Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Každý mal raz tie svoje prvé, no nie každý si ich ešte pamätá. Preto by ma zaujímalo, čím ste si prešli, postupne, ako sa vyvíjal váš hodinársky vkus. Najlepšie aj s fotkami, ak sa ešte dá dohladať :)

1. Festina F16235/F - Moje prvé, ktoré mi kúpila mama keď som mal 18 rokov. Prestal som ich nosiť, keď som kvôli tomu koženému remienku už nezniesol priložiť ruku k nosu :D to že je to riešiteľný problém som vtedy ešte nevedel.

2. Tissot PRC 100 T22.1.386.51 - Tieto hodinky som nosil po ocovi, moje prvé švajčiarky na kove, prakticky nosené úplne všade.

3. TagHeuer Carrera Cal.5 Day Date WAR201C.BA0723 - Prvé hodinky, ktoré som si kúpil. Taktiež prvé automaty. Zlaté indexy a ručičky im dodávali istý punc luxusu.

4. Breitling SOH2 46 AB202012/BF74/152A - Vysnívané Breitlingy, ktoré som dlho nechcel len kvôli hliníkovej lunete. Tento rok však konečne vydali "facelift" podľa môjho gusta, takže no big deal. :)

* uvažoval som jedného času aj nad drevenými :D (dávno dávno)

(dúfam, že už tu podobné vlákno nie je, ak áno, kľudne ma vymažte)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...