Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 Ty levnější vypadají v reálu líp, než na fotce. já jsem si říkal,že mi to pouzdro něco připomíná
cali Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 Ak si ochotny utratit prachy tak DS3 je dobra volba ... su jedinecne, svoje, nikoho nekopiruju. Tak ako omega ma svoje seamastery tak certina ma svoje DS3 ... aj hodne jete sa na ebay predavaju za 1K USD.... Rozhodne si s nimi nikde hanbu nespravis. Ak nie si zrovna medved tal pozor na velkost (nie su male ani tenke) tak aby si ich o mesiac nepredaval s tym ze ti pripadaju ako zavazie.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 já jsem si říkal,že mi to pouzdro něco připomíná To měly být diversky do 10k! V jaké měně to počítáš? Aby to s ním neseklo.
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 To měly být diversky do 10k! V jaké měně to počítáš? Aby to s ním neseklo. OT: Kamile přivez mi z nějaké vitríny v Baselu tah na UN ..... odměna 10t
mechano Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 Děkuji všem za tipy na zajímavé hodinky, je vidět, že se dá vybrat z širší nabídky, než je pouze Seiko. Dnes jsem se fyzicky prošel po obchodech a vyzkoušel jsem tyto dva stroje: Certina DS First Automatic, klasické diversky na koženém pásku s motýlkovou sponou. Cena přibližně odpovídá limitu (je velmi nepatrně vyšší), uvnitř je za průhledným dýnkem standardní ETA, vodotěsnost 200 m. DS First Automatic Druhý kousek je o poznání zajímavější, Certina DS 3 - z limitované série 1888 kusů. Cena je více než dvojnásobná, k hodinkám je dodáván kovový tah a pryžový pásek, dýnko je plné se želvičkou. Za vyšší cenou se skrývá určitá exkluzivita limitky, otázka je, zda-li se vyplatí...? V budoucnosti by tato hodinky mohly být určitě více ceněny, je to určitým způsobem dobrá (?) investice. (Cena nových hodinek se blíží ceně použitých hodinek Omega.) DS 3 Limited Edition Jak byste volili vy? Já bych volil číslo 1, pro lepší čitelnost , nižší cenu a stejný strojek.
miraart Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Díky za téma já jsem si alespoň zvětšil výběr
Vit Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Já bych volil číslo 1, pro lepší čitelnost , nižší cenu a stejný strojek. Také se připojuju k volbě Certin DS First. (mám je už skoro rok, koupil jsem k nim i kovový tah a jsem velmi spokojen)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se