New Milis Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Čistě teoreticky - které z těchto tří a proč? Za mě asi Epos - kvůli jednoduchému a nekompromisnímu tvaru pouzdra, šroubkům v lunetě (na já vím, AP..), čitelnému a jednoduchému ciferníku a pěknému řešení tlačítek chronografu a přiznám se, kvůli like Zenith tahu. Kdyby byly komplet v PVD tak asi neváhám, takhle z fotky je to až dost kontrastní.. Ty Edox musej naživo vypadat fakt dobře, jsou velký a tlustý, z těchhle tří největší, odrazuje mě tvar korunky a tlačítek chronografu a titan. Oris asi nejznámější, trochu mám problém s bachratým pouzdrem, zase z titanu, jinak OK ale už je mám trochu okoukaný. Cenově jsou na tom všechny myslím dost podobně, je fakt, že jediný ty Epos nejsou potápky.. Ale když tak na tyhle tři kousky čučím trochu dýl, začíná se to překlápět chvíli sem, pak zase jinam...
spiderer Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Z techto se mi nejvic libi asi ty Eposy, maji pekny pouzdro, hezkej a dobre citelnej cifernik, ale nelibi se mi ten Zenith-like tah, to by se dalo vyresit nejakym kozenym remenem a tlacitka chronografu ac jsou zajimava tak se mi taky nelibej - navic mi vadi jak jsou leskly a zbytek pouzdra je matnej.. Ty Orisy se mi celkove libej az na tvar pouzdra, ale s tim mam u mnoha Orisu problem, mozna, pokud bych chtel neco "sveraznejsiho" tak by mi vadilo, ze jsou takovy az moc "klasicky", coz neni spatne, ale.. A ty Edoxy se mi nelibi skoro vubec, korunka a tlacitka chronografu jsou takovy retro, zbytek hodinek moderni, nejak zvlast me neoslovuje pouzdro, takovy neurazi/nenadchne, cifernik na me pusobi celkem dobre, ale z tyhle fotky tezko soudit a v realu jsem je nevidel nebo si na ne nepamatuju, k lunete mi extremne nesedi ty srouby.. Z techto tri bych si asi nekoupil zadny, ale nejbliz k moji srajtofli by mely asi ty eposy
Conrad Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 (upraveno) Edoxy se mi nelíbí, u Eposu bych měl dojem že snad koupil AP, prostě Oris je Oris- nezaměnitelná klasika Upraveno 6. března 2008 uživatelem Conrad
Návštěvník YPO Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Když už bych teda musel tak se mi víc líbí Eposy,ale stejně bych si koupil Orisy ......... a když bych nemusel tak bych si z těchto tří nekoupil nic
Kalifx Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 ORIS - právě kvůli tvaru pouzdra a taky je to prostě "kus" hodinek. Zrovna nedávno jsem se rozhodl, že si je stejně jednou koupím
boo-beek Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 (upraveno) No tak, Miliusi, na lowendy se vykasli Bally a ostatni jsi prodaval s tim, ze chces jedny super hodinky - takze pokud vybiras z tech tri, tak vem Zenith Anyway, pokud jen ty nahore, tak hlasuji pro Epos - nazval bych je "A tribute to Zenith" Upraveno 6. března 2008 uživatelem boo-beek
PhoeniX Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Mně se líbí EDOX. Kvůli keramické lunetě a právě kvůli tvaru korunky a spínačů.
techlak Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Mě se líbí Oris - je to klasika.Ty Edox jsem minulý týden oblížel v CHRONOSU v Pze a jsou v realu nevýrazné,obvzlášť oproti jasně definovanému designu ORIS....
vojt Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 (upraveno) Mně to všechno přijde jako deriváty něčeho. Nemám tam sympatie k značce. Je to takový, že nevím, jestli jo nebo ne, ale spíš ne. Čím dál víc mě berou nesmrtelný designy jako Submariner, Moonwatch atd. To, že se vyráběj tak dlouho téměř beze změn, pro mě znamená skutečnou hodnotu a řekněme kultovnost.. Upraveno 6. března 2008 uživatelem vojt
Baker Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 (upraveno) Musi to byt nutne chronograf ? Mi se velmi libi tyto Edox Class 1 Day Date III Jinak za me Edox. Oris se mi nelibi ze stejneho duvodu jako Tobe a sportovni kolekece Epos me moc neoslovuje. Upraveno 6. března 2008 uživatelem Baker
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 1. Oris - líbí se mi, je to klasika, sedí perfektně na ruce. 2. Edox - moc hezké, ale viděl jsem je v reálu a tam ty hlavičky šroubků byly otočené každá jinak a to by mě dost iritovalo. 3. Edox - nelíbí se mi a značka celkově mě nijak nebere.
B.F.G. Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Safra, koukám, že se sem post poprvé nenahrál, takže pro vás znova Millisi, zase se na to chvilku natáhni, budeš to třeba zas vidět jinak. Jinak Oris ale model 1000M, ten je super, je to maso a je do detailu dotaženej, Epos se mi líbí na obrázku, ale živo nevím a Edox mi přijde jako nedotaženej slepenec.
Malaket Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 já bych koupil tyto... Německá kvalita jen kousek za hranicema, je k tomu i gumový řemínek. A kdo umí, může se s nimi potopit do 2000 metrů. Co ty na to, Štěpánku
Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Žádné, kup si něco pořádného!
New Milis Odesláno 7. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2008 No já asi nechtěl nic kupovat. Sakra, něco na mě leze, já si asi lehnu.
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 New Milis napsal: No já asi nechtěl nic kupovat. Sakra, něco na mě leze, já si asi lehnu. Zkus na tom gauči otevřít jedno oko .
B.F.G. Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 New Milis napsal: No já asi nechtěl nic kupovat. Sakra, něco na mě leze, já si asi lehnu. Houby leze, zase jsi to přepísk
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 A co takhle vstát a stát se opět průkopníkem ? Kobold SEAL Parametry : kalibr ETA 2824-2, pouzdro z oceli, průměr 44mm, tloušťka pěkných 18mm, WR1000m, heliový ventil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se