Spongebob Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Odesláno 30. října 2022 (upraveno) Ještě mrkni na Broadwaye https://www.hodinky-beny.cz/hamilton-broadway-day-date-auto-h43515135--1001046.html Jsou i v jiných barvách případně. https://prazskehodinarstvi.cz/produkty/detail/23-hamilton-broadway-day-date Upraveno 30. října 2022 uživatelem Spongebob
M-72 Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Odesláno 31. října 2022 V 30. 10. 2022 v 9:45, Frantik napsal: Jdeš akorát včas! Že jo, třeba si Brolo ještě nic nekoupil Celkem mě ta rada po 4 letech pobavila....🫣
Bert Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Odesláno 31. října 2022 No, @BlindWatchmaker měl včera takový malý příspěvkový záchvat. Napsal jsem mu jednu SZ, a sice se tvářil ukřivděně, ale myslím, že to pochopil ....
Brolo Odesláno 5. listopadu 2022 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2022 Dik za tip kolego, už jsem to stihl vyřešit . Ale teď jsem zas řešil hodinky k třicítce a svatbě, jak ten čas letí…
BlindWatchmaker Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2022 Heh, jsem se jednou rozhodl se rozpovídat (ano, motivací bylo i to, že jsem chtěl pomoci kamarádovy s prodejem a zjisti, že nemám dost příspěvků) a nedávno jsem sám měl promoci a nečetl jsem rok, jen měsíc...nuž za blbost se platí a po zločinu přišlo pokárání. Už jsem se omlouval Bertovi, ale popel na hlavu si můžu nasypat i veřejně. Jinak jsem k promoci dostal od tehdy budoucí, teď současné ženy cibule (levý PRIM, co vybírala tajně sama) a náležitě je využil při té dále zmiňované svatbě. Na všemožných oblekových příležitostech se teď vyjímají a je to pěkný konverzační kousek i pro "nehodinkolidi". A i když jsem měl na ruce své, když se něco muselo dělat na čas, hodinky na řetízku přitáhly dost pozornosti a nikdo to nebral jako neslušnost. Třeba Tě to inspiruje...nebo někoho dalšího. Pěkný den, Jakub V 5. 11. 2022 v 18:10, Brolo napsal: Dik za tip kolego, už jsem to stihl vyřešit . Ale teď jsem zas řešil hodinky k třicítce a svatbě, jak ten čas letí…
Spongebob Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2022 před 16 minutami, BlindWatchmaker napsal: Heh, jsem se jednou rozhodl se rozpovídat (ano, motivací bylo i to, že jsem chtěl pomoci kamarádovy s prodejem a zjisti, že nemám dost příspěvků) a nedávno jsem sám měl promoci a nečetl jsem rok, jen měsíc...nuž za blbost se platí a po zločinu přišlo pokárání. Už jsem se omlouval Bertovi, ale popel na hlavu si můžu nasypat i veřejně. Jinak jsem k promoci dostal od tehdy budoucí, teď současné ženy cibule (levý PRIM, co vybírala tajně sama) a náležitě je využil při té dále zmiňované svatbě. Na všemožných oblekových příležitostech se teď vyjímají a je to pěkný konverzační kousek i pro "nehodinkolidi". A i když jsem měl na ruce své, když se něco muselo dělat na čas, hodinky na řetízku přitáhly dost pozornosti a nikdo to nebral jako neslušnost. Třeba Tě to inspiruje...nebo někoho dalšího. Pěkný den, Jakub supr, velmi slušivé!
BlindWatchmaker Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 V 7. 11. 2022 v 14:55, Spongebob napsal: supr, velmi slušivé! Díky, konečně jsem se dostal k tomu je vyhrábnout. Tady je můj levý Prim a pravá Omega.
Bert Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 V 7. 11. 2022 v 14:39, BlindWatchmaker napsal: Myslím, že na příští svatbě je budeš už mít správně
BlindWatchmaker Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2022 V 11. 11. 2022 v 20:40, Bert napsal: Myslím, že na příští svatbě je budeš už mít správně Tak jsem si myslel, že jsem frajer a koukám, že se mám ještě co učit. Ale žena je dobrá (a prý další nebude), když jsem jí to ukazoval, začala vypárávat kapsičku, abych nedělal ostudu (jako důkaz místo slibů přihazuju obrázek a kdyby někoho zajímalo, co venčí, tak pavouky):D Díky Bete, Jakub
Bert Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2022 Kubo, držím Ti palce co se manželky i hodinek týče
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se