OndraTce Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Asi ne. Ale rád bych viděl Karlose, jak zničí Patrika...Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí TapatalkMyslíš ten zápas o váhovou kategorii výš, než si Karlos Vejmluva tahal tričko?=) Tak ten mě jako jediný téměř nezajímá. Myslím si, že to Patrika zbytečně poškodí, protože ho ten druhý pán obligátně uválí. Po tom, co předvádí na FB mu vůbec nefandím, sorryjako.Těším se víc na Macha a Juboxe. To je podle mě s Ivanem Buchingerem zlatý hřeb.Proč nejdeš?
Sicik Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Tak snad to ten Pokorný dolečí a ukáže se tam. Na to se taky těším jak malý Jarda. Karlos to v rozhovorech ještě před zápasem s Pínem vysvětloval, že to takto musí vyhrodit do každého utkání. Potřebuje si nastavit mysl, mít jasný cíl a jít do toho naplno v každém ohledu. Sympatičtější a ten "hodný" je navenek samozřejmě Patrik.Ze začátku mě tento zápas zklamal. Teď už se na něj těším (díky masáži soc. médií), ačkoliv mi smysl nedává. Karlos prohlásil, že je champ i v 77kg, tak se ozval Kincl, že je to jeho píseček, který je připraven kdykoliv bránít a nakonec se utkají v 84kg, kde vlastně o nic nejde, ale prohra poškodí jednoho i druhého. Lístky mám od 2.2.2018 a už se to konečně blíží!
speslmbcz Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Myslíš ten zápas o váhovou kategorii výš, než si Karlos Vejmluva tahal tričko?=) Tak ten mě jako jediný téměř nezajímá. Myslím si, že to Patrika zbytečně poškodí, protože ho ten druhý pán obligátně uválí. Po tom, co předvádí na FB mu vůbec nefandím, sorryjako.Těším se víc na Macha a Juboxe. To je podle mě s Ivanem Buchingerem zlatý hřeb.Proč nejdeš?Jednak nemam listek a druhak mi to asi stejne nevyjde terminove. A uprimne, Patrikovu vyzvu uplne nechapu. Prijde mi, ze si chce jen vydelat prachy a pritahnout na sebe pozornost. Navic, vyzvat ho v dobe, kdy Karlos odrekl dva zapasy a ma zdravotni problemy, kdyz Patrikovi o nic nejde... No nic. Za mne to vidim tak, ze pokud na Karlose nekdo z nasi sceny aktualne ma, tak asi jedine Denisa... Nikdo jiny na to nema ani vydrz, ani techniku. Tak to podle mne proste je. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
laskajefajn Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 S tim znicenim bych si nebyl tak jistý.
speslmbcz Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 S tim znicenim bych si nebyl tak jistý.Tak samozrejme, vzdy je tu nejaka sance na to, ze se stane neco nepredvidatelneho. Ale myslim, ze v tomto pripade je to 70:30, mozna i 80:20 pro Karlose. Patrik bude jiste silnejsi nez Pino, ale ani on nema podle mne na to, aby Karlose udelal. Karel je zvire, dre jako nikdo. On ma jasny cil a jde za nim. A to je mi sympaticke. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
laskajefajn Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 To je vsechno pravda co pises ale nezapomen ze musi dost zhubnout a to je strasna zatez pro telo i pro takoveho borce...samozrejme hlavne na psychiku. A Patrika jsem videl v akci jelikoz je ze stejneho mesta jako ja a je to taky pekna mlatička...
OndraTce Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Sicik:Karlos to v rozhovorech ještě před zápasem s Pínem vysvětloval, že to takto musí vyhrodit do každého utkání. Potřebuje si nastavit mysl, mít jasný cíl a jít do toho naplno v každém ohledu. ? Ale dobře, ale musí to mít nějakou úroveň a ne wannabe hate a papouškovat McGregora. Karlos prohlásil, že je champ i v 77kg, tak se ozval Kincl, že je to jeho píseček, který je připraven kdykoliv bránít a nakonec se utkají v 84kg, kde vlastně o nic nejde, ale prohra poškodí jednoho i druhého.? Přesně! speslmbcz:A uprimne, Patrikovu vyzvu uplne nechapu. Prijde mi, ze si chce jen vydelat prachy a pritahnout na sebe pozornost.? Ani já tu výzvu nechápu. Ale rád bych připomenul, že to byl Karlos, kdo se začal montovat do 77. Nedivím se, že to Kincla nas..alo. Montoval se i do 93. Má jen štěstí, že je Denisa kliďas, protože ten by mu urval hlavu a jeho ?návratu do UFC? (ha-ha-ha) by učinil rázný konec. Ikdyž...pochybuju, že by proti němu Karlos nastoupil. V pohodě. Samozřejmě respektuju, že mu fandíš, ale mě poslední dobou fakt štve a budu fandit Patrikovi, ačkoliv si nemyslím, že vyhraje.
