Miroslávek Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Tak se probírám svými různými hodinkovými poklady a zkouším , co je funkční a co ne. Kdysi jsem zakoupil nefunkční quartz Prim kvůli pouzdru, pouzdro již slouží na jiných hodinkách a tak si říkám , že vyzkouším strojek , jestli přece jenom nefunguje . Dal jsem baterku a hodinky šlapou parádně , ale ručky včetně hodinové a mimutové jdou obráceně Jo a je v nich strojek Ronda .Co s tím, nemáte nekdo nějaký fígl, jak je donutit k pohybu správným směrem. Hezké sváteční lenošení a díky za případné rady Mirek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 25. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Taky mě to napadlo ....
Ondra 2.0 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Ne vazne... fakt netusim. Ale co me zaujalo jsou samotne hodinky. Napis steel evokuje, ze jsou z oceli a vida, ona mosaz Elton holt mel i sve slabsi chvilky
Miroslávek Odesláno 25. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Ocelové pouzdro jsem použil jinde , to na obrázku není původní. Ocelový jsem dal sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondra 2.0 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Njn, spravne to ma byt takhle...
Frostie Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Vložit kalibr Adnor, mohlo by to pomoct. A jak už se tu psalo, otočit baterku... :-)
Jiří9 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 otočit baterku je kravina. Blok dává polarizované impulsy pořád stejně. Takže chyba je mezi rotorem a jeho plechy případně jádrem cívky a plechy . Třeba se Ti to nějak hnulo.Takhle si tak můžeš odpálit blok. Jirka
Miroslávek Odesláno 25. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) Mě ještě napadlo " přemalovat " číselník :-) Baterku jsem už vyndal . Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem Miroslávek
Jiří9 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) Taky jsem dělal židovské budíky a předeiával jsem mechanicky, chod na opačný, včetně číselníku, s Hebrejskými čísly. A některé Qartz stroje, to mají normálně . Pak už opravdu stačí, dát odpovídající číselník Pohodové svátky Vám všem přeje Jirka Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem Jiří9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se