Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Reedice Doxa Grafic 2007. Nevíte někdo, kde sehnat specifikace, cenu, kde si je prohlédnout a pod? Hodinky jsou v reklamě na DOXA v posledním Watch Magazine, ale jenom dopátrt se co je to za model stálo hodně úsilí a už nukde jsem je nenašel k prodeji.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Kolegové, nemá někdo z vás buď vlastní, nebo i cizí, dostatečně velké foto hodinek Doxa grafic (quartz), novou reedici modelu? Zvažuji do vánoc koupi ryze oblekových hodinek a kupodivu, vážně uvažuji o quartz. Reedice se mi líbí díky šípovým ručkám (a zvětšení hodinek oproti původnímu vzoru) více. Google až zas tak moc živých a větších fotek tohoto modelu nehodil. Model z ofic.stránek je zde

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno

Kolegové, nemá někdo z vás buď vlastní, nebo i cizí, dostatečně velké foto hodinek Doxa grafic (quartz), novou reedici modelu?

Jejich fotek je velmi pomalu. Sam o dalsich nevim. Ale kdybys zatouzil po puvodnim modelu, tak uz nejakou dobu (zhruba pul roku) premyslim o jeho prodeji :).
Návštěvník Kamil
Odesláno

mam jen tohle:

Odesláno

Kamile, dík, nicméně to jsou automaty. Mě se líbí ta čistota toho modelu, co je v quartzu.

Skalisi, díky, ale přece jen dám přednost těm větším současným, na kovovém tahu.

Adame, díky!!!!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...