speslmbcz Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Sicik:Karlos to v rozhovorech ještě před zápasem s Pínem vysvětloval, že to takto musí vyhrodit do každého utkání. Potřebuje si nastavit mysl, mít jasný cíl a jít do toho naplno v každém ohledu. ? Ale dobře, ale musí to mít nějakou úroveň a ne wannabe hate a papouškovat McGregora. Karlos prohlásil, že je champ i v 77kg, tak se ozval Kincl, že je to jeho píseček, který je připraven kdykoliv bránít a nakonec se utkají v 84kg, kde vlastně o nic nejde, ale prohra poškodí jednoho i druhého.? Přesně! speslmbcz:A uprimne, Patrikovu vyzvu uplne nechapu. Prijde mi, ze si chce jen vydelat prachy a pritahnout na sebe pozornost.? Ani já tu výzvu nechápu. Ale rád bych připomenul, že to byl Karlos, kdo se začal montovat do 77. Nedivím se, že to Kincla nas..alo. Montoval se i do 93. Má jen štěstí, že je Denisa kliďas, protože ten by mu urval hlavu a jeho ?návratu do UFC? (ha-ha-ha) by učinil rázný konec. Ikdyž...pochybuju, že by proti němu Karlos nastoupil. V pohodě. Samozřejmě respektuju, že mu fandíš, ale mě poslední dobou fakt štve a budu fandit Patrikovi, ačkoliv si nemyslím, že vyhraje.Ja nejsem zadnej zaslepenej Karlosuv fanda. Na druhou stranu, nemyslim, ze by byl namachrovany hovadko. Vi co chce a jde si za tim. A dela k tomu vsechno to okolo, je to promo, cesta jak byt videt a dostat se na vrchol. Myslim, a doufam ze to vidi podobne i ostatni, ze nebyt Karlose, tak neni MMA u nas ani nahodou na takove vlne popularity, jako ted je. MMA ted tahne divaky, penize pro fightery jdou take nahoru a to by bez te show okolo nebylo. Karlos to vi a dela pro to vse, aby byl popularni nejen on, ale cele MMA. Je to jako s Connorem... Akorat, ze ten uz je asi fakt trochu magor... :-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
OndraTce Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 speslmbcz: Ja nejsem zadnej zaslepenej Karlosuv fanda Vždyť já tě z toho ani nepodezřívám=). Mně jenom štvě těma svýma tlachama a je smutný, že podle mě velká část jeho ?fanoušků? ho miluje kvůli Bentley, fullgold Yachtám a těmhle kecům a není schopná ocenit třeba jeho wrestlng.Můj názor na věc je ten, že tenhle styl k zápasení nepatří. Nebaví mě to, ale všichni teď chtějí být McGregor=/. Bohužel.
speslmbcz Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 speslmbcz: Ja nejsem zadnej zaslepenej Karlosuv fanda Vždyť já tě z toho ani nepodezřívám=). Mně jenom štvě těma svýma tlachama a je smutný, že podle mě velká část jeho ?fanoušků? ho miluje kvůli Bentley, fullgold Yachtám a těmhle kecům a není schopná ocenit třeba jeho wrestlng.Můj názor na věc je ten, že tenhle styl k zápasení nepatří. Nebaví mě to, ale všichni teď chtějí být McGregor=/. Bohužel.Ja tak uplne tvuj nazor nesdilim, MMA je kombinace stylu, jsou tu zastoupeny styly jako je brazilske judo, thajsky box, kickbox atd. Takze pokud je nekdo dobry postojar, ale necha se hodit a uskrtit, nebo zapacit, tak proc ne. Nemuze byt kazdy striker, co ukoncuje zapasy highkickem, naskocenym kolenem nebo uderem ze zadni ruky... Proto mne to prave bavi, ze se potkaji borci s rozdilnym stylem. A kdyz je nekdo dobry ve svem stylu a funguje to, proc by ho mel menit? Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
OndraTce Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 speslmbczTo jsme si nerozuměli. Já poukazuju na to, že davy náctiletých bijců ze zastávek a nočních sámošek ho žere kvůli jeho kecům na FB místo toho, aby ho ocenili jako dobrého wrestlera. A to je to, co mi na současném zápasení vadí. Sportovní výkon je vlastně to poslední, o co tu jde. Ok?
