Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkus ještě tak měsíc počkat a pak možná zjistíš, že bys chtěl nějaký úplně jiný hodinky (a nebo třeba zatím žádný :worried_anim: ). Já když někdy v životě nevím (nejen u hodinek), tak to tak dělám a zatím to většinou funguje. Všechno chce svůj čas. A jestli to nevyřeší ani ten čas, tak potom kup oboje.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  mac napsal:
Zkus ještě tak měsíc počkat a pak možná zjistíš, že bys chtěl nějaký úplně jiný hodinky (a nebo třeba zatím žádný :worried_anim: ). Já když někdy v životě nevím (nejen u hodinek), tak to tak dělám a zatím to většinou funguje. Všechno chce svůj čas. A jestli to nevyřeší ani ten čas, tak potom kup oboje.

Vzhledem k tomu, že dvoje divery neuživím, musí vyhrát jenom jedny. Zatím mi vycházejí spíš ty Orisky. Nejhorší je, že za pár měsíců začnu řešit podobný problém, ale s pilotkama. Těžký úděl.

Odesláno
  Koren napsal:
Vzhledem k tomu, že dvoje divery neuživím, musí vyhrát jenom jedny. Zatím mi vycházejí spíš ty Orisky. Nejhorší je, že za pár měsíců začnu řešit podobný problém, ale s pilotkama. Těžký úděl.

Máš zcela pravdu také mám doma jen jednu vanu :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
  Conrad napsal:
Máš zcela pravdu také mám doma jen jednu vanu :thumbsup_anim:

......... a většina z nás má doma minimálně jedno letadlo :)

Odesláno
  YPO napsal:
......... a většina z nás má doma minimálně jedno letadlo :)

A to se YPO vzhledem k náklonosti k Fortisům a vrozené skromnosti nechlubí svým majetkovým podílem na lunárním modulu. :thumbsup_anim:

Odesláno
  Conrad napsal:
A to se YPO vzhledem k náklonosti k Fortisům a vrozené skromnosti nechlubí svým majetkovým podílem na lunárním modulu. :thumbsup_anim:

Ruské nebo americké výroby? Či snad swiss made? ;)

Odesláno
  Koren napsal:
Ruské nebo americké výroby? Či snad swiss made? ;)

A mám tu problém, začaly se mi líbit Doxy. Sice jiná cenová kategorie, ale ta fotka Costeaua v jiném vlákně tady na foru mě úplně dostala.

Odesláno
  Koren napsal:
A mám tu problém, začaly se mi líbit Doxy. Sice jiná cenová kategorie, ale ta fotka Costeaua v jiném vlákně tady na foru mě úplně dostala.

Tak Ti nevím, nějak se mi DOXY nelíbily, hlavně tvar pouzdra, ale čím víc si prohlížím DOXA fórum Ti víc začínám být nalomený, nicméně cena je docela vysoká, tak mohu v klidu přemýšlet a prohlížet ;) . Ceny z ebay, tady nebo tady .

Přidám nějaké motivační fotky .

Tuhle s rybičkami žeru :) .

1280x1024877.jpg

Tahle mě nalomila .

doxasub750t2929dd2399.jpg

Číselníky v netradiční barvě .

carib1520.jpg

5000t750t_web460.gif

Mám rád chronography .

doxa_t-graph788.jpg

A nakonec logo .

doxa_logo835.png

Odesláno

Jak říkáš, v klidu přemýšlet a prohlížet. U mě vede model sub 1000T professional. Ta oranžová se mi vůbec nehodí, ale dá se odolat? Hodinky s duší pro pořádný chlapy...

Odesláno (upraveno)

To Rimsy : já jsem svého času Orisy přímo hltal, ale teď jsem se začal přehrabovat v DOXÁCH a asi jsem se zbláznil, tůze se mi zalíbil model DOXA GMT SUB750T Divingstar se řvavým žlutočerným číselníkem :speak_cool: a dokonce bych dokázal překousnout fakt, že to jsou 24 jako když vyšije .

gmt_picture2805.jpg

Upraveno uživatelem thesis
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...