mAra_ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Ahoj kluci, Snad jsem trefil sekci :-) Potřebovali bychom s Klotzmanem převézt něco ode mne z Liberce (a okolí cca 100km) převézt něco do Brna Klotzmanovi. Není to nic velikého ani těžkého , ale nechci napsat nezabalitelneho, ale skoro to tak je... Beru kohokoli, třebas i z Mladé Boleslavi, v nejhorším i do Prahy bych přijel... Napsal jsem to i do statusu, ale víte jak to je, za pár hodin už to nebylo vidět. Takže kdyby nám mohl kdokoli pomoc , dejte prosim vedet.Díky moc.
Liqid Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Asi ti to nepomůže, ale kdyby náhodu, tak občas jezdím Praha - Turnov.
mAra_ Odesláno 19. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Kluci ,Chtěl bych tu poděkovat všem co mi nabídli pomoc. Moc si toho vážím, díky vsem!No a nejvíc díky členovi schipe, se kterým jsme se nakonec domluvili... Fakt mám radost, že je tu pořád hodně lidí, kteří pomůžou i "cizím" ...Ať si říká kdo chce co, je to tu pořád dobré.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.