speslmbcz Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 OndraTce> Aha, já myslel zápasnický styl... :-D A Ty jsi myslel styl propagace. ;-)Tak to jo, tomu rozumím. Ale na druhou stranu, Ti, kteří chtěli něco dokázat nebo dokázali, zejména v úpolových sportech se mnohdy tak chovali... Mnoho mistrů světa o sobě tvrdilo, že jsou a budou těmi nejlepšími a také byli. Ono, co si budeme povídat, sebevědomí tam nesmí chybět a těm nahoře většinou nechybí, proto jsou, tam kde jsou. To mi ani tak nevadí. Proto ačkoliv nejsem zarytý fanda Karlose, pokud řekne, že je aktuálně nejlepší a potvrdí to v zápasech, tak proč ne? Nevidím na tom nic tak hrozného. Někomu to možná přijde velkohubé, ale já to beru jako takovou součást jeho cesty na vrchol? Stejně to dělali jiní, Tyson, Ali a spoustu dalších velikánů boxu, MMA apod.Samozřejmě, také mám radši skromné typy lidí, jenže tady jde do velké míry i o propagaci, show, sponzory, peníze atd. Pokud ten člověk nevystupuje úplně jako idiot a má to hlavu a patu, tak to beru...Ale chápu, je to něco, co může v někom vířit emoce. Já jsem vcelku kliďas, takže mne to nechává klidným. :-)Jinak osobně mám rád Denisu Procházku, to je mašina, kterou je těžké zastavit. Taky na sobě strašně zamakal, klobouk dolů.Tak uvidíme, jak se vyvrbí budoucnost v MMA nejen u nás. ;-)
speslmbcz Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 OndraTce> jinak samozřejmě, davy náctiletých (bohužel i mnohem starších) bijců ze zastávek, diskoték a jiných rádobykulturních zařízení, kteří žerou hlavně ty kecy a rozepře, to byl, je a bude vždy problém. Jenže ty bohužel neosloví třeba to, že např. Lennox Lewis hrál vždy před zápasem šachy pro uklidnění mysli... :-) A já třeba hrozně obdivoval Lennoxe pro ten jeho klid, byl to sympaťák a v roce 2002 jsem mu přál, aby Mika Tysona porazil. Každopádně, takový je svět, dnešní mládež táhnou zkrátka lidé, co jsou sebejistí, sebestřední a jdou přes mrtvoly, protože tak velí trend dnešní doby. Vidím tu dravost mezi dětmi a mládeží každý den, to za nás nebylo. Doba se halt mění...
Návštěvník Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Já zase nemyslím, že se tak chovají všichni McGregor je extrém. Ono nakonec někteří z největších hvězd a nejúspěšnější money makers jsou slušňáci (GSP, Anderson SIlva atd..) Případně v boxu Anthony Joshua, Kličko atd.. Já se teď nejvíc těším na Codyho s TJ a doufám, že můj oblíbenec Poirier dostane konečně titulovou šanci. Tady se řeší více to české MMA, kterému fandím a občas se i podívám, ale je to úplně jiná liga asi jako ve fotbale gambrinus x premier league...Takže sleduji hlavně UFC, ono třeba Karlos ať je jaký je, tak v ČR nemá konkurenci. No a v UFC by byl zase na chvostu, chce to komplexnější zápasníky. Z chlapů od nás na to podle mě teď nikdo nemá...
speslmbcz Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 vojta1> souhlas téměř ve všem.Jen ta poslední věta - Denisa hodně zapracoval na obraně a má hrozný nástupy, myslím, že by to byl velmi zajímavý fight a netroufnu si tipnout, jak by dopadl... GSPimu jsem moc fandil při tom jeho návratu, také i proto, že nemám rád Bispinga. To co Bisping předváděl bylo fakt trapné divadlo a dobře, že mu to GSP nandal.
OndraTce Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 speslmbcz: Proto ačkoliv nejsem zarytý fanda Karlose, pokud řekne, že je aktuálně nejlepší a potvrdí to v zápasech, tak proč ne?? A to je pointa celého příběhu. Přesně! Karlos sice na požádání vypráví, že je nejlepší, ale pak škrtí přinejlepším průměrný borce. Podívej se na rekord jeho posledních soupeřů. Tohle šamoion nedělá. Lennox, Tyson i Ali byli skuteční šampioni, protože poráželi ty nejlepší možné soupeře. Karlos je jenom tlučhuba, který nezápasí ani s těmi nejlepšími v našem prostředí. Denisa by měl nárok dělat ramena - úspěšně zápasí v organizaci světového významu (ikdyž XFN se mi poslední dobou začíná hodně líbit), ale stejně je to normální kluk, který si to odpustí. Tohle by podle mě mělo patřit ke kódu skutečného bojovníka. Karlos mě neba.Ale to je jedno. Bude to dobré gala. Těším se=).
Návštěvník Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 (upraveno) Tak ještě jinak Denisa je dobrej, nicméně Karlos je ten kdo si tady může diktovat podmínky a tím pádem i váhu a tam by to byl problém si myslím.... nevím jestli by dal 84kg... Upraveno 5. června 2018 uživatelem vojta1
laskajefajn Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Komu budete zitra fandit? Karlos versus Patrik Kincl? Vaše tipy na výhru?
villain83 Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Ja to preju Patrikovi, verim v jeho vitezstvi. Bude to mit ale pekelne tezky, cehoz si je sam moc dobre vedom. Ten kluk je momentalne v zivotni forme, coz se imho o Karlosovi rict neda. Upraveno 27. června 2018 uživatelem villain83
speslmbcz Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Ja to preju Patrikovi, verim v jeho vitezstvi. Bude to mit ale pekelne tezky, cehoz si je sam moc dobre vedom. Ten kluk je momentalne v zivotni forme, coz se imho o Karlosovi rict neda.Tak já to vidím přesně opačně... :-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se