Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mno,  já bych se nejprve zeptal kolik za to.  Vintážky to nejsou a tak by snad neměl být problém to vyměnit.

No a pokud ne,  tak na to existuje diamantová pasta na leštění.  Nicméně schopný hodinář sklo vyjme, přeleští a zapasuje rychleji,  než otestuješ tu pastu. Zeptal bych se tam kdes koupil.

Odesláno

Jsou kupované v Německu, hodinář u nás mi řekl, že by je musel někam poslat, ať počítám nejméně s 1 000 Kč. Rozleštění mně nenabídl...

Odesláno

V tom případě nemáš co zkazit,

Pastu na leštění skla jsem viděl  u Frýdla.  Přesněji na e-shopu.  S pastou a pomocí vrtačky a kotouče se to dá dost zlepšit.  V ruce je to spíš o trpělivosti.  Počítej třeba hodinu dvě,  a jako nový to nebude.

Projeď si vlákno o leštění a rozhodni se sám,  kterou cestu zvolíš.  Já bych leštil.

Jestli se nepletu, tak schopný hodinář bydlí v Liberci.  Ale to by ti měli poradit spíš místní.

Odesláno

Jako není to věda, když máš přípravky.  Vyjmeš sklo,  upneš,  strejda dremel a pasta.

Samo sebou pokud stojí nový tři stovky, tak se to neleští, ale mění.

Zeppeliny nejsou Rolex a to sklo by nemusela být taková rána.

Ovšem uznávám, že  když se ti to ucházejícím způsobem povede  budeš spokojen,  bohatší o zkušenost.  Když to neklapne, tak ta zkušenost zůstane a sklo bude nový.

Nemám přehled co stály.  Jak se říká,  peníze až na prvním místě.

Bejt to plast tak to dáš sheronem za šedesát.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...