Radik Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Hlavně ať nějakej čas vydrží. Protože cokoliv jinýho po nich by byl asi downgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Vím, že to se mnou myslíš dobře a že mi vlastně chválíš Expy, který jsou fakt super, ale i když nikomu nechci brát iluze a určitě je to taky dost individuální, tak já moc na definitivní a tím spíš jediný hodinky nevěřím. Podle mě i sebedokonalejší hodinky můžou omrzet. Aktuálně jsem sice nadšenej, ale jednou se beztak začnu nudit. Naštěstí je na světě moře krásných hodinek i bez nutnosti downgradu a tak není důvod se omezovat.Určitě může do jisté míry fungovat vícero definitivních a třeba něco pro radost točit, ale na to bohužel nějak nemám budget. Ovšem mám to štěstí, že mě baví i některý, úplně obyčejný hodinky a tak není tak složitý si udělat radost. Však to znáš, není to jen o zpracování, musí mít prostě něco do sebe. Můžem tomu říkat "duše", "aura", X-Factor, to je jedno, prostě musí bavit a dělat radost. Upraveno 14. června 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Miro,velmi pekne a vystizne napisane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Nachytal jsem Suby na švestkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Miro Miro ty si pacient;) ale tak to ma byt, tak je to spravne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Suby fakt super....no len aby sa nehadali s bondovkami SMPQ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 MíraMíra: dobra prace, nedavno jsem je vyzkousel a jsou super! Zkus vic fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Tak tady pár starších. Všechno jen takový rychlocvaky, no. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Míro, ak to nie je problém, hoď sem nejakú sumarizáciu za tento rok, lebo som sa úspešne stratil, čo ešte máš a čo už nie. Ale kúsky máš velice pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 MíraMíra: libova zalezitost, bez diskuze. Tady bych vedel co si vybrat Pekne fotky, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Díky kucí. Jinak aktuální sestava jsou právě ty tři kousky na posledních fotkách, když teda nepočítám G-Shocky, nějaký vintage kousky a levnější Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 A to si kedy stihol predať lesklé Squale? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Squale jsem v slabší chvilce pustil do dobrých rukou kolegy shewczi, abych je z něho později až mi začnou hodně chybět mohl vytáhnout zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Rolexky...jsou dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Po čase by zas měla proběhnout menší aktualizace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 MíraMíra: vyborne fotky!Doxy jsou paradni, bez diskuze, ale ty Citizen fakt zeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Díky, jinak Doxy jsou fakt brutální, ale na mou ruku už to byly moc kovadliny, takže už jsou zas jinde.Citizeny jsou super a dost jsem si je oblíbil. Mega lehounký, mega pohodlný a samozřejmě totálně bezúdržbový a přesný.Měl jsem slabší chvilku a málem jsem je prodal, ale teď jsem rád, že to nedopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 To uplne chapu, min. jedny bezudrzbovky to chce Neprodavat hlavne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jak píšeš, celkem se to hodí.Prodej v plánu není, ale už jsem se naučil nikdy neříkat nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Těžce to tady zanedbávám, tak si to po čase zas trochu shrnu. Láduju to sem z mobilu, tak to rozedělím na víc příspěvků, jinak by se mi to zas celý domíchalo.Začnu pár staršíma, co jsem našel v mobilu a nedal si je sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se