Rodeo65 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Ahoj pánové, zvažuji si po povýšení udělat radost a přemýšlím zda Longines (Longines Hydroconquest 41mm) nebo Damasko (Damasko DA47 black) oboje je zde v prodejním vlákně. U Damaska se mi opravdu líbí jednoduchost a preciznost a malovýroba, Longiny jsou víc do sportovna, dále nevím zda je značka lepší (kvalitnější) než Damasko. Pořád zvažuju a přemýšlím, případně s budoucí mánií na nákup dalších jak to je s likviditou? Díky za názory a rady. PS: Cílová stanice pro mě je Omega (ale to chce ještě něco dosáhnout, abych se mohl odměnit)
Hasňa Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Pockej pul roku a kup hned Omegy. Budes nejmene ztratny. Jestli mas uz ted Omegy v hledacku, tak to vic, jak pul roku nebude trvat. A Longines i Damasko bys prodaval s velkou ztratou. Byly tu ted k prodeji nekolikere Omegy za super ceny. Ty golfove AT zaujaly i mne. Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem Hasňa
xcmaniax Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Ahoj, jestli jsou to hodinky tady z inzerce, tak jestli je nějak víc neponičíš, tak už tak při dalším prodeji tratit nebudeš. Vůbec bych neřešil co je lepší a horší značka, takhle se to ani říct nedá. Longines je tradiční a poměrně známá švýcarská značka proti malé německé a poměrně mladé značce. Kdybys kvůli Omegám musel prodat, vzal bych Longiny, jako druhý hodinky k Omegám bych nechal Damaska:-)
Rodeo65 Odesláno 15. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Pockej pul roku a kup hned Omegy. Budes nejmene ztratny. Jestli mas uz ted Omegy v hledacku, tak to vic, jak pul roku nebude trvat. A Longines i Damasko bys prodaval s velkou ztratou. Byly tu ted k prodeji nekolikere Omegy za super ceny. Ty golfove AT zaujaly i mne. Takovou myšlenku jsem měl taky, ale v budoucím roce asi povýšen nebudu, bo jsem v AČR, tam to není tak rychlo Alespoň mám motivaci sbírat střelivo na budoucí odměnu. Už jen proto, že není Omega jako Omega a PO co se mi tu líbily jsou v dobrém stavu už za poměrně dost. Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem Rodeo65
Rodeo65 Odesláno 15. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Ahoj, jestli jsou to hodinky tady z inzerce, tak jestli je nějak víc neponičíš, tak už tak při dalším prodeji tratit nebudeš. Vůbec bych neřešil co je lepší a horší značka, takhle se to ani říct nedá. Longines je tradiční a poměrně známá švýcarská značka proti malé německé a poměrně mladé značce. Kdybys kvůli Omegám musel prodat, vzal bych Longiny, jako druhý hodinky k Omegám bych nechal Damaska:-) Přesně tak, prodejce Damasek mi dal super nabídku, tak jsem se víceméně s ním dohodl že jo. V současné době mám Citizen, k tomu ty Damaska budou super pár. Případně do třetice časem Omegy (jestli budu tak úspěšnej jak doposud) Díky pánové, paralelně to řeším i s Jakubiskem
Rodeo65 Odesláno 15. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 35 minut a je vyřešeno 2:Když člověk potřebuje jen popostrcit, navíc názory ho podpoří a k tomu ještě i prodávající. Vše jde jak na dratkach Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk
kdojinej Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 jsem v AČR... mám motivaci sbírat střelivo na budoucí odměnu. Možná, že takhle to půjde ještě rychleji než prorokoval Hasňa..
saida Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Možná, že takhle to půjde ještě rychleji než prorokoval Hasňa.. Taky mě to napadlo.Jesli má klíče vod skladu....
Rodeo65 Odesláno 15. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Taky mě to napadlo.Jesli má klíče vod skladu....No nezmiňovat kde dělám, má to jinej význam sakra. Jít touto cestou co píšete, tak spíš následuji případ v Bratislavě a nejdu jen pro jedny Každopádně tady na dobráka nenarazis... Haha Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Vsak ses ani tady nestavil jen pro jedny :-), to se neboj.
Rodeo65 Odesláno 15. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Vsak ses ani tady nestavil jen pro jedny :-), to se neboj.Od tud už mám druhé a bohužel he mi jasné, že to je jen začátek. Chronobundus je opravdu infekční... Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se