B.F.G. Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Podle mě je spousta lidí, kteří si hodinky se slevou 40% koupí a nezdá se jim to vůbec divné. Obzvlášť s tím humbukem okolo (třeba prodejce s 10 000 pozitivními feedbacky a pod.) Prostě o těchhle věcech nemají takové povědomí, znají značku, porovnají fotky a jdou do určitého rizika. Já si např. koupil Hamiltony se slevou 60% přes internet a je to originál a to jsem o nich taky nevěděl zdaleka vše. Ani si o podobných lidech nemyslím, že jsou to hlupáci. Spousta seriózních značek má výprodeje různého zboží, a může to být klidně i hodinařina. On je takový výprodej sice nepravděpodobný, ovšem je možný.
railmaster Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Myslím, že jen dement věří tomu, že se někde na netu prodávají nové Hubloty, .... (nebo jakékoli jiné seriozní značky) s 40% slevou jako výprodej roku, nebo hodinky měsíce...osobně takového dementa neznám...tím neříkám, že neexistuje, ale spíš, že se nepohybuji mezi tím správným vzorkem populace, který faky s úžasnou slevou nakupuje. Apropo jaký je to na Karibiku. Asi príma co? Jojo Karibik :-), shoping, rum, ženy, Sony, IWC ...balada Treba si uvedomiť, že nie každý v takej miere ako Chronomagisti, venuje hodinkám svoj voľný čas. A s takými kupujúcimi, ktorí vôbec nemusia byť hlúpi, títo podvodníci rátajú. Je bezpochyby dobré o fejkoch hovoriť. Prevencia je vždy lepšia, ako sklamanie z kúpy a nemusí ísť pritom len o kúpu z netu.
TomasHakl Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Tak to je maximální drzost. Mě by zajímalo jak ty hodinky vypadají, když jsou dobře nafoceny. Nejhorší na tom je, že si hrají na originál se stejnou cenou. jojo..ti prodejci z hong kongu me stvou
safi Odesláno 24. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2008 jojo..ti prodejci z hong kongu me stvou Jak tak koukám, tak máš za poslední hodinu poměrně hodně odpovědí..nechceš nám ty něco prodat?
B.F.G. Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Odesláno 25. března 2008 Jak tak koukám, tak máš za poslední hodinu poměrně hodně odpovědí..nechceš nám ty něco prodat? Možná konkurence na tu tvoji 41% slevu Safi. Jen pokračuj chlape, doufám že dáš vetší .)
safi Odesláno 25. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2008 Možná konkurence na tu tvoji 41% slevu Safi. Jen pokračuj chlape, doufám že dáš vetší .)
cody Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Nemate nekdo zkusenost s tim ze jste koupili fake a po zjisteni jste to sli reklamovat? Zajimalo by me jaka je povinnost prodejce. Samo ze mam na mysli Prodejce a ne stankare:-) Při nákupu přes net je také problém přípané vrácení...pokud je prodejce někde v Americe, tak máš smůlu i kdyby na tvé straně byly desítky paragrafů...paypal ochrana také není úplně super..takže opravdu...je nutné být maximálně opatrný a drahé hodinky kupovat v kamenných obchodech (třeba ve Vídni) :-)
midloch Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Hoši tak na todle bych asi taky naletěl, vypadá to opravdu jako originál Breitling Evo, moc pěkný instrutážní video pro všechny kdo uvažují o ,,druhé ruce,,: http://www.youtube.com/watch?v=-uEIgz3x9tU...feature=related
Pekos Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Hoši tak na todle bych asi taky naletěl, vypadá to opravdu jako originál Breitling Evo, moc pěkný instrutážní video pro všechny kdo uvažují o ,,druhé ruce,,: http://www.youtube.com/watch?v=-uEIgz3x9tU...feature=related Myslím si ale, že na 99,9 jsou origo! Ale nenadávat prosím, je to jen můj názor.
midloch Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Myslím si ale, že na 99,9 jsou origo! Ale nenadávat prosím, je to jen můj názor. Origo nejsou, říká to hned na začátku, jde o borečka co provozuje breitlingsource a má tam už několik recenzí, asi bych mu věřil...
