tano Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Skoda ze jsi je pustil, mohl jsi mit mensi otloukanky. Mne se libi. Pekne fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) No jako za daný peníze celkem dobře udělaný hodinky. Sra.a mě vlastně hlavně ta " menší inspirace". Teď jak byly za pár korun v prodeji, tak jsem to chvilinku i zvažoval. Za ty peníze na lítačku supr.A díky. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) A mezi tím proběhl nějakej ten sraz a nějaká ta výstava.Bohužel jsem ale fotil málo a blbě.Pochlubme se cizím peřím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Tak si dáme další várku. Dlouho sem nekoupil nic od Seika, tak aspoň něco za pár korun, co udělá radost. Jednou je stejně bylo potřeba zkusit. To je povinnost.SKX.Jenže se začlo stýskat po Grand cocktailech. Zalepim to SARX035. Moc fajn hodinky!A kua, zas hlásili přeháňky.. to chce nejmíň 500m. TH Aquaracer. Hlavně na gumě prudce nositelná záležitost. Podařený hodinky!Taky něco na baterku se může hodit. Polák poslal VC.Za málo peněz, dost muziky. Zkusím jich pár taky. Kua i na tech zelenejch něco je. Být dost financí, tak teď už vím jistě, že LV bych rozhodně unosil. Aspoň k tomu je Homage dobrej. I když to není stejný, pro představu fajn.Slabost pro Damasko stálé trvá. DA44 to vyřeší. Za mě supr hodinky! Klidně bych zas ponosil.A na závěr ikona. Mít tak trochu větší ruku. Sice to šlo, ale zrovna malý teda nejsou. Každopádně ty hodinky maj prostě koule a charisma, jak kráva. Jednou je stejně zkusím znova. Maj prostě něco do sebe!MM300.Pokaždý se mi ty fotky úplně přehážou tvl.A pokračování příště.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Miro smekám a teším sa na ďalšie tvoje kúsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Smekat netřeba. Budu rád, když se sem někdo rád koukne, ale jsou tady i mnóóóhem větší střelci. Navíc nejsem zrovna "slohovej typ" ale díky. Nějaký kousky jsou ještě v zásobě a nějaký ještě určitě přibudou, ale s žádnou velkou divočinou nepočítám. Ovšem jak víme, tady se to často zvrhne, člověk ani neví jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Tahle serie se mi moc libi a dovolim si take smeknout Ty jsi ty MM nemel prodavat, nemel....Par kousku je mi z posledni serie blizsi, ale to az nekdy u piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Pivo bych klidně dal. Škoda, že to máme trochu z ruky, ale někdy se třeba zadaří.Jinak já zatím tak nějak zkouším, co se mi líbí a co bych prostě rád ponosil a nevylučuju, že k určitým kouskům se časem vrátím. Spíš je to dost možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Po menší pauze sem zas něco šupnu. Po laserové operaci vidím dočasně trochou neostře na blízko, tak snad sem nedám úplně rozmazaný fotky. Aktuálně mi tak připadají všechny. Další várka bude ve znamení značky Steinhart.Většina modelů prudce inspirovaná, nicméně kvalita zpracování v dané cenové úrovni rozhodně nadprůměrná. Za mě velice milé překvapení a co do poměru "value for money" moc konkurence mít nebudou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 tvl,co to je za vepřo-výběhy na té poslední fotce v pozadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 To sou malý předzahrádky, co mají sousedi pod náma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jojo tyhle 500 znam pekne fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jo jo, oba už je nemáme, ale špatný nebyly a děkuji za zpětnou vazbu. Žádnej zázrak to nebude, ale já mám aktuálně mázlý všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Tak jsem si to tu prošel a nejeden kousek jsem už měl taky. Jinak koukám, žes měl na ruce i Tudor Pelagos Blue. Jaký jsi z nich měl pocity? To jsou totiž jedny z mejch kandidátů na "trvalky" až dokončím redukci... Jen teda si říkám, že bych se chtěl držet velikosti do 40, max. 41mm, což tyhle jsou už zase 42mm - ne že by mi neseděly, ale ty menš průměry jsou mi po těch letech nějak bližší. Ale zase ta strojovna a 72 hodin rezerva nátahu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Rád bych ti zodpovědně poradil, ale měl jsem je jenom krátce a určitě se tu najdou rádci s delší zkušeností. Za mě teda hodinky výborně zpracovaný, cifr je fakt zajímavej a svůj a mě se líbí. Spona bomba, tah, pouzdro supr a keramická, matná luneta se mi taky moc líbí. Titan ale nemusí každej a velikost na mých cca 17,5 cm byla sice nositelná, ale já už bych si ji spíš nezvolil a myslím, jak už tě tak trochu znám, že by si to asi vnímal podobně. Takže hodinky bezesporu výborný, ale určitě zkusit a pořád je ve vzduchu ta klasická polemika, že je to jen mezistupeň k Rolexu s čímž já sice úplně nesouhlasím už jenom proto, že Pelagosy jsou hodně svoje a originální, ale pravda je, že i malej červík v hlavě umí udělat pořádnou paseku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Tos mi potvrdil co jsem v koutku mysli tusil. Moje ruka neni ani tech 17, takze se raci budu drzet mensich kousku. Titan mi sice nevadi, ale na definitivni bych ho asi nezvolil. Tak jsi mi zrejme pomohl odepsat jednoho kandidata. Toz dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Nemáš zač. Na ruce pod 17 cm, bych je jako hlavní a definitivní asi fakt vyškrtnul.A co Black Bay ? Ty jsou menší (sice myslím jen o 1 mm, ale rozdíl je znát) s Etou i nižší a jestli umíš žít bez data, tak za mě supr.Samotnýmu mi vrtají už nějakej čas hlavou.Začal jsem na modrejch, pak rozhodně červený a po posledním zkoušení vím, že nakonec určitě černý Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Hmm, BB me moc neoslovujou. Myslim, ze Tudor je tim ze hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Mě ze začátku taky celkem nechávaly chladným, ale live mě zaujaly. Jsou fakt kvalitně udělaný. Co se mi trochu nelíbí je ten tvar pouzdra z boku. Je to na mě až moc rovná placka, ale na ruce to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Tak popojedem.No a zase proběhl nějakej ten srázek a taky výlet do Chronoshopu a doma v Brně k Hanákovi. Bohužel jsem opět fotil málo a blbě, tak aspoň pár rychlocvaků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se