Sonny919 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 púzdro je v nádhernom stave, nejaký pekný šupinatý ciferník sa k tomu určite nájde a budú ako z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Ahojte vsetci. Prosim Cas a toto je ake puzdro- s fazetkami, alebo bez? lebo netusim aky tam je rozdiel... no a pripadne kde take zozeniem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 ahoj, skús nahrať foto, potom budeme múdrejší Fazetka je zrezaná nožička na vonkajšej hrane - vytvára ozdobnú plôšku (odlesk). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Uz by tam mala byt aj fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 z tohto pohľadu to ťažko určiť, ale najskôr to bude púzdro bez fazetiek. Rok vzniku tohto modelu je 1961, ale presný dátum výroby konkrétnych hodiniek sa nedá určiť bez nejakého dokladu o kúpe alebo záručného listu. Zohnať sa dajú buď priamo tu na chronomagu - je potrebné si dať inzerát do sekcie "kúpim", alebo potom na nete - treba sledovať klasické stránky typu bazoš, aukro... alebo stránky, ktoré sa vyslovene špecializujú na hodinky zn. prim a na nich máte väčšiu istotu ako na tých bežných, že kúpite originál - napr. antik-hovorka.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Ano dakujem,. Antik hovorka.cz poznam. Ja mam jedno pouzivane puzdro za 380 kc slubene, len vlastne neviem, ci je fazetkove a ci nie, tak ako toto moje neviem urcit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 prikladám foto v zmysle hesla lepšie raz vidieť ako 100x počuť Tá ohraničená (zrezaná) plocha nožičky, na ktorú ukazuje šípka, je fazetka Pri extrémne používanom púzdre ju možno nebude dobre vidieť, ale náznak by tam mohol byť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Aha jasne, tak teraz mi to je uz uplne jasne dakujem velmi. Som tu a aj v zalube v hodinkach este uplny novacik, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Chudiatko pavúčik a ešte aj s náhradným ciferníkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Bastlík jaksepatří...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Ale zajímavej I když podle mě by to vážně chtělo špičaté ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Najde sa tu zufalejsi pavucik? Musim mu zohnat nove telo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Kouknu se doma, pouzdro možná najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Kouknu se doma, pouzdro možná najdu.Dakujem, dakujem:) budem rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Našel jsem doma zbytek pavouků, chybí jim koruna, ciferník je 100% a pouzdro má místy ošoupaný chrom. Když tak napiš SZ a doladíme to. Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Dvojčata :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Tak taky bych přidal dva pavoučky i když ten v pravo není v nejlepším stavu.Ale mám radost že je mám a možná časem se objeví lepší cifr a pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Ahoj Takto se ke mě dostali pavouky po dědovi.Nevím, jestli je pouzdro originalni, avšak uvažuji o renovaci v ELTONu.Prosím o Váš názor na hodinky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tohle nejsou pavouky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Jak píše kolega - buď to nejsou pavouky, v tom případě je pouzdro originální, nebo to pavouky jsou, ale pak je pouzdro špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se