alois Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ahoj. Kde může být problém? Hodinová ručička ukazuje vždy o cca 15 minut méně, než by měla. Prosím poraďte. Díky. Alois. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ahoj, pravděpodobně špatně (nepřesně) nasazené ručičky. Reklamace, pokud není záruka, tak každý hodinář.
alois Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 díky, jsou tchánovy a staré asi 15 let, tvrdí, že s nimi nikde nepraštil, prý se to stalo při letu letadlem, kdy se samy přeřizovaly mezi pásmy
shewcza Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Aha, tak to bude chyba pravděpodobně jinde. Jsem myslel, že jsou nové. Pokud to tam tedy nemá již od nových a teď si toho všimnul.
alois Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 vše údajně fungovalo dobře do doby, než odletěli na Kapverdy, v letadle se hodinky začaly samy přeřizovat a takto to dopadlo, takže co teď?
koti57 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ja mám síce Casio RC hodinky, na ktorých sa dá nastaviť minútová ručička na pozíciu 12 a pritom sa hodinová ručička nehýbe. To by pomohlo v tvojom prípade, ak máš takú možnosť.
husakmartin Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Nedoporučuji naslouchat radám typu - nesprávně nasazené ručičky aj.Doporučuji kontrolu referenční (nulové) pozice. Pokud nebude správná (ručičky a datumovka mají být v určité pozici) provést její nastaveníí popřípadě ještě reset hodinek.Hodinky mají kalibr H461 a návod v AJ je možné stáhnout na netu.Jestli nepomůže ani to, tak servis.Doporučuji autorizovaný Goldtime - mám s nimi dobré i špatné zkušenosti, ale moc hodinářů Citizen s RC dělat nechce a navíc stejně musí díly poptat u nich.Někdo taky nechává opravovat v zahraničí, ale nemám zkušenost.Dej vědět jak jsi dopadl - celkem mě to zajímá.
Diablo1st Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ako píše kolega vyššie. Treba hodinky zresetovať a nastaviť referenčnú polohu. Ak toto nepomôže tak jedine servis.
alois Odesláno 10. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 děkuji moc za rady, šťouchnu do tchána, ať najde návod nebo jej najdu sám a zkusím
alois Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Návod jsem našel, provedl reset a je to. Díky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.