Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Niet za čo, držím palce nech sa podarí dobre kúpiť

Nevydržel jsem a dnes objednal:-) 42ky s cal8500 rok 2020. Az dorazi, hodím sem foto:-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Kapelnik napsal:

Nevydržel jsem a dnes objednal:-) 42ky s cal8500 rok 2020. Az dorazi, hodím sem foto:-)

To je fajn😉dúfam že budeš spokojný. Ja znesiem aj väčšie, a tým že kupujem len nové hodinky, mám pri dnešných cenách to rozhodovanie trochu tažšie😄.páči sa mi napr. tieto, či z toho niečo bude, ukáže čas😉IMG_1904.thumb.jpeg.9e765f5348decea8ccd8e39c9032d575.jpeg

IMG_1903.thumb.jpeg.74c877720de1652d453a146ef1bad09f.jpeg

Odkaz ke komentáři

To je fajndúfam že budeš spokojný. Ja znesiem aj väčšie, a tým že kupujem len nové hodinky, mám pri dnešných cenách to rozhodovanie trochu tažšie.páči sa mi napr. tieto, či z toho niečo bude, ukáže časIMG_1904.thumb.jpeg.9e765f5348decea8ccd8e39c9032d575.jpeg
IMG_1903.thumb.jpeg.74c877720de1652d453a146ef1bad09f.jpeg

Chapu, ale nova PO stoji dnes u Dusaka tesne pod 200k a to sory jako:-) A 39,5 jsou maly a 43,5 veliky.

Odkaz ke komentáři

Tie RM by som si snad nikdy nevsimol, resp. presiel bez pozastavenia. Robis im fajn propagaciu a musim povedat, ze mi pridu stale viac a viac zaujimavejsie.

PO titanium on rubber. Prisiel s tym kamarat, uz neviem kedy, snad rok dozadu, ze si ich ide kupit. Celkom aktivne som ho odradzal, hlavne kvoli vyske hodiniek a on ruku tiez nema ako medved. Nedal si povedat a kupil. Ked som ich nasledne skusil, bol som prekvapeny, ake su super. Vaha samozrejme nulanulanic a ta vyska hodiniek, ako keby sa stratila. Je s nimi nenormalne spokojny.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Tie RM by som si snad nikdy nevsimol, resp. presiel bez pozastavenia. Robis im fajn propagaciu a musim povedat, ze mi pridu stale viac a viac zaujimavejsie.

PO titanium on rubber. Prisiel s tym kamarat, uz neviem kedy, snad rok dozadu, ze si ich ide kupit. Celkom aktivne som ho odradzal, hlavne kvoli vyske hodiniek a on ruku tiez nema ako medved. Nedal si povedat a kupil. Ked som ich nasledne skusil, bol som prekvapeny, ake su super. Vaha samozrejme nulanulanic a ta vyska hodiniek, ako keby sa stratila. Je s nimi nenormalne spokojny.

Dík👍kedysi som mal čierne na fabric strape a asi po roku som ich predal(miestnemu členovi ktorý ich do dnes tuším má😉),prejedla sa mi tá faux patina, ale asi 1/2 roka dozadu, ked som ich tu par krat videl mi začali chýbať a tieto modré vyzerali na videách super, tak keď som našiel na Ch24 nové za dobrú cenu, neváhal som😄spokojnosť veliká, hodinky skvelé👍

tie titánové PO na gume mám v merku už dlhšie ale furt sa neviem rozkývať😄, či nie radšej čierne SMP 300 na gume (aj tie už som mal v bielej😂)..keby stáli rovnako, už sú PO doma😄, ale 8 a 5 je predsa len trošku rozdiel.. tak uvidím ako to nakoniec dopadne😄…nuž lakomý som, čo ti poviem😂

Odkaz ke komentáři

Ja sa s SMP 300 akosi neviem stotoznit. Mal som, nosil som, predal som snad do roka od kupy. Nieco mi tam vadi. Heliak urcite. Ale stale je tam aj dalsie "nieco", ze nie....
By som okamzite bral "martarofky" ale myslim si, ze by to bol bratovrazedny boj s modrymi AT, co mam. Sa v tom clovek straca 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, EpsteinBarr napsal:

Ja sa s SMP 300 akosi neviem stotoznit. Mal som, nosil som, predal som snad do roka od kupy. Nieco mi tam vadi. Heliak urcite. Ale stale je tam aj dalsie "nieco", ze nie....
By som okamzite bral "martarofky" ale myslim si, ze by to bol bratovrazedny boj s modrymi AT, co mam. Sa v tom clovek straca 🙂 

Mne zas “martarofky” moc nesedia, pekné, nie že nie, ale u mňa nie🙂, navyše k AT a najnovšie aj k RM by sa mi do tretice nehodili😀nuž každý to máme inak😉

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, EpsteinBarr napsal:

Mam to podobne. Sice som SMP zatial nevlastnil, ale vdaka kolegovi z fora som ich mal par dni doma. V modrej, za mna naj verzii. Ten heliak suhlas. Z fotiek som nemal prave v oblube buzna tah. Nazivo musim povedat, milo prekvapil. Po tejto skusenosti by som s nim nemal problem. U mna druha prekazka okrem heliaku su skeleton rucicky. Ich tvar. Ako z komiksu Asterix/Obelix. 🤷🏻‍♂️ Vo vysledku fajn hodinky, nie ze nie. Ale tento detail zatial fakt neviem skusnut.
V kauze martarofky vs AT to tiez vidim zhodne. Len to mam v opacnom garde. Tie tvoje AT su neskutocne, rad by som ich raz skusil, no obavam sa chrono kanibalizmu.

Upraveno uživatelem junior300
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...