Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

rad bych synovi k 10. narozkam koupil nejake rozumne hodinky, asi vicemene jeho prvni krome ruznych lego digitalek, ktere se rozpadly v horizontu dnu/tydnu...

Ma velmi hubenou ruku, a celkove je na 10 let spis drobnejsi. Co mi doporucite? Sam mam rad mechaniky, ale zas jsem celkem zamereny na pomer cena vykon, takze nosim Seika, Orienty a podobne, ne rolexy nebo omegy moonwatche...

Co mam vlastne obecne chtit od hodinek pro decko, krom pohodli [znamena to textilni pasek?] vodotesnosti aspon pro koupani a potapeni na nadech?

Odesláno

Když vidím "rád bych koupil" (namísto "chce ode mě koupit"), doporučuju nepromítat si na prcka svůj chronobundus. Nech ho radši 2-3 roky dorůst, výběr pak bude rozměrově mnohem dospělejší - nemluvě o tom že sám možná do té doby doroste k poznání že hodinky nejsou zbytečnost, místo které mohl dostat třeba lepší kolo nebo mobil. Jinak tě bude akorát trápit že je nenosí, nebo že je při blbnutí dodral a rozflákal, tak jako ty předchozí...  :thumbsdown_anim:

Odesláno

Kup mu raději nějaký šikovný kapesní nožík :-) To kluk jeho věku víc ocení

Odesláno

Zkusil bych nějaký digitálky, s podsvícením, ideálně aby se podílel na výběru, což mubteda zkazí překvapení. Moji kluci (5 a 7) mají oba Lego, pořád drží. Občas jim půjčím Casia do bazénu a na večer si s tím svítí a nadšený. Pokud neřešíš úplně peníze, vzal bych nějaký barevný G shocky.

Odesláno

U nás mali decká v tom veku nejaké lacné Lorus, a aj tie ležali na poličke...

Odesláno

Onehdá jsem synovci (11) věnoval nějaké staré odrbané kvarc chronografy, které jsem trochu oprášil a vyměnil baterku.

To bylo radosti ;)

Bavilo ho to asi týden, takže ta investice do baterky se vyplatila a byl to lepší konec hodinek než je vyhodit rovnou ;)

Odesláno

zkoušel jsem nejdřív donutit nosit hodinky ženu a potom staršího kluka, a je to marný... ale pořád mi vrtá hlavou, jestli mu nekoupit Baby G shocky. Jinak jako dárek na poličku bych dal asi starý primky

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...