Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Chronoland napsal:
takato koza im sadne ovela viac ako ten ocelovy naramok

Ja mam hodinky na kovovem tahu rad, ale problem, alespon pro me jsou tahy od Seika, kdo jich par mel asi chape co myslim, kovovy tah ktery k nim byl je sice s plnymi clanky, ale stejne tragicky jako k obycejnym Seikam rady 5, kdybych nemel tenhle kozenej a dalsi na ceste tak bych ty hodinky asi nenosil, ale takhle je to o 200% lepsi a jsem spokojenej, jinak totiz ty hodinky nemaji chybu ;) Jsou to taky prvni moje Seika, ktere nechci po 10 minutach prodat protoze se mi nelibi ;)

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  spiderer napsal:
Tak pridavam par fotek Samuraju na "racing" gume ;)

PS: Pletenej tah jeste porad nedorazil :crying_anim02:

Hmmm, ta koza byla hezčí. Gumu bych tam dal možná akorát do vody. Jsem zvědavý na ten pletený tah.

Odesláno
  jovani napsal:
a k bielym SAMURAIom by ste mi aky remen doporucili? ;)

Ja bych k bilym samurajum doporucil pleteny tah, myslim, ze by na nich vypadal jeste lip nez na cernych a potom bych zkusil nejakou kuzi, treba hneda by k nim podle me sla a bylo by to pekne usedly a nebo mozna nejakou vyrazne prositou cernou, ale to uz bych musel videt u sebe jestli by to davalo smysl ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Spiderer nasadil černým řemenem k samuraiům vysokou laťku :) Přemýšlel jsem o přátelském kontru a po konzultaci Ondrou vzniklo tohle ;)

Lehce agresivní a moc se mi zamlouvá. Ondro, díky

Odesláno
  Roman I. napsal:
Spiderer nasadil černým řemenem k samuraiům vysokou laťku :) Přemýšlel jsem o přátelském kontru a po konzultaci Ondrou vzniklo tohle ;)

Lehce agresivní a moc se mi zamlouvá. Ondro, díky

Pěkný. Taky mě něco podobného napadlo. Můžes udělat zítra fotku při větším množství světla? Aby byla ještě víc poznat barva toho řemenu.

Odesláno
  lolohh napsal:
Pěkný. Taky mě něco podobného napadlo. Můžes udělat zítra fotku při větším množství světla? Aby byla ještě víc poznat barva toho řemenu.

o víkendu... konzultoval jsem jsem tu barvu s mojí drahou a ta na mě vybalila červená s lehkým nádechem do vínova a světlě hnědými tóny. Ku..a jsem chlap a barvy znám jen podle nastavení windows. Takže po mém tmavě červená , černé boky a prošití... o víkendu nafotím slibuju.

Odesláno
  Roman I. napsal:
o víkendu... konzultoval jsem jsem tu barvu s mojí drahou a ta na mě vybalila červená s lehkým nádechem do vínova a světlě hnědými tóny. Ku..a jsem chlap a barvy znám jen podle nastavení windows. Takže po mém tmavě červená , černé boky a prošití... o víkendu nafotím slibuju.

:lol2: Tvé vysvětlení mi stačí, díky. Kdybys foto o víkendu zvládl, bylo by to super.

Jinak debaty o barvách vedeme s manželkou skoro každý týden. Ona třeba mému hnědému svetru říká šedivý a tak...

Odesláno
  Baker napsal:
Sakra ja si snad zase kopim Samuraje. Pekny fotky.

Já už nad nima dumám sakwa dlouho, jenže bych chtěl ocelový černý a těch je poskrovnu. Zrovna se objevily dvoje na eBay, abych se teda konečně rozhoupal, už se otepluje :) Bílé jsou... Titan většinou taky. Spíš bych k tomu chtěl na léto vybrat ještě i nějakou pěknou gumu.

2spiderer: Pěkný fotky B) Ten černej řemen je fajn, i když realita bude ještě o chlup jinde než fotky. Guma je mi sympatická, jen ne vzorem, no ještě budu koukat dál, než něco pořídím :D

Odesláno
  Roman I. napsal:
tak takhle na světle

Hm, tak na světle je to ještě hezčí. Díky.

thovt:můžu doporučit alternativu ke gumě: karbon. Mám Hirsche, ale Di-Modell bude asi to stejný. Celkem zajímavě to vypadá, je to akorát tlustý (podle mě), příjemně se to nosí, snad to vydrží (já zatím jen týden lyžování, týden chození po horách, nějaké to koupání a zatím vypadá pořád jako nový). Tak dlouho jsem sháněl gumu (s jazýčkovou sponou), která by se mi líbila, až jsem skončil u toho karbonu a nelituju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...