Seamaster Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Tak kdyz ty baterkace ted tak frcej… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 před 20 minutami, Seamaster napsal: Tak kdyz ty baterkace ted tak frcej… Skoro 50let a stále nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Mechanická časomíra - se synkem na turnaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Dnes som oprasil moje SM :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 V 11. 2. 2024 v 20:22, kundalini napsal: mám je na stejný účel jako ty já čekám na potvrzení výhodné ceny od AD...pak půjdou do sbírky Myslim, ze Jarett ma dosetrene na ine kusky ako plastaky @kundalini Akoze cakas na potvrdenie vyhodnej ceny na moony? Len aby si nebol sklamany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 25 minutami, EpsteinBarr napsal: Myslim, ze Jarett ma dosetrene na ine kusky ako plastaky @kundalini Akoze cakas na potvrdenie vyhodnej ceny na moony? Len aby si nebol sklamany... Mám slíbenou slevu 13% z doporučené ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Jen aby mezitim doporucena cena zas neposkocila o 10% nahoru Good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 51 minutami, kundalini napsal: Mám slíbenou slevu 13% z doporučené ceny Inak, celkom zaujimave. Kedze som aktualne pocul od dvoch ludi, ktorí sa informovali u AD (CR, SR, AU) a dostali sa na rozne ceny oproti retailu. Bavime sa o zafirovkach. Ale ako pise kolega, good luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal: Myslim, ze Jarett ma dosetrene na ine kusky ako plastaky @kundalini Akoze cakas na potvrdenie vyhodnej ceny na moony? Len aby si nebol sklamany... Na tahu su najlepsie Sice obyc. AT, ako zvyknes pisat, ale za mna skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 51 minutami, Seamaster napsal: Jen aby mezitim doporucena cena zas neposkocila o 10% nahoru Good luck! Mám ji slíbenou na minimálně měsíc z aktuální ceny na SM jsem dostal víc, ale každý den není posvícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 13 minutami, EpsteinBarr napsal: Inak, celkom zaujimave. Kedze som aktualne pocul od dvoch ludi, ktorí sa informovali u AD (CR, SR, AU) a dostali sa na rozne ceny oproti retailu. Bavime sa o zafirovkach. Ale ako pise kolega, good luck. já jdu do hesalitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 32 minutami, junior300 napsal: Na tahu su najlepsie Sice obyc. AT, ako zvyknes pisat, ale za mna skvele. Vsakze? V piatok som sa donutil vsetky hodinky dat spät na kovovy tah, resp. tahy upravit a spokojnost. Velka. Naviac, dnes pobehujem kancel-domov, tak uz mam na ruke asi tretie. Vidime sa v Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Zalilované kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Hrani s fotakem a Prim sport2 date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Nějak se mi to za poslední roky rozjelo, už jenom stary ploprof a nechci slyšet slovo Omega! Nejdřív se ale musím trochu usebrat se strelivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se