Bert Odesláno 21. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 A já pitomec sypu Alavis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 slaninada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Sobotni obed. 12 hodin pomalu pecena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Když už kila nahoře jsou... https://www.email.cz/download/k/PjTQNbUbdXzh3LmhdYki2rqiJ3eoisNS317MeuQeEDxFFPhVdbGBZTaleK9CMYQ7f72Qx3I/70426a29ec35f74401340cf8be6aceaa.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 V 24. 3. 2018 v 15:16, petr_cha napsal: Zadnej provokatér.. 193 cm a 83 kilo ..a to se musím snažit, abych zas nespadl pod osmdesat..:-) Otazka je proc chces pribrat? Ja 196 a roky cca 85 kg a mohl jsem “sezrat” co slo a nepribral. Jedine co fungovalo byl powerliftersky trenink, zakladni cviky, malo opakovani, tezke vahy a k tomu ryze, brambory a hovezi. Ted mi je 47 loni operace kolene a vyvalel a vyzral se na 121 kg (leden) dnes jsem na 105 a rad bych jeste 10 dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 "kolienko" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Neco na chut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 par dni vydrzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Kousek kachny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Svačinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Je to zde nějaké mrtvé. Odpolední svačinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 To je stylovy, jak si to krajis tim bajonetem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 To není bajonet, to je útočný nůž speciálních jednotek US army z druhé války. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 To je dneska doba...málokdo má dneska problémy s podvýživou ..jsem si vzpomněl po dlouhé době na tohle téma a jdu si něco pořádnýho koupit...jen, bohužel...já ty problémy s podvýživou taky nemám, naopak. Kéž bych tak měl a mohl to pořádně začít řešit a fakt se do toho opřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Nojo, budu sem zase muset dát fotku nějakého pořádně nedietního žvance. Co se mne týče, tak dokud neochutnám lva, tak král zvířat je prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Tak to je dobrý ...to si musím pamatovat a někde předstírat, že je to můj vlastní vtip Ale teď zpátky se vší vážností - zítra odpoledne jeden skoro místní řezník pořádá pravidelné domácí páteční uzení vepřového a večer bude prodávat - pečeně, kýta, žebra, klobásy atd... Chystám se tam jet a pár kilo uzenýho si přivést, možná i nějaký ty čerstvý klobásy...takže jestli to všechno vyjde, dám sem nějakou tu fotku a zase to tu trochu rozjedeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se