Návštěvník eloga Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 odjinud dej sem konečně ten článek, tedˇ je zasejc korona, je na to čas, bo sedím doma...
Návštěvník eloga Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2020 Hodinky Poběda bych spíše přirovnal k automobilu Poběda, festovní, překopírovaný válečný Ford, na rusáky solidní konstrukce i výdrž, celkově skoro +, zejména u nás na Východě, ale ve skutečnosti jen slabý motor, což těch 50 koní 15j strojek potrvrzuje. No, ale u nás v ČSSR v přelomu 50/60 let auto do všech terénu a okolností. Ano, a ve skutečnosti traktor, motor je z Wyllise - jeepa.
papun Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Odesláno 10. února 2021 Má už nějaou dobu tyto hodinky. Spíš takové šuplíkovky. A chci se doptat na ručičky. Asi to nedokážu vyfotit, proto dávám aspoň celkové foto. Při bližším pohledu ty ručičky vypadají jako modřené. Myslíte, že jsou poctivě modřené, nebo nějaká jiná technologie? Díky
ONYX servis hodinek Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Odesláno 11. února 2021 Zajímavá otázka....nikdy jsem nezkoumal, ale když se nad tím zamýšlím, tak bych řekl že budou opravdu popouštěné do modra, zkusím se na to podívat v práci.
ONYX servis hodinek Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Odesláno 11. února 2021 Takže ručky ocel, popuštěná do modra.....
papun Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Odesláno 21. března 2021 Děkuji za informaci, to mám radost. A ty na fotce se servisovali u tebe:)
ONYX servis hodinek Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Odesláno 21. března 2021 Bohužel, to takhle nepoznám.....
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 Po servise. Mají nové sklíčko, vyčištěný strojek a dělají mi radost
Návštěvník Matiniela Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Odesláno 15. května 2021 Po renovaci. Vypadají moc krásně
Návštěvník eloga Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Odesláno 1. června 2021 Pobědy Jeep Willys MB, je správný název, někde výše jsem to netrefil, ale ručky v tom provedení jsou modřené, to jsem také doufal. Mám jedny v kufříku, jinak by to bylo zklamání.
Roman Tichy Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Odesláno 9. června 2021 V 15. 5. 2021 v 21:29, Matiniela napsal: Po renovaci. Vypadají moc krásně zeby toto bola ich reinkarnacia? Poljot International Pobjeda Pobeda Poljot-International Pobeda ZIM 2602 Retro Julian Kampmann Poljot24.de Poljot24 Poljot | Poljot 24
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se