tano Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 MíraMíra: i bez barev je to libovka. Ta cernobila stejne tu veselost neschova, to se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Baví mě tyhle pětky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 MíraMíra: dobra prace, si je snad koupim taky wolove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ď.Za ty prachy, chybu neuděláš. Klidně jdi do nich. Jenom na tvou ruku už možná budou fakt menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 MíraMíra: velikost mi nevadi, vubec.Co nekousu, je ten primitivni pruhled dynkem Proc proboha, co jsme komu udelali...Jinak jsou moc fotogenicke, ja ted koukam vyhledove po nejakych digoskas. Ale nechci udelat chybu, tak zvazuji a stale jeste nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Jo ten průhled je úplně zbytečnej a to co je pod ním, by se taky mělo spíš schovat než ukazovat, ale to jim v pohodě odpustím. Co bych uvítal je větší vodotěsnost, ale za tu cenu si prostě nemůžu stěžovat.Po jakejch Digi koukáš ?Co třeba https://www.ablogtowatch.com/casio-g-shock-gmwb5000d1-full-metal-5000-series/a nebohttps://www.kickstarter.com/projects/536565656/alpinerx-the-most-beautiful-outdoors-smartwatchTy mě v poslední době zaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 s modrejma jsem normálně plaval v bazénu, potopení do 3 metrů bez problémů zvládly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 MíraMíra: nene, pokud digosky, tak japonce, zadnej svajc A poctive plastaky, tyhle jsou na me moc vonavky. pebe: dobra zprava, me by stacilo, kdyby zvladly sprchu, nebo intenzivni slejvak. Do vody, bych je ani nemusel brat. Stejne kluci ruku na srdce, ty pruhledy u teto kategorie, jsou hroznej voprus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) To je dobrá zpráva.Já si taky myslím, že uvádí wr30, ale že by klidně splnily i víc.To je jak Casio F91, ty taky mají oficiálně wr30 a vydrží mnohem, mnohem víc. Používám je jako pracovní, dostávají pekelně zabrat a furt šlapou, jak živý. Upraveno 31. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 MíraMíra: dostanes bojovy ukol, vem je a dej si fakt poradnou sprchu Nene, F91 to nejsou. Mam ve vyberu tri kousky, jedny ma kazdej tady a u druhych se bojim velikosti a treti tady asi nikdo nema. Vsechny maji wr 200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Do sprchy běžné hodinky beru, ale tyhle si asi vzít nerisknu. Musíš ukecat někoho jinýho. Jinak já mám na sport a jiný rizikovější činnosti, starý, dobrý g-shock dw-5600e a úplně mi stačí. Kdybych chtěl trochu nabušenější, tak bych asi vzal ty co má Siwi.Mám taky ruku cca 17,5 cm, tak je u mě výběr trochu danej i tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 MíraMíra: co ma Siwi za model vlastne, ja mam za to, ze ma ty 5600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Siwi má myslím CASIO GW M5610.Mají solar a rádio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 V 31. 3. 2018 v 19:12, MíraMíra napsal: Siwi má myslím CASIO GW M5610.Mají solar a rádio.Jojo, mas pravdu. Ty jsou dost dobry, ale sere me tam ta cervena a pak je ma hodne lidi. Jinak treba v jine barve jsou velice lakave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Mě se tam ta červená i celkem líbí. Na G-Shock je to ještě konzervativní design.Ty co mám já jsou ještě trochu nenápadnější a pro moje účely je obyč baterka spíš výhodou. Mám je rád, ale na ruce zas tak často nejsou a nemusím je brát nabíjet na slunko ani chytat signál rádia. Vím, že to sice není vlastně nutný, ale prostě takhle nemám co řešit a jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) MíraMíra: ja Ti rozumim. Take si pokladam otazku, jestli to slavne radio, neni jen pro zlost. Presnost muzu seridit podle mobilu treba 1-2 x do mesice a ne litam po ulici a lovit signal ( v pripade, ze ho doma nechytnu )Zase me laka, tam mit vsechno Je to nemoc asi...Solar muze byt dvousecny, ale spis ho vidim jako vyhodu.1. vidis stav akumulatoru, v pripade treba treba casteho sviceni, ho muzes dobit2. nevyhoda je jen, ze kdyz je nekdo zalezlej, tak muze mit casem problem s kapacitou.Pro me, co kope venku kanaly, tak je solar vyhoda.Nevim, stale jsem ve stadiu rozhodovani. Upraveno 31. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Však v klidu vybírej. Stejně je to vybírání na té naší nemoci to nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Toto je velmi sympaticke vlakno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Díky, mám to trochu jako takovej "archiv", co si jednou nostalgicky projdu, jestli mi to teda nebude v rámci prodeje fóra vymazáno.A když mě chytne fotografická, tak těma svýma mobilo cvakama tolik nespamuju ostatní vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 (upraveno) Squale 50 Atmos black.Tentokrát v lesklé variantě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. června 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se