdil prodavac. P.S. s temi TH mas pekelnou smulu :-( Upraveno 1. března 2008 uživatelem OldaA
tedwine Odesláno 1. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2008 (upraveno) OldaA napsal: hezke jsou i Chronomat EVO, ale zalezi jak mas velkou ruku, me se na me zdaji velke. Modra vypada ziva mnohem lip nez na fotkach, pry to je barva indigo alias seprane jens. Alespon to tvrdil prodavac. P.S. s temi TH mas pekelnou smulu :-( ja mam dost malu ruku, dia 42 tak akurat.. seprane jeans..to je super... chronomat evo to som nenasial na ich webe, z akej serie je to prosim ta? akurat som videl na jednom chlapikovi v hoteli nejaky navitimer, netusim ktory presne ale bol prekrasny, len bohuzial na moju ruku obrovsky.. s Tagmi dufam ze to po vymene uz bude v poriadku... Upraveno 1. března 2008 uživatelem tedwine
OldaA Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 tedwine napsal: ja mam dost malu ruku, dia 42 tak akurat.. seprane jeans..to je super... chronomat evo to som nenasial na ich webe, z akej serie je to prosim ta? akurat som videl na jednom chlapikovi v hoteli nejaky navitimer, netusim ktory presne ale bol prekrasny, len bohuzial na moju ruku obrovsky.. s Tagmi dufam ze to po vymene uz bude v poriadku... jsou z rady Windrider, koukam na katalog a jemnuji se jen Chronomat... takze to co je nyni v katalogu jako Chronomat a Chronomat EVO snad jeste loni je to same. Navitimer jsou krasne, klasicky Navitimer ma 42 mm, jsou ale i vetsi, take se mi libi, ale maji jen 30m vodotesnost a to se mi zda malo. Zlousel jsem i SupeOcean Heritage, ty maji 46, jde to ale na nerez tahu kdy jsou volne bych jim omlatil konce nozicek... Verim ze Tagy budou OK, je to renomovana firma a nemyslim ze by se jim takove chyby stavali casto...
tedwine Odesláno 2. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2008 OldaA napsal: jsou z rady Windrider, koukam na katalog a jemnuji se jen Chronomat... takze to co je nyni v katalogu jako Chronomat a Chronomat EVO snad jeste loni je to same. Navitimer jsou krasne, klasicky Navitimer ma 42 mm, jsou ale i vetsi, take se mi libi, ale maji jen 30m vodotesnost a to se mi zda malo. Zlousel jsem i SupeOcean Heritage, ty maji 46, jde to ale na nerez tahu kdy jsou volne bych jim omlatil konce nozicek... Verim ze Tagy budou OK, je to renomovana firma a nemyslim ze by se jim takove chyby stavali casto... jo. Super Ocean Heritage som mal vyhliadnute ako N.1 no su skutocne obrovske na mna..riesil som kombinaciu ocel+mudry cifernik... Ten navitimer sa mi tak paci, ze pravdepodobne dalsi vyber sa bude uberat tym smerom, len musim hladat 42mm.. to ze ma 30 m wr mi nevadi, na sport budem mat nieco ine..aj tak moc nesportujem, ked tak jazda na motorke a tam moc hodinky nepotrebujem, mam GPS casomieru..
OldaA Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 tedwine napsal: jo. Super Ocean Heritage som mal vyhliadnute ako N.1 no su skutocne obrovske na mna..riesil som kombinaciu ocel+mudry cifernik... Ten navitimer sa mi tak paci, ze pravdepodobne dalsi vyber sa bude uberat tym smerom, len musim hladat 42mm.. to ze ma 30 m wr mi nevadi, na sport budem mat nieco ine..aj tak moc nesportujem, ked tak jazda na motorke a tam moc hodinky nepotrebujem, mam GPS casomieru.. Podivej se na web na Navitimer bez cehokoliv dalsiho, ten ma 42, ja je sice na sport take nenosim, ale mam lespi pocit kdyz jsou vodotesnejsi, i kdyz je pravda ze hodinar tvrdi ze 3 atm u Bretiling, IWC, Omega atd. a u levnych hodinek neni to same... O navitimerech jsem hodne premyslel, nekolikrat, ale vzdy jsem koupil neco jineho. Jednou na ne stejne asi dojde, jsou hezke a je to legenda. Co mas za GPS? Tak trochu me GPSsky zivy.. :-)
tedwine Odesláno 3. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2008 OldaA napsal: Podivej se na web na Navitimer bez cehokoliv dalsiho, ten ma 42, ja je sice na sport take nenosim, ale mam lespi pocit kdyz jsou vodotesnejsi, i kdyz je pravda ze hodinar tvrdi ze 3 atm u Bretiling, IWC, Omega atd. a u levnych hodinek neni to same... O navitimerech jsem hodne premyslel, nekolikrat, ale vzdy jsem koupil neco jineho. Jednou na ne stejne asi dojde, jsou hezke a je to legenda. Co mas za GPS? Tak trochu me GPSsky zivy.. :-) tak to ti teraz nepoviem, som na lyzovacke mimo bydlisko, no doma niekde by mala byt krabica, kupovali sme ich na okruhu Pannonia ring v madarsku kde chodievame jazdit na motorkach..samotne GPS som predal pred par tyzdnami spolu s moto, ale buducu sezonu budeme partia kupovat dalsie, tak mozno vies poradit... v aute mam potom Mio nejaku 700 neviem presne.. tie navitimeri sa mi ukrutne pacia len neviem ci mi to vyde financne kupit v priebehu par mesiacov 2 drahe hodinky...
OldaA Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 tedwine napsal: tak to ti teraz nepoviem, som na lyzovacke mimo bydlisko, no doma niekde by mala byt krabica, kupovali sme ich na okruhu Pannonia ring v madarsku kde chodievame jazdit na motorkach..samotne GPS som predal pred par tyzdnami spolu s moto, ale buducu sezonu budeme partia kupovat dalsie, tak mozno vies poradit... v aute mam potom Mio nejaku 700 neviem presne.. tie navitimeri sa mi ukrutne pacia len neviem ci mi to vyde financne kupit v priebehu par mesiacov 2 drahe hodinky... ja delam mio, garmin i tt, ak napis sz. Ja si take vzdy rikam ze uz si dalsi hodinky nekoupim, ale nikdy neodolam :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se