Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 18 minutami, Vladino125 napsal:

Cakal som kto pride s tym originalom za rekatu

zpracování vynikající, naživo to vypadá o ještě líp. Nositelnost perfektní, dopředu jsem řešil 2měsíce velikost, zkoušeno asi 5x v butiku...časem zkusím i na Moonech.

• Dát hlas 1
Odesláno

Mě vždycky odrazovala ta spona spolu s náramkem. To bylo snad metr tlusté a neohebné. Jsem nepochopil jak to mohli vypustit. 

Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, Fade napsal:

Mě vždycky odrazovala ta spona spolu s náramkem. To bylo snad metr tlusté a neohebné. Jsem nepochopil jak to mohli vypustit. 

já jsem ten náramek nejdřív taky hejtil dokud jsem ho neviděl a nezkusil. Ta tloušťka je daná systémem uchycení, aretací v ideální poloze pomocí trnu. Pokud si koupíš velikost, abys to neměl obtočené kolem dokola je to pohoda. Neohebnost ? Nositelnost parádní, za mě v přímém srovnání vypadá třeba líp než mesh od Breitlingu. Ale věc názoru🙃

IMG_1722.jpeg

IMG_1725.JPG

Upraveno uživatelem Humanzero
Odesláno
před 4 minutami, Humanzero napsal:

já jsem ten náramek nejdřív taky hejtil dokud jsem ho neviděl a nezkusil. Ta tloušťka je daná systémem uchycení, aretací v ideální poloze pomocí trnu. Pokud si koupíš velikost, abys to neměl obtočené kolem dokola je to pohoda. Neohebnost ? Nositelnost parádní, za mě v přímém srovnání vypadá třeba líp než mesh od Breitlingu. Ale věc názoru🙃

IMG_1722.jpeg

IMG_1724.jpeg

Takže jinými slovy to musíš mít na poslední dvě dírky aby to bylo nositelné. To je za mě stejně trošku fail. Ale jako neberu to nikomu, samozřejmě :) 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, Fade napsal:

Takže jinými slovy to musíš mít na poslední dvě dírky aby to bylo nositelné. To je za mě stejně trošku fail. Ale jako neberu to nikomu, samozřejmě :) 

mám to na pozici 3, na 2 to mám při uložení v boxu. Je tam 7 pozic😉

Odesláno
před 10 minutami, Humanzero napsal:

IMG_1722.jpeg

IMG_1725.JPG

Chtěl bych se zeptat, jaká bude tahle výška, pokud to jde nějak změřit? Já se totiž bojím, že by mi to docela překáželo :D

image.png.5073ecf8502d81637a75416840cbbaeb.png

Odesláno
před 13 minutami, Hector_24 napsal:

Chtěl bych se zeptat, jaká bude tahle výška, pokud to jde nějak změřit? Já se totiž bojím, že by mi to docela překáželo :D

největší tloušťku jsem naměřil cca 10mm. Klasika 9mm. Za mě zanedbatelný

Odesláno
před 21 minutami, Humanzero napsal:

největší tloušťku jsem naměřil cca 10mm. Klasika 9mm. Za mě zanedbatelný

No asi jak je to z vnitřní strany, tak to tolik nepřekáží při rotacích ruky ale jako 1cm není málo :D Připomíná mi to Oris sponu na gumě (ocelový tah mají top) a tam myslím ani není výběr mezi tuhle sponou s mikroregulací a obyč zapínaní, zatím co u Omegy je to na výběr že jo. Teď koukám, že je cenový rozdíl 230 USD (580 vs 350), což nevím jestli za to stojí u ty gumy :D 

https://www.omegawatches.com/en-us/omega-two-piece-strap-seamaster-diver-300m-black-rubber-strap-032cvz010126w

https://www.omegawatches.com/en-us/omega-two-piece-strap-seamaster-diver-300m-grey-rubber-strap-032z020496w

image.png.42e567a796006fa640e7986280d09db7.png

Odesláno
před 2 hodinami, Hector_24 napsal:

ale sedí pouze na větší zápěstí. Já se svým dětským 17 cm zápěstím jsem v tom těžce plaval a ta neohebnost samotného tahu mě odradila. ta hádám zůstává i po trvalém nošení a je to konstrukční záměr.

• Haha 1
  • Sad 1
Odesláno (upraveno)

😆 dětských 17cm😆 na mých dospělých 17,5cm 😆 se v tom cítím v pohodě....kdyby to na mě vypadalo bizár tak do toho opravdu nejdu.

případné info k náramku klidně do zpráv, nebo vlákno ať to tu neplevelím🙃

IMG_1733.JPG

IMG_1734.JPG

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Like 2
Odesláno
Před hodinou, Humanzero napsal:

😆 dětských 17cm😆 na mých dospělých 17,5cm 😆 se v tom cítím v pohodě....kdyby to na mě vypadalo bizár tak do toho opravdu nejdu.

případné info k náramku klidně do zpráv, nebo vlákno ať to tu neplevelím🙃

IMG_1733.JPG

IMG_1734.JPG

ja ho prave zkousek a vychazel mi na ruce na 1. - 2. dirku a tam to bylo vazen nenositelne bohuzel. Tak asi mam o neco mene nez 17 cm, zalezi dle horka :D Tobe ale naramek opravdu sedi, tak at dela radost :)

Odesláno

Ta guma je prostě na léto best.IMG_2054.thumb.jpeg.1059be1a736d95b9de8eb4b0f25a38ab.jpeg

u toho titanu bylo primární pro Omegy zachovat jejich styl spony a dopadlo to imho né dobře na malé ruky. Trochu analogie se Snoopkama, kde ta Condura je zase nevhodná na velké ruce.

jen trochu OT, jabko má titan tah řešený takto:

IMG_2057.thumb.jpeg.399adf0091f6f4fa9c078ee20b6de954.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...