Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle mě je spousta lidí, kteří si hodinky se slevou 40% koupí a nezdá se jim to vůbec divné. Obzvlášť s tím humbukem okolo (třeba prodejce s 10 000 pozitivními feedbacky a pod.) Prostě o těchhle věcech nemají takové povědomí, znají značku, porovnají fotky a jdou do určitého rizika. Já si např. koupil Hamiltony se slevou 60% přes internet a je to originál a to jsem o nich taky nevěděl zdaleka vše. Ani si o podobných lidech nemyslím, že jsou to hlupáci. Spousta seriózních značek má výprodeje různého zboží, a může to být klidně i hodinařina. On je takový výprodej sice nepravděpodobný, ovšem je možný.

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Myslím, že jen dement věří tomu, že se někde na netu prodávají nové Hubloty, .... (nebo jakékoli jiné seriozní značky) s 40% slevou jako výprodej roku, nebo hodinky měsíce...osobně takového dementa neznám...tím neříkám, že neexistuje, ale spíš, že se nepohybuji mezi tím správným vzorkem populace, který faky s úžasnou slevou nakupuje. Apropo jaký je to na Karibiku. Asi príma co? Jojo Karibik :-), shoping, rum, ženy, Sony, IWC ...balada

Treba si uvedomiť, že nie každý v takej miere ako Chronomagisti, venuje hodinkám svoj voľný čas. A s takými kupujúcimi, ktorí vôbec nemusia byť hlúpi, títo podvodníci rátajú. Je bezpochyby dobré o fejkoch hovoriť. Prevencia je vždy lepšia, ako sklamanie z kúpy a nemusí ísť pritom len o kúpu z netu.

Odesláno
Tak to je maximální drzost. Mě by zajímalo jak ty hodinky vypadají, když jsou dobře nafoceny. Nejhorší na tom je, že si hrají na originál se stejnou cenou.

jojo..ti prodejci z hong kongu me stvou

Odesláno
Jak tak koukám, tak máš za poslední hodinu poměrně hodně odpovědí..nechceš nám ty něco prodat?

Možná konkurence na tu tvoji 41% slevu Safi. Jen pokračuj chlape, doufám že dáš vetší .)

Odesláno

Nemate nekdo zkusenost s tim ze jste koupili fake a po zjisteni jste to sli reklamovat? Zajimalo by me jaka je povinnost prodejce. Samo ze mam na mysli Prodejce a ne stankare:-)

Při nákupu přes net je také problém přípané vrácení...pokud je prodejce někde v Americe, tak máš smůlu i kdyby na tvé straně byly desítky paragrafů...paypal ochrana také není úplně super..takže opravdu...je nutné být maximálně opatrný a drahé hodinky kupovat v kamenných obchodech (třeba ve Vídni) :-)

Odesláno
Myslím si ale, že na 99,9 jsou origo! Ale nenadávat prosím, je to jen můj názor.

Origo nejsou, říká to hned na začátku, jde o borečka co provozuje breitlingsource a má tam už několik recenzí, asi bych mu věřil...

Odesláno
Origo nejsou, říká to hned na začátku, jde o borečka co provozuje breitlingsource a má tam už několik recenzí, asi bych mu věřil...

No může to být záměr, aby to bylo věrohodnější, ale hádat se nebudu.V každém případě, pokud se jedná o kopii, tak hodně věrohodnou!

Odesláno

To je fakt sila, okrem priľahkého chodu lunety, čo však môže byť len môj subjektívny dojem, vyzerajú reálne. Zrejme aj vnútri bude 7750. Keď si ešte predstavím, ako jednoducho sa dnes vyrábajú doklady a karty, tak ma prejde chuť nielen na hodinky.

Odesláno

Moc tomu nerozumím,kdysi tady někdo psal že se nedělají repliky třeba Hamilton,Citizen atd.,.Teď jsem narazil na stránku ,kde jsou,jestli to dobře chápu,repliky různých značek včetně Pulsar,Invicta atd.Že se dělají repliky drahých hodinek,to trošku chápu,ale u těch "levných" značek už ničemu nerozumím.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Toto vlákno jsem objevil až teď.

Po včerejším článku na TECHNETu: http://technet.idnes.cz/cinska-kopie-ruske...0_tec_denik_rja

už nepochybuji o ničem.

Až donedávna jsem naivně předpokládal, že všechny faky jsou více nebo méně podobné těm na obrázcích dole. Jsou to Patek Philippe !!! Turbillion !!! (který není nikde vidět, ale hlavně, že tam ten nápis je), které mi před nějakou dobou ze srandy přivezl kámoš z Číny za 5 (slovy: pět !) USD. Všechno je tam prostě jen tak "nafláknuto" a ručně přilepeno. Ten nápis "Turbillion" tomu dodává korunu.

Chtěl jsem na ně udělat "vážnou recenzi", ale po tom, co jsem viděl na tomto vláknu mě přešla chuť.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

zažil jsem fake Rado Diastar - kamarád je dostal jako dárek z USA - srovnávali jsme si je a jediný rozdíl byl, že místo stěžejek v náramku tam byly jen kusy ohnutého drátu, šroubečky na spodním víčky byly hrubé a jinak provedené než na originále a malé šipečky, taktéž na zadním víčku měl on dvakrát tak větší a ošklivější než ty moje. NEvím co bylo vevnitř za stroj, ale byly naprosto dokonalé - i s krabičkou a papírama. Jo a logo na ciferníku mělo trošku jinačí font...

Odesláno

Toto vlákno jsem objevil až teď.

Po včerejším článku na TECHNETu: http://technet.idnes.cz/cinska-kopie-ruske...0_tec_denik_rja

už nepochybuji o ničem.

.........

oni to opravdu nejen dokonale obšlahnou, ale jsou schopní i technicky vylepšit a odstranit slabé místa originálu.

to aby člověk chodil kupovat hodinky s lupou, katalogem, dříve zakoupeným originálem pro srovnání a několika kolegy z chronomagu

Odesláno

Bych se chtěl zeptat,co mám jako laik(kterým jsem,hodinkám až tak moc nerozumím),tedy dělat?????Vzít si při nákupu "lepších" hodinek ssebou odborníka-hodináře????A jak na to budou koukat v obchodě???Když jsem si přečetl vlákno o "Dušákovi".......mno..... :sick01:

Co mi poradíte,vy zkušenější?????Předem díky za odpověď......

Odesláno

.........

oni to opravdu nejen dokonale obšlahnou, ale jsou schopní i technicky vylepšit a odstranit slabé místa originálu.

to aby člověk chodil kupovat hodinky s lupou, katalogem, dříve zakoupeným originálem pro srovnání a několika kolegy z chronomagu

Tak si kupuj levnější a od originálu dokonalejší repliky! Kurva Ty se ale máš, za míň peněz lepší, než origo! To každý neumí! :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak si kupuj levnější a od originálu dokonalejší repliky! Kurva Ty se ale máš, za míň peněz lepší, než origo! To každý neumí! :thumbsup_anim:

No ono to bylo myšleno na obráběcí stroje, kde pokud je cena o desítky tisíc USD/EUR levnější, tak je to jiná píseň. Já ten text o strojích, ale potom vymazal, aby to nebyl dlouhý text :) následně z toho vypadla blbost

... o lepším faku hodinek než je originál jsem ještě v životě neslyšel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...