patprom Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Patriku ty tvoje fotky mě donutí dneska vyndat Speedy Tuesday z trezoru a trochu je ponosit... Jsou fakt nádherné!! Ano, správná činnost, Moony nemají chybu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 (upraveno) Sakra, pri pohledu na to dynko me napada, ze ani ta Apollo limitka s oblycejem pres cely dial (Apollo XVII Limited Edition 40th Anniversary) asi nebude uplne spatna:)) Upraveno 5. dubna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Sakra, pri pohledu na to dynko me napada, ze ani ta Apollo limitka s oblycejem pres cely dial (Apollo XVII Limited Edition 40th Anniversary) asi nebude uplne spatna:)) Pro mě je taky zajímavá, ale není to něco, co bych nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Jedna dnešní řidičská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Vyzerá to veľmi zaujímavo s hnedou. Na kaučuk si náhodou neskúšal alebo nepremýšľal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Vyzerá to veľmi zaujímavo s hnedou. Na kaučuk si náhodou neskúšal alebo nepremýšľal?Jo, na hnědé kůži vypadají výborně. Kaučuk už je na cestě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Veľká paráda, gratulujem a těším sa na ďalšie foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Dnes v přírodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 nádhernej kousek, tiše závidím :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 nádhernej kousek, tiše závidím :-DTaky tak. Jsou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Kámo ještě jednou gratulace, jsou fakt pěkné a na každé fotce jiné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Kámo ještě jednou gratulace, jsou fakt pěkné a na každé fotce jiné :-)A já ti ještě jednou děkuji. Taky na tom máš svůj podíl, že jsem si je koupil :-)Přidávám dvě z dnešního rána. Vím, že moje fotky jsou dost jednotvárné, ale když já nějak moc nemám nápady stran kompozice. Zase je na nich ale velmi dobře vidět, že podle dopadu světla vypadají vždycky trochu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Moc hezky... taková velká tichá závisti. Imho ta světle hnědá kožka jim náramně sluší . Ať Ti dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Ten cifernik ma tisic podob. Moc pekne. Na hnedym remenu takova nedbala elegance. Palec nahoru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Jedna dnešní. Modrá je kouzelná a zlato září :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Co dodat,paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Keramiku mám rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Skvělá dvojka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Pekne srovnani s smp. Mam sveho favorita:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Pekne srovnani s smp. Mam sveho favorita:-))A to je? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se