beeman Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 zakladam, pac nema, ackoliv se omlouvam, ale nemohuz si za boha vzpomenout, co jsme spolu upekli, ale urcite to bylo perfekto, jako vsechny obchody zde na foru :-)
beeman Odesláno 10. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 tak uz jsem si vzpomel, super nadejny chronomagor, perfekto plati, posedeli jsme, pokecali a co to upekli :-)
feltharg Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Napsal co chce, prijel s cashi az ke mne a odfrcel s vybranymi remeny - to vse bleskovou rychlosti v rozmezi cca 2h Diky a doporucuju
MikaelSwiSS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 Rychlá domluva , vše proběhlo rychle . Balík v pořádku , doporučuju !
VojtaJ Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2019 Kupoval jsem od dtx své první Orienty a vše naprosto v pohodě. Komunikace jasná, co se domluvilo, platilo. Jediné, a bohužel největší zdržení obchodu měla na svědomí pošta, která přes svátky nepremává, tak že jsem čekal 5 dní. Trochu jsem se bál, jak budou automaty po 5ti dnech na poštách vypadat, ale byly tak zabalený, že nic nehrozilo. U mě má dtx za 1 podtrženou
VendoL Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Ja kupující, všechno klaplo jak na drátkách.Na 100% doporučuji a děkuji
MichalMCMXC Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2021 Vše v pořádku, děkuji za perfektní přístup - rychlá domluva i zaslání hodinek, které jsem kupoval. Doporučuji .
xbraj19 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Odesláno 7. května 2023 Jak bylo domluveno, tak se i stalo. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Můžu jenom doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se