H-B Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Naprosto, zcela mě uchvátily... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Od Seiko k UN - to je panečku pěkný skok
rorda Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Od Seiko k UN - to je panečku pěkný skok Schválně, jestli to bude bez mezipřistání ...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Mně se nejvíc líbí v tomhle provedení: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Mně se nejvíc líbí v tomhle provedení: Stejně mám pocit, že hodinky nejlépe vyniknou na koženém pásku
H-B Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Od Seiko k UN - to je panečku pěkný skok Nejradsi bych vas vsechny poslal nekam . Je to vase vina! Diky bohu, ze tahle kategorie jde a jeste dloouho (student) pujde mimo me (jaka je mimochodem cca cena?). Nicmene je treba mit predstavu do budoucna, ne... kurna co to kecam, neni to treba, zpusobil to tenhle zatracenej web . Ale zpet k tematu, jsou fakt pekny. Stejne i ty tve divers, nadhera.
Návštěvník YPO Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Nejradsi bych vas vsechny poslal nekam . Je to vase vina! Diky bohu, ze tahle kategorie jde a jeste dloouho (student) pujde mimo me (jaka je mimochodem cca cena?). Nicmene je treba mit predstavu do budoucna, ne... kurna co to kecam, neni to treba, zpusobil to tenhle zatracenej web . Ale zpet k tematu, jsou fakt pekny. Stejne i ty tve divers, nadhera. cena UN se pohybuje od 4000 eur do nekonečna ...... záleží na tom kolik mají wifikundací
H-B Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2008 cena UN se pohybuje od 4000 eur do nekonečna ...... záleží na tom kolik mají wifikundací Vida, to jsem si nevybral mozna tak spatne, tyhle tolik specialit nemaji... az na ten kov, no...
boo-beek Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Vida, to jsem si nevybral mozna tak spatne, tyhle tolik specialit nemaji... az na ten kov, no... Hmmm... no prave, az na ten kov. Katalogova cena za Macho Palladium na kuzi je 20 500 USD, k sehnani jsou tak okolo 14K. Na tahu je to potom jeste o kousek vyssi, konkretne skoro 2x tolik Katalogova cena asi 40 500 USD, k sehnani okolo 27...
cody Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 Naprosto, zcela mě uchvátily... To me taky. Ale ta cena:-(
tedwine Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 no to je niečo výnimočné ,este som nic take nevidel...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se