Vladino125 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Keramický SMP na origo mesh.Cakal som kto pride s tym originalom za rekatu
Humanzero Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 18 minutami, Vladino125 napsal: Cakal som kto pride s tym originalom za rekatu zpracování vynikající, naživo to vypadá o ještě líp. Nositelnost perfektní, dopředu jsem řešil 2měsíce velikost, zkoušeno asi 5x v butiku...časem zkusím i na Moonech. 1
Fade Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Mě vždycky odrazovala ta spona spolu s náramkem. To bylo snad metr tlusté a neohebné. Jsem nepochopil jak to mohli vypustit.
Humanzero Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června (upraveno) před 9 hodinami, Fade napsal: Mě vždycky odrazovala ta spona spolu s náramkem. To bylo snad metr tlusté a neohebné. Jsem nepochopil jak to mohli vypustit. já jsem ten náramek nejdřív taky hejtil dokud jsem ho neviděl a nezkusil. Ta tloušťka je daná systémem uchycení, aretací v ideální poloze pomocí trnu. Pokud si koupíš velikost, abys to neměl obtočené kolem dokola je to pohoda. Neohebnost ? Nositelnost parádní, za mě v přímém srovnání vypadá třeba líp než mesh od Breitlingu. Ale věc názoru Upraveno 17. června uživatelem Humanzero
Fade Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 4 minutami, Humanzero napsal: já jsem ten náramek nejdřív taky hejtil dokud jsem ho neviděl a nezkusil. Ta tloušťka je daná systémem uchycení, aretací v ideální poloze pomocí trnu. Pokud si koupíš velikost, abys to neměl obtočené kolem dokola je to pohoda. Neohebnost ? Nositelnost parádní, za mě v přímém srovnání vypadá třeba líp než mesh od Breitlingu. Ale věc názoru Takže jinými slovy to musíš mít na poslední dvě dírky aby to bylo nositelné. To je za mě stejně trošku fail. Ale jako neberu to nikomu, samozřejmě 1
Humanzero Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 2 minutami, Fade napsal: Takže jinými slovy to musíš mít na poslední dvě dírky aby to bylo nositelné. To je za mě stejně trošku fail. Ale jako neberu to nikomu, samozřejmě mám to na pozici 3, na 2 to mám při uložení v boxu. Je tam 7 pozic
Hector_24 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 10 minutami, Humanzero napsal: já jsem ten náramek nejdřív taky hejtil dokud jsem ho neviděl a nezkusil. Ta tloušťka je daná systémem uchycení, aretací v ideální poloze pomocí trnu. Pokud si koupíš velikost, abys to neměl obtočené kolem dokola je to pohoda. Neohebnost ? Nositelnost parádní, za mě v přímém srovnání vypadá třeba líp než mesh od Breitlingu. Ale věc názoru Chtěl bych se zeptat, jaká bude tahle výška, pokud to jde nějak změřit? Já se totiž bojím, že by mi to docela překáželo
Humanzero Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 13 minutami, Hector_24 napsal: Chtěl bych se zeptat, jaká bude tahle výška, pokud to jde nějak změřit? Já se totiž bojím, že by mi to docela překáželo největší tloušťku jsem naměřil cca 10mm. Klasika 9mm. Za mě zanedbatelný
Humanzero Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 28 minutami, Harwey napsal: co stoji ta sranda, ak to nie je tajne? 24,5...levný to není
Hector_24 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 21 minutami, Humanzero napsal: největší tloušťku jsem naměřil cca 10mm. Klasika 9mm. Za mě zanedbatelný No asi jak je to z vnitřní strany, tak to tolik nepřekáží při rotacích ruky ale jako 1cm není málo Připomíná mi to Oris sponu na gumě (ocelový tah mají top) a tam myslím ani není výběr mezi tuhle sponou s mikroregulací a obyč zapínaní, zatím co u Omegy je to na výběr že jo. Teď koukám, že je cenový rozdíl 230 USD (580 vs 350), což nevím jestli za to stojí u ty gumy https://www.omegawatches.com/en-us/omega-two-piece-strap-seamaster-diver-300m-black-rubber-strap-032cvz010126w https://www.omegawatches.com/en-us/omega-two-piece-strap-seamaster-diver-300m-grey-rubber-strap-032z020496w
Klobatoro Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 2 hodinami, Hector_24 napsal: Chtěl bych se zeptat, jaká bude tahle výška, pokud to jde nějak změřit? Já se totiž bojím, že by mi to docela překáželo ale sedí pouze na větší zápěstí. Já se svým dětským 17 cm zápěstím jsem v tom těžce plaval a ta neohebnost samotného tahu mě odradila. ta hádám zůstává i po trvalém nošení a je to konstrukční záměr. 1 1
Humanzero Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června (upraveno) dětských 17cm na mých dospělých 17,5cm se v tom cítím v pohodě....kdyby to na mě vypadalo bizár tak do toho opravdu nejdu. případné info k náramku klidně do zpráv, nebo vlákno ať to tu neplevelím Upraveno 17. června uživatelem Humanzero 2
Klobatoro Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Před hodinou, Humanzero napsal: dětských 17cm na mých dospělých 17,5cm se v tom cítím v pohodě....kdyby to na mě vypadalo bizár tak do toho opravdu nejdu. případné info k náramku klidně do zpráv, nebo vlákno ať to tu neplevelím ja ho prave zkousek a vychazel mi na ruce na 1. - 2. dirku a tam to bylo vazen nenositelne bohuzel. Tak asi mam o neco mene nez 17 cm, zalezi dle horka Tobe ale naramek opravdu sedi, tak at dela radost
Jocker Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Ta guma je prostě na léto best. u toho titanu bylo primární pro Omegy zachovat jejich styl spony a dopadlo to imho né dobře na malé ruky. Trochu analogie se Snoopkama, kde ta Condura je zase nevhodná na velké ruce. jen trochu OT, jabko má titan tah řešený takto: 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se