mac Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Zkus ještě tak měsíc počkat a pak možná zjistíš, že bys chtěl nějaký úplně jiný hodinky (a nebo třeba zatím žádný ). Já když někdy v životě nevím (nejen u hodinek), tak to tak dělám a zatím to většinou funguje. Všechno chce svůj čas. A jestli to nevyřeší ani ten čas, tak potom kup oboje.
Koren Odesláno 2. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 mac napsal: Zkus ještě tak měsíc počkat a pak možná zjistíš, že bys chtěl nějaký úplně jiný hodinky (a nebo třeba zatím žádný ). Já když někdy v životě nevím (nejen u hodinek), tak to tak dělám a zatím to většinou funguje. Všechno chce svůj čas. A jestli to nevyřeší ani ten čas, tak potom kup oboje. Vzhledem k tomu, že dvoje divery neuživím, musí vyhrát jenom jedny. Zatím mi vycházejí spíš ty Orisky. Nejhorší je, že za pár měsíců začnu řešit podobný problém, ale s pilotkama. Těžký úděl.
CzechJoker Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Conrad napsal: Když luxus tak luxus nechal bych si do něj dovážet vodu z Lurd http://www.e15.cz/prilohy/cestovani-a-voln...ou-lurdy-13334/ Bacha na zázračnou vodu. Ještě by se ti mohla zacelit ta zadní vertikální jizva. O takový uzdravení bych asi nestál...
Conrad Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Koren napsal: Vzhledem k tomu, že dvoje divery neuživím, musí vyhrát jenom jedny. Zatím mi vycházejí spíš ty Orisky. Nejhorší je, že za pár měsíců začnu řešit podobný problém, ale s pilotkama. Těžký úděl. Máš zcela pravdu také mám doma jen jednu vanu
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Conrad napsal: Máš zcela pravdu také mám doma jen jednu vanu ......... a většina z nás má doma minimálně jedno letadlo
Conrad Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 YPO napsal: ......... a většina z nás má doma minimálně jedno letadlo A to se YPO vzhledem k náklonosti k Fortisům a vrozené skromnosti nechlubí svým majetkovým podílem na lunárním modulu.
Koren Odesláno 3. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2008 Conrad napsal: A to se YPO vzhledem k náklonosti k Fortisům a vrozené skromnosti nechlubí svým majetkovým podílem na lunárním modulu. Ruské nebo americké výroby? Či snad swiss made?
B.F.G. Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2008 Koren napsal: Ruské nebo americké výroby? Či snad swiss made? Čína, samosebou.
Koren Odesláno 5. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Koren napsal: Ruské nebo americké výroby? Či snad swiss made? A mám tu problém, začaly se mi líbit Doxy. Sice jiná cenová kategorie, ale ta fotka Costeaua v jiném vlákně tady na foru mě úplně dostala.
Snow Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 Koren napsal: A mám tu problém, začaly se mi líbit Doxy. Sice jiná cenová kategorie, ale ta fotka Costeaua v jiném vlákně tady na foru mě úplně dostala. Tak Ti nevím, nějak se mi DOXY nelíbily, hlavně tvar pouzdra, ale čím víc si prohlížím DOXA fórum Ti víc začínám být nalomený, nicméně cena je docela vysoká, tak mohu v klidu přemýšlet a prohlížet . Ceny z ebay, tady nebo tady . Přidám nějaké motivační fotky . Tuhle s rybičkami žeru . Tahle mě nalomila . Číselníky v netradiční barvě . Mám rád chronography . A nakonec logo .
Koren Odesláno 6. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 Jak říkáš, v klidu přemýšlet a prohlížet. U mě vede model sub 1000T professional. Ta oranžová se mi vůbec nehodí, ale dá se odolat? Hodinky s duší pro pořádný chlapy...
Rimsy Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 Jelikoz jsem vlastnikem Orisek, muzu doporucit. Vcelku presne, velke, tah se dobre nosi, nedrzi se v nem pisek.
Snow Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 (upraveno) To Rimsy : já jsem svého času Orisy přímo hltal, ale teď jsem se začal přehrabovat v DOXÁCH a asi jsem se zbláznil, tůze se mi zalíbil model DOXA GMT SUB750T Divingstar se řvavým žlutočerným číselníkem a dokonce bych dokázal překousnout fakt, že to jsou 24 jako když vyšije . Upraveno 7. dubna 2008 uživatelem thesis
martinix Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 New Milis napsal: Myslíš tyhle? Nevím, za mě asi ty Oris... Ale koukni sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9550 a třeba sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11724 oris
lolohh Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 martinix napsal: oris Ty teda vyndaváš kostlivce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se