Přejít na obsah

ČasoMíry

MíraMíra

Doporučené příspěvky

MíraMíra: i bez barev je to libovka. Ta cernobila stejne tu veselost neschova, to se mi libi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 174
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

MíraMíra: dobra prace, si je snad koupim taky wolove :D

Odkaz ke komentáři

MíraMíra: velikost mi nevadi, vubec.

Co nekousu, je ten primitivni pruhled dynkem :( Proc proboha, co jsme komu udelali...

Jinak jsou moc fotogenicke, ja ted koukam vyhledove po nejakych digoskas. Ale nechci udelat chybu, tak zvazuji a stale jeste nevim. :D

Odkaz ke komentáři

Jo ten průhled je úplně zbytečnej a to co je pod ním, by se taky mělo spíš schovat než ukazovat, ale to jim v pohodě odpustím. Co bych uvítal je větší vodotěsnost, ale za tu cenu si prostě nemůžu stěžovat.

Po jakejch Digi koukáš ?

Co třeba https://www.ablogtowatch.com/casio-g-shock-gmwb5000d1-full-metal-5000-series/

a nebo

https://www.kickstarter.com/projects/536565656/alpinerx-the-most-beautiful-outdoors-smartwatch

Ty mě v poslední době zaujaly.

Odkaz ke komentáři

MíraMíra: nene, pokud digosky, tak japonce, zadnej svajc :)

A poctive plastaky, tyhle jsou na me moc vonavky.

pebe: dobra zprava, me by stacilo, kdyby zvladly sprchu, nebo intenzivni slejvak. Do vody, bych je ani nemusel brat.

Stejne kluci ruku na srdce, ty pruhledy u teto kategorie, jsou hroznej voprus :(

Odkaz ke komentáři

To je dobrá zpráva.

Já si taky myslím, že uvádí wr30, ale že by klidně splnily i víc.

To je jak Casio F91, ty taky mají oficiálně wr30 a vydrží mnohem, mnohem víc. Používám je jako pracovní, dostávají pekelně zabrat a furt šlapou, jak živý. :D

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

MíraMíra: dostanes bojovy ukol, vem je a dej si fakt poradnou sprchu ;)

Nene, F91 to nejsou. Mam ve vyberu tri kousky, jedny ma kazdej tady a u druhych se bojim velikosti a treti tady asi nikdo nema. Vsechny maji wr 200.

Odkaz ke komentáři

Do sprchy běžné hodinky beru, ale tyhle si asi vzít nerisknu. Musíš ukecat někoho jinýho. :D

Jinak já mám na sport a jiný rizikovější činnosti, starý, dobrý g-shock dw-5600e a úplně mi stačí. Kdybych chtěl trochu nabušenější, tak bych asi vzal ty co má Siwi.

Mám taky ruku cca 17,5 cm, tak je u mě výběr trochu danej i tím.

Odkaz ke komentáři

MíraMíra: co ma Siwi za model vlastne, ja mam za to, ze ma ty 5600.

Odkaz ke komentáři

V 31. 3. 2018 v 19:12, MíraMíra napsal:

Siwi má myslím CASIO GW M5610.

Mají solar a rádio.

Jojo, mas pravdu. Ty jsou dost dobry, ale sere me tam ta cervena a pak je ma hodne lidi. Jinak treba v jine barve jsou velice lakave.

Odkaz ke komentáři

Mě se tam ta červená i celkem líbí. Na G-Shock je to ještě konzervativní design.

Ty co mám já jsou ještě trochu nenápadnější a pro moje účely je obyč baterka spíš výhodou. Mám je rád, ale na ruce zas tak často nejsou a nemusím je brát nabíjet na slunko ani chytat signál rádia. Vím, že to sice není vlastně nutný, ale prostě takhle nemám co řešit a jsem spokojenej.

Odkaz ke komentáři

MíraMíra: ja Ti rozumim. Take si pokladam otazku, jestli to slavne radio, neni jen pro zlost. Presnost muzu seridit podle mobilu treba 1-2 x do mesice a ne litam po ulici a lovit signal ( v pripade, ze ho doma nechytnu )

Zase me laka, tam mit vsechno :D

Je to nemoc asi...

Solar muze byt dvousecny, ale spis ho vidim jako vyhodu.

1. vidis stav akumulatoru, v pripade treba treba casteho sviceni, ho muzes dobit

2. nevyhoda je jen, ze kdyz je nekdo zalezlej, tak muze mit casem problem s kapacitou.

Pro me, co kope venku kanaly, tak je solar vyhoda.

Nevim, stale jsem ve stadiu rozhodovani.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Squale 50 Atmos black.

Tentokrát v lesklé variantě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...