Pekos Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Origo nejsou, říká to hned na začátku, jde o borečka co provozuje breitlingsource a má tam už několik recenzí, asi bych mu věřil... No může to být záměr, aby to bylo věrohodnější, ale hádat se nebudu.V každém případě, pokud se jedná o kopii, tak hodně věrohodnou!
miraart Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Koukám, že fakt raději budu muset kupovat u někoho koho znám.
railmaster Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 To je fakt sila, okrem priľahkého chodu lunety, čo však môže byť len môj subjektívny dojem, vyzerajú reálne. Zrejme aj vnútri bude 7750. Keď si ešte predstavím, ako jednoducho sa dnes vyrábajú doklady a karty, tak ma prejde chuť nielen na hodinky.
Penca Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 Moc tomu nerozumím,kdysi tady někdo psal že se nedělají repliky třeba Hamilton,Citizen atd.,.Teď jsem narazil na stránku ,kde jsou,jestli to dobře chápu,repliky různých značek včetně Pulsar,Invicta atd.Že se dělají repliky drahých hodinek,to trošku chápu,ale u těch "levných" značek už ničemu nerozumím.
lib Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 Toto vlákno jsem objevil až teď. Po včerejším článku na TECHNETu: http://technet.idnes.cz/cinska-kopie-ruske...0_tec_denik_rja už nepochybuji o ničem. Až donedávna jsem naivně předpokládal, že všechny faky jsou více nebo méně podobné těm na obrázcích dole. Jsou to Patek Philippe !!! Turbillion !!! (který není nikde vidět, ale hlavně, že tam ten nápis je), které mi před nějakou dobou ze srandy přivezl kámoš z Číny za 5 (slovy: pět !) USD. Všechno je tam prostě jen tak "nafláknuto" a ručně přilepeno. Ten nápis "Turbillion" tomu dodává korunu. Chtěl jsem na ně udělat "vážnou recenzi", ale po tom, co jsem viděl na tomto vláknu mě přešla chuť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hajek Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 zažil jsem fake Rado Diastar - kamarád je dostal jako dárek z USA - srovnávali jsme si je a jediný rozdíl byl, že místo stěžejek v náramku tam byly jen kusy ohnutého drátu, šroubečky na spodním víčky byly hrubé a jinak provedené než na originále a malé šipečky, taktéž na zadním víčku měl on dvakrát tak větší a ošklivější než ty moje. NEvím co bylo vevnitř za stroj, ale byly naprosto dokonalé - i s krabičkou a papírama. Jo a logo na ciferníku mělo trošku jinačí font...
Kirn Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Toto vlákno jsem objevil až teď.Po včerejším článku na TECHNETu: http://technet.idnes.cz/cinska-kopie-ruske...0_tec_denik_rjauž nepochybuji o ničem. ......... oni to opravdu nejen dokonale obšlahnou, ale jsou schopní i technicky vylepšit a odstranit slabé místa originálu. to aby člověk chodil kupovat hodinky s lupou, katalogem, dříve zakoupeným originálem pro srovnání a několika kolegy z chronomagu
Gilius Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Bych se chtěl zeptat,co mám jako laik(kterým jsem,hodinkám až tak moc nerozumím),tedy dělat?????Vzít si při nákupu "lepších" hodinek ssebou odborníka-hodináře????A jak na to budou koukat v obchodě???Když jsem si přečetl vlákno o "Dušákovi".......mno..... Co mi poradíte,vy zkušenější?????Předem díky za odpověď......
Pekos Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 ......... oni to opravdu nejen dokonale obšlahnou, ale jsou schopní i technicky vylepšit a odstranit slabé místa originálu. to aby člověk chodil kupovat hodinky s lupou, katalogem, dříve zakoupeným originálem pro srovnání a několika kolegy z chronomaguTak si kupuj levnější a od originálu dokonalejší repliky! Kurva Ty se ale máš, za míň peněz lepší, než origo! To každý neumí!
Kirn Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Tak si kupuj levnější a od originálu dokonalejší repliky! Kurva Ty se ale máš, za míň peněz lepší, než origo! To každý neumí! No ono to bylo myšleno na obráběcí stroje, kde pokud je cena o desítky tisíc USD/EUR levnější, tak je to jiná píseň. Já ten text o strojích, ale potom vymazal, aby to nebyl dlouhý text následně z toho vypadla blbost ... o lepším faku hodinek než je originál jsem ještě v životě neslyšel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se