Ropucháč Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 Seiko Bright Automatic Chrono http://www.seiko-watch.co.jp/bz/phoenix/ph_lineup.html ahojte, viete niekto nieco blizsie o tychto hodinkach? -velkost, sirka remienka, strojcek-kvalita?, to co je pod hodinkami je predpokladam cena....
Gatling Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 (upraveno) YPO, jeste pořád se ti nelíbí nebo už jsi je vzal na milost? Upraveno 22. března 2008 uživatelem Gatling
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 YPO, jeste pořád se ti nelíbí nebo už jsi je vzal na milost? Na milost bych vzal tyhle ,ale je to dost peněz
Gatling Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 Na milost bych vzal tyhle ,ale je to dost peněz Hmm ty korunky z nich dělají celkem zajímavý kousek
Snow Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 (upraveno) Na milost bych vzal tyhle No to snad ne, takovou hrůzu by jsi si snad proboha na ruku nevzal , jinak jsou to Grand Seiko a ne Brightz, rozebírali jsme je tady Hmm ty korunky z nich dělají celkem zajímavý kousek Korunka a tlačítka jsou podle mě ohyzdná, bez dovolení "safiho použiji pro porovnání jeho fotky nového a starého vyváženého modelu, aby bylo názorně vidět jak je zmršili . Upraveno 23. března 2008 uživatelem thesis
Návštěvník YPO Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 No to snad ne, takovou hrůzu by jsi si snad proboha na ruku nevzal , jinak jsou to Grand Seiko a ne Brightz, rozebírali jsme je tady Korunka a tlačítka jsou podle mě ohyzdná, bez dovolení "safiho použiji pro porovnání jeho fotky nového a starého vyváženého modelu, aby bylo názorně vidět jak je zmršili . A tady jsme rozebírali, že zmiňované Brightz jsou nástupce Credoru Takže GS je logická volba :D
Snow Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 (upraveno) A tady jsme rozebírali, že zmiňované Brightz jsou nástupce Credoru Takže GS je logická volba :D Ach, co na to říct, snad jen, že moderátor má vždycky pravdu . Ovšem pořád si myslím, že s Tvým vkusem není něco v pořádku , jo Credor to jsou chronography ! Upraveno 23. března 2008 uživatelem thesis
Návštěvník YPO Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Ovšem pořád si myslím, že s Tvým vkusem není něco v pořádku manželka mi taky říká ať přestanu nosit ty žlutý puntíkovaný ponožky ty Credory jsou dobrý
safi Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 manželka mi taky říká ať přestanu nosit ty žlutý puntíkovaný ponožky ty Credory jsou dobrý a růžové trenýrky?
Návštěvník YPO Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 a růžové trenýrky? ke žluté jedině tyrkysovou zelenou safi kde je nějaký shop na Credor ? ať se můžu podívat na ceny
Gatling Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 No nemuzu si pomoci, nejdriv mi ty korunky prisly desny. Na druhej pohled se mi zacaly líbit(ne nejsem uchylnej)
safi Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 ke žluté jedině tyrkysovou zelenou safi kde je nějaký shop na Credor ? ať se můžu podívat na ceny To bude chtít napsat higuchi-mu...tedy je jeden nefunkční eshop s cenami: http://www.credorshop.com/gcat993.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se