Hardslimer Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Kus plechu přilepený na oboustrance ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Přesně tak. V jednoduchosti je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 No jasne. Ja jsem si neuvedomil co je oboustranka a to mam prumyslovku prosim pekne zkusim to Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 nebo poridit poradnyho gazika s plechovou palubovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Prirustek v domacnosti. Pujdou do S Rapid 1986, takze to bude takova dobova dvojka. Skodarna teda musi taky projit repasi zpet do originalu, ale to uz je "detail". (teda takhle to podavam manzelce moji zlate). Dotaz specialne na auto time - netusite cim zamezit pohybu strojku v pouzdre? Po vycisteni a vymene osicky pro korunku se strojek v pouzdre vakla a cvaka, Rad bych to "opravil". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Prirustek v domacnosti. Pujdou do S Rapid 1986, takze to bude takova dobova dvojka. Skodarna teda musi taky projit repasi zpet do originalu, ale to uz je "detail". (teda takhle to podavam manzelce moji zlate). Dotaz specialne na auto time - netusite cim zamezit pohybu strojku v pouzdre? Po vycisteni a vymene osicky pro korunku se strojek v pouzdre vakla a cvaka, Rad bych to "opravil". Správně domáčknout sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 @Honza.manta: priznam se, ze jsem to overil, poradne sklicko domacknute bylo a vic nejde. Akorat si proste neuvedomuju, jestli takhle vaklali i pred cistenim... .nejspis jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Prirustek v domacnosti. Pujdou do S Rapid 1986, takze to bude takova dobova dvojka. Skodarna teda musi taky projit repasi zpet do originalu, ale to uz je "detail". (teda takhle to podavam manzelce moji zlate). Dotaz specialne na auto time - netusite cim zamezit pohybu strojku v pouzdre? Po vycisteni a vymene osicky pro korunku se strojek v pouzdre vakla a cvaka, Rad bych to "opravil". Pravděpodobný důvod proč se strojek v pouzdru viklá je, že na natahovacím hřídeli nemáte speciální prstýnek z černého plastu viz. https://www.antik-hovorka.cz/files/products/img-3276-2-2.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 @Accutron: dekuju za pokus o pomoc, ten plastovy mezikus na hridelce mam. Zas tak moc se ten trojek nehejbe, jako by se byval byl hejbal bez toho kusu.Hridelka s ukotvujicim plastikem: https://photos.app.goo.gl/ghRhpx2sg9iRTm4w5Video jsem uploadnul tady: https://photos.app.goo.gl/wKgCh4JPkXLToMRE8 @vsem: diky za rady, nakonec jsem problem vyresil tak, ze se hodinarum bude asi mdlo.... v miste jednoho opernych vystupku plastoveho pouzdra jsem nalepil patricne silny ctverecek izolacni pasky, je to v miste, kde je zakladna strojku plna. Ted uz se nic nevakla a jsem s tim spokojeny. Pokud existuje lepsi reseni, prosim o update. Dekuju.Fotka vlozene lepici pasky https://photos.app.goo.gl/7TuiXaHsNKgLaJKr7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Nemáte někdo náhodou magnet z autohodin, popř. staré pouzdro, ze kterého by šel vytáhnout? Podařilo se mi sehnat jedny v krásném stavu, ale magnet chybí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Prirustek v domacnosti. Pujdou do S Rapid 1986, takze to bude takova dobova dvojka. Skodarna teda musi taky projit repasi zpet do originalu, ale to uz je "detail". (teda takhle to podavam manzelce moji zlate). Dotaz specialne na auto time - netusite cim zamezit pohybu strojku v pouzdre? Po vycisteni a vymene osicky pro korunku se strojek v pouzdre vakla a cvaka, Rad bych to "opravil".Ty jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Někdo nevěděl, jak se do toho leze a uplně je zlikvidoval. Pouzdro i sklíčko. Ale tak mi je alespoň zadarmo dal, že to je nepoužitelné No já z toho pár věcí použil, sehnal ciferník a poštěstilo se skoro nové pouzdro a tak mám nachystáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Žigi, parádní fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 jj, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej b Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Ahojte, mám takú otázku na odborníkov, mám vojenské "autotajmy" a sú zabalené v takej tej civilnej krabičke (viď foto), teda tak som sa k nim dostal, mám k nim aj takú tú lunetu, či čo to je, na montáž niekam do techniky, tá bola priložená ku krabičke aj so skrutkami. A otázka znie, či niekto neviete či sa to v takej tej civilnej krabičke aj reálne dodávalo armáde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se