Rodkopf Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Tak za me je Nomos zatim vitezem, zadne vykradani historickych modelu, ale opet vlastni dizajnova tvorba s jasnym rukopisem.Za me parada, jak Neomatik, tak Autobahn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Od rana mam natiahnute stranky Nomos a pokukuju na na mna Autobahn, ale aj Ahoi atlantic date...zeby som sa konecne vymanil zo Seiko sekcie....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Taky u mě vedou. Po těch modrých autobahn dost pokukuju.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dalnice je na me moc, a to novy cerveny zobrazeni data se mi.... hledim na to uz nejakou dobu a neumim rict jestli libi/nelibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Autobahn mi prijde jako hroznej kockopes, ale nove pojeti datumky u Neomatiku je famozni - krok kupredu pri zachovani designove konzistence a DNA modelove rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 za me hodne dobry, ty Autobahny jsou krasne, hlavne ta tmava varianta. jen to datum... kdyby to nechali jen okynko s jednim dnem... nebo uplne bez datumovky, ten subcifr je tam sam o sobe paradni s tim zajimavym ciselnikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Mi se designově líbí moc, asi i to datum mi tam sedí. A to normálně těch více viditelných číslic moc nemusím. Akorát mám strach, že 41mm s těmi nožkami už na mě bude moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pekné to chlapci majú.Autobahn na prvý pohľad fajn, na druhý už trochu gýčový.Dierkovaná dátumovka elegantná, ale asi dosť nepraktická pre ľudí s horším zrakom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Jo, autobahn je zu viel. Vim, ze to je jako srovnavat kocku a psa. Ale tradice se imho drzi takhle:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Kluci, já Nomos moc nesleduju, dlouhodobě pokukuju jen po řadě Ludwig... je símvás Nomos Ludwig Neomatik 41 Date novinka z Baselworldu nebo je to něco staršího, co jsem nedopatřením zaznamenal až teď? Koukám na to jako blázen, řešení data mi přijde příliš odvážné (myšleno na tuhle nejkonzervativnější modelovou řadu... jinak bych chválil) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Je to novinka Basel 2018. Umístění data na pozici 4 taky nepovažuju za nejšťastnější řešení. Date ukazatel okolo cifru na Tangentech je na jednu stranu parádní nápad, ale osobně mi už rozbíjí tu čistotu modelu Tangente, který mám dost rád.A Autobahn ? profilovaný ciferník (jak na okraji, tak na subdialu) vypadá úžasně, celkově ale souhlasím s Kidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doq111 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Fuha na prvy pohlad sa mi pacili aj nove tangenty aj nove bahny. Bohuzial po dlhsom skumani ma tie tangenty prestali bavit, chybaju mi modre rucky a ten datum tu cistotu narusa. Neviem ci ste si vsimli ale pribudli aj nove Orion 41mm s datumom na 3 hodine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Na ty trojce je ten datum jak pest na oko... Hruza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 U modelu Ludwig mi ten datum az tak nevadi, celkem tam i sedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Nomos je moja srdcovka. Rozhodne sa mi pacia. Originalny design, pekne farebne kombinacie. Za mna palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Autobahn se mi designově líbí, ale nepoznám, kolik že to vlastně je hodin:-( Řešení data u Neomatiku je veliká vychytávka!! Jinak se dívám, že na Nomos webu už není e-shop... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jinak se dívám, že na Nomos webu už není e-shop... Je tam. Vpravo nahoře (na webovkách Nomosu) máš ikonku nákupního košíku. Nicméně je pravdou, že to trochu pozměnili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Jinak se dívám, že na Nomos webu už není e-shop... Je tam stále, jen to není oddělené od prezentace modelů, ale možnost nákupu se zobrazí až u detailu konkrétního modelu. Edit: Irma byl(a) rychlejší ) Upraveno 28. března 2018 uživatelem Tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 jojo, máte pravdu, chlapci, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se