Hammer Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Zdravím zdejší nadšence, rád bych se dověděl něco o této značce. Sami o sobě uvádějí, že jsou nováčci na hodinkářském trhu ze Schwarzwaldu. Některé designy mi přijdou dost povedené. Měli byste někdo osobní zkušenost s jejich výrobky, popř. věděli něco bližšího ke kvalitě?http://www.carl-von-zeyten.eu
Návštěvník Kamil Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Přesunutí z německých hodinek do správné sekce, by ti mělo napovědět.
YvanD Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Takych hodiniek splasis kopu na aliexpresse za zlomok ceny. Zase len nieco co sa ukryva za nemecke meno.
Harwey Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Predrazena Cina s vymyslenym pribehom
Bert Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Už dlouho jsem na hodinkové téma nečetl nic dojemnějšího. Představa talentovaného hodináře žijícího si svůj sen ve Schwarzwaldu mi skoro vehnala slzy do očí. Kam se na to hrabou kluci z Glashütte :-)
Frostie Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 V 11. 2. 2018 v 8:05, Harwey napsal: Predrazena Cina s vymyslenym pribehomumím si pod tou specifikací představit 1 slovo, s-ačka...
ferrycz Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Karel z hodinkova? nebo jsem to přeložil blbě? stejný jako Graf von monte vehro Karel ale má stejný sen jako já, také sním o dokonalých mechanických hodinkách možná bych se na něj měl zaměřit když máme společný cíl Upraveno 28. února 2018 uživatelem ferrycz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se