Návštěvník YPO Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 A co taková 13ka příspěvků před desátou v úterý večer jejímu majiteli přinese?!? Zpáteční letenku do Austrálie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Delšídobu jsem to už tušil.....teď jsi mi to potvrdil! Jsem blbec Armbandsklockan je ohleduplný, nechtěl napsat vůl, jinak bych ti nabídl,že s tebou utvořím spřežení Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Zpáteční letenku do Austrálie Přesně to jsem si myslel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Ebay je občas takova trochu loterie Kamoš tam před par měsicema koupil dva iPhony, a přišel mu pouze jeden. Sere se s tim dodnes... Je pravda, že človek musi zkontrolovat feedback prodejce, a radši nakupovat pouze od powerselleru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Tak mozem potvrdit, ze tie hodinky uz v Nekazanke nemaju. Viem, pretoze som si dnes spravil radost Takze vas zdravi novy clen fora aj novy majitel Orisiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Tak mozem potvrdit, ze tie hodinky uz v Nekazanke nemaju. Viem, pretoze som si dnes spravil radost Takze vas zdravi novy clen fora aj novy majitel Orisiek. Tak ať slouží. Takový bych přesně potřeboval, ale vypadá to, že budu místo nich muset na dovolenou se ženou. A našetřené peníze padnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Tak mozem potvrdit, ze tie hodinky uz v Nekazanke nemaju. Viem, pretoze som si dnes spravil radost Takze vas zdravi novy clen fora aj novy majitel Orisiek. Taky gratuluju, čoveče! Je to skvely kauf! Jsem si jist že budeš s Orisama spokojeny. Mam s nima jen dobry zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 Dik chalani. Mne toho roku dovolenka padla, tak som si ich mohol dovolit. Zatial som ich z ruky dole nedal (aj ked v nich nespim ) Za tyzden urobili asi 12 sekund dopredu, takze aj presnost vyzera v pohode. Fotky robit nebudem, tych tu je dost Taky gratuluju, čoveče! Je to skvely kauf! Jsem si jist že budeš s Orisama spokojeny. Mam s nima jen dobry zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 stretol sa niekto s ORIS TT1 Regulator 1000m Titanium Diver? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 stretol sa niekto s ORIS TT1 Regulator 1000m Titanium Diver? Stretol Mám je doma necelé dva roky a kupoval jsem je na Tenerife. Směřuje někam tvůj dotaz? Zajímá tě k nim něco konkrétního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Pres internet hodinky kupovat nedoporucuji. Mozno budou originaly, ale vzy je tam nejaky figl. Treba budou stare, nebo rozbite a.t.d. Oris vyrabi kvalitni hodinky. Prezila kvarcovou krizi, a nikdy nevyrabila kvarcove casomiry. Oris Divers pouziva nemecka armada. Jsou to moc hezke a kvalitni hodinky To jsou zase perly Oris quartzky vyráběl a na internetu se občas objeví i nové nerozbité hodinky. Teda alespoň doufám, že Kubson prodává i nerozbité hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Je fakt, že hodinky nad 15 000 CZK přes internet si koupi jenom blbec. ten kdo to pise je tuplovanej....na "vorschlagen" jsem vzdy mel 1A koupi,ale to o tom musis neco vedet a nejet to jako v lidlu u regalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Stretol Mám je doma necelé dva roky a kupoval jsem je na Tenerife. Směřuje někam tvůj dotaz? Zajímá tě k nim něco konkrétního? ten od koho som kupil svoje Orient Star Royal WZ0011FC mi ponukol prave mnou uvedene ORIS TT1 Regulator 1000m Titanium Diver, a ja som ich zatial nikomu na fore nevidell, tak len ci tu je nejaky stastny majitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Oris vyrabi kvalitni hodinky. Prezila kvarcovou krizi, a nikdy nevyrabila kvarcove casomiry. Oris Divers pouziva nemecka armada. Jsou to moc hezke a kvalitni hodinky Marně se snažím na něco podobného kápnout... nenarazil někdo na Orisky TT1 Divers modré do cca 13000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Marně se snažím na něco podobného kápnout... nenarazil někdo na Orisky TT1 Divers modré do cca 13000? ja dokazen nove do 18 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 To bych možno ještě kousnul, záleží na stavu. Můžeš mi poslat link, nebo obrázky, abych se navnadil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Blbnu, mluvím o stavu hodinek a ty píšeš o nových. Promiň. Zkus poslat tedy foto a parametry. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Blbnu, mluvím o stavu hodinek a ty píšeš o nových. Promiň. Zkus poslat tedy foto a parametry. Dík. A co zkusit mrknout treba na www.oris.ch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 ja dokazen nove do 18 000. Je to cena na tahu nebo na gume? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Uvidíme, co jamikadze dokáže nabídnout... Já osobně vítám tah (s dovolením si půjčím obrázek od askolda), viz. obrázek. Mrknul jsem i na oris.ch, je tam hodně nových modelů, já nescháním nic narychlo, jenom kdyby byla výhodná nabídka, chytil bych se. Jestli jamikadze dokáže obrázkový typ sehnat za cenu, kterou napsal, tak bych se asi zaháknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se