Kachna Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Dorazila pošta z USA. První dojmy veskrze pozitivni. Snad vydtží :-)
Kachna Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Jsem ale trošku naštvanej. Objednal jsem je, abych měl něco na každodenní nošení, co by bylo kvalitní a člověk by neměl vzhledem k ceně ten blbej pocit, když to bouchne, jakej jsem měl ze začátku u Datejustu II. No, ono to asi není o ceně. To provedení je fakt excelentní, takže mě to bude zase štvát :-)
beeman Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 uz mas ty GMT, ze bys konecne posunul ty svoje? ;-) V 4. 4. 2018 v 15:36, Mr. Igelit napsal: Gratuluju!!! Vypadaj parádně!
Marfael Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 S poštou to měls stejně jako Mr. Igelit? Čili, že to poslali do UK a až pak z UK k Tobě, abys neplatil DPH a CLO?
Mr. Igelit Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 V 4. 4. 2018 v 18:43, beeman napsal: uz mas ty GMT, ze bys konecne posunul ty svoje? ;-)GMT ještě nejsou, slibujou to na druhou půlku roku. A až budou, tak je koupim a budu nosit na střídačku s těma stávajícíma. Zatim na žádný posouvání nepomejšlim :-) Maximálně pokud to budou pepsiny, tak možná zase posunu SKX, abych neměl 2x pepsi :-))
Kachna Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 (upraveno) Ano, bylo to stejné. V tom byl jediný zádrhel. Posílají to do UK v nějakých vlnách, čekají, až tam dostanou jednu várku, pak pošlou tracking number. Posílají do UK asi jednu várku měsíčně. Zrovna jsem objednal, když poslední odešla, takže jsem několik týdnů čekal, než odešlo v další várce do UK. Celkově hodinky přišly po objednání za měsíc a tři týdny, což je dost, a je individuální, zda to čekání každému za tu slevu stojí. při větším štěstí to může být samozřejmě podstatně kratší. Upraveno 5. dubna 2018 uživatelem Kachna
LaPavel Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Ginaulty mám rád, bude nějaká recenze v budoucnu?
LaPavel Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 V 27. 7. 2018 v 11:00, krtenek napsal: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113772-ginault-ocean-rover-181070gslnDěkuji za odkaz
Jenkiz Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Jake jsou dojmy s odstupem nekolika mesicu? Pohodlnost, presnost..? Zkus nahodit nejake foto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se