Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli ja bych mohl prispet, a jeslti bazirujes na quartz, tak si kup nejaka pekna casia a mas to. Hodinky to jsou pomerne dobre a robustni, a kdyz s nema nedejbuh nekde svihnes a pujdou uplne do kytek, tak ti to nezlomi srdce, jako me dnes vecer mym notebookem rozbite sklicko na mych nadhernych gagarinskych sturmanskych :wallbash: :crybaby:

Odesláno

Casio není špatná volba... Pokud trefíš povedený kousek jako já na podzim 1998, tak ti vydrží víc než tři roky... Na těch mých blikaj čísla již 9 a půl roku s původní baterii...:)

Odesláno
  utrejch napsal:
Bohuzel zatim nemam prakticke zkusenosti, takze bych te nerad pomylil. Z vycteninek ale i ty levnejsi kalibry seiko jsou v pohode ... A ty samurae na ebay urcite sezenes i do limitu ...

PS: velikosti se neboj :gun_bandana: :smile_anim:

Mate prosim zkusenost s e-bay a replikama? Nevim zda se da na fotku spolehnout...

Odesláno
  Kamil napsal:
Rozhodně bych hledal něco, kde není potřeba měnit pořád baterku. Seiko Kinetic nebo Citizen Eco-drive. Jen si nejsem jistý, jestli se dají v uvedené ceně koupit.
Můj hodinář říká, když kvartzky, tak na baterku. Tady ty věci hodinky akorát komplikujou, připlatíš fest a efekt je zanedbatelný. Vyměnit za tři roky baterku za 30 korun, pokud to není nic super vodotěsnýho zvládneš sám, a stejně budou ty hodinky do té doby prodaný ;)

Odesláno
  Revealman napsal:
No, ono asi moc nemá cenu to takhle řešit... Částečně dám na radu CzechJokera (kup takové hodinky, které se ti vizuálně líbí a neřeš to), stejně je neplánuji na doživotí, řekněmě za 3 roky bych si chtěl koupit nějaké Omegy, asi ne nové, ale i tak :) Líbí se mi :)

Napiš jak jsi se rozhodl a co jsi nakonec koupil

Odesláno
  Revealman napsal:
Mírně jsem změnil požadavky, chci spíš hodinky, které mi budou ukazovat přesný čas (koneckonců, od toho jsou). Takže automaty odpadávají, stejně nejsem žádný znalec...

Doporučíte mi nějaké konkrétní "baterkáče", řekněme do 5.000 CZK? Za cenu prodávanou v ČR, nechci dva týdny trnout, jestli to z té Ameriky dojde a potom mít ještě problémy se zárukou a posílat třeba do Německa (už jsem si tím prošel, u elektroniky). Hodila by se vodotěsnost do 100m (což je podle Koscomu plavání až do 15m hloubky).

Kup si tuto toto a myslim ze nebudes lutovat. Aj ked ...

http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky/t...r-p-6500-type-6

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Revealman napsal:
Zdravím, hledám nové hodinky a potřeboval bych trochu poradit od odborníků ;)

Moje požadavky jsou následující:

Cena musí být do 4000,- Kč, kdyby byla spíš ke třem tisícům, vůbec bych se nezlobil, jsem student, na Omegy (zatím:D) nemám.

Měly by to být normální analogové hodinky, datum už dnes mají snad všechny, ty malé ciferníky na pozadí (den, stopky...) nevyžaduji.

Quartz/autom. nátah - je mi to jedno, natahovací IMHO mají trochu svoje kouzlo, ale otázkou je, jak kvalitní strojek s jakým zpožděním/den je v téhle cenové hladině.

Vzhled - stříbrná barva, asi ocel (titan za tuhle cenu zřejmě také neseženu), pásek také ocel, takové ty univerzální, které si není problém vzít do společnosti.

Značku bych rád Festinu, nevím co i ní myslí odborníci, není podmínkou. Nechci Casio, Seiko mi zní trochu vietnamsky :guiltysmiley:, ale v téhle cenové relaci nabízí asi nejvíc modelů...

Docela se mi líbí tyto Seika, vzhledově, cenou i tím, že jsou natahovací

http://www.azwatch.cz/hodinky/se604-seiko-5-i-white-dial-ii

http://www.azwatch.cz/hodinky/se601-seiko-5-i-black-dial

Samozřejmě bych mohl jít do Koscomu a vybrat si co mi první padne do oka, ale rád si nechám poradit od lidí, kteří tomu rozumí a mají zmapovaný trh a technologie.

Díky za pomoc.

Zkus se na ty co chces kouknout na ebay.

Odesláno

A co koupit na ebay nějaké seika diversky? Vejdeš se okolo 1000Kč, 1000Kč servis - případná oprava, za 500 silikonovej pásek a za 1500 safírové sklo a máš krásné hodinky!!! Pokud nebudeš trvat na tom sklíčku, tak dáš něco okolo 2000Kč :P

Odesláno

Pokud je ti více méně jedno, co to bude, tak si zajdi do Koscomu a něco si tam prostě vyber. Dodnes nosím asi 6 let staré analogové timexy za 2k a patří mezi mé nejoblíbenější. Indiglo podsvícení displaje svítí v noci ve spacáku přímo fantasticky :)

Až/pokud časem změníš názor na mechanické hodinky, tak je to řešitelné i v této cenové kategorii. Na tomto fóru se prodávají krásné kousky, stačí si jen trochu počkat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...