Vjace Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 7:03 a s manželkou dneska dvojitý Snoopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 7:03 a s manželkou dneska dvojitý Snoopy Veliká paráda! Ty bílé, to je pro mě novinka.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Po delší době: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Před hodinou, Campino napsal: Verze bez prkýnek jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna před 1 minutou, Humanzero napsal: Verze bez prkýnek jsou Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 25 ročné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Niet za čo, držím palce nech sa podarí dobre kúpiťNevydržel jsem a dnes objednal:-) 42ky s cal8500 rok 2020. Az dorazi, hodím sem foto:-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 10 minutami, Kapelnik napsal: Nevydržel jsem a dnes objednal:-) 42ky s cal8500 rok 2020. Az dorazi, hodím sem foto:-) Sent from my iPhone using Tapatalk To je fajndúfam že budeš spokojný. Ja znesiem aj väčšie, a tým že kupujem len nové hodinky, mám pri dnešných cenách to rozhodovanie trochu tažšie.páči sa mi napr. tieto, či z toho niečo bude, ukáže čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna To je fajndúfam že budeš spokojný. Ja znesiem aj väčšie, a tým že kupujem len nové hodinky, mám pri dnešných cenách to rozhodovanie trochu tažšie.páči sa mi napr. tieto, či z toho niečo bude, ukáže čas Chapu, ale nova PO stoji dnes u Dusaka tesne pod 200k a to sory jako:-) A 39,5 jsou maly a 43,5 veliky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Sobotny shopping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna Tie RM by som si snad nikdy nevsimol, resp. presiel bez pozastavenia. Robis im fajn propagaciu a musim povedat, ze mi pridu stale viac a viac zaujimavejsie. PO titanium on rubber. Prisiel s tym kamarat, uz neviem kedy, snad rok dozadu, ze si ich ide kupit. Celkom aktivne som ho odradzal, hlavne kvoli vyske hodiniek a on ruku tiez nema ako medved. Nedal si povedat a kupil. Ked som ich nasledne skusil, bol som prekvapeny, ake su super. Vaha samozrejme nulanulanic a ta vyska hodiniek, ako keby sa stratila. Je s nimi nenormalne spokojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tie RM by som si snad nikdy nevsimol, resp. presiel bez pozastavenia. Robis im fajn propagaciu a musim povedat, ze mi pridu stale viac a viac zaujimavejsie. PO titanium on rubber. Prisiel s tym kamarat, uz neviem kedy, snad rok dozadu, ze si ich ide kupit. Celkom aktivne som ho odradzal, hlavne kvoli vyske hodiniek a on ruku tiez nema ako medved. Nedal si povedat a kupil. Ked som ich nasledne skusil, bol som prekvapeny, ake su super. Vaha samozrejme nulanulanic a ta vyska hodiniek, ako keby sa stratila. Je s nimi nenormalne spokojny. Díkkedysi som mal čierne na fabric strape a asi po roku som ich predal(miestnemu členovi ktorý ich do dnes tuším má),prejedla sa mi tá faux patina, ale asi 1/2 roka dozadu, ked som ich tu par krat videl mi začali chýbať a tieto modré vyzerali na videách super, tak keď som našiel na Ch24 nové za dobrú cenu, neváhal somspokojnosť veliká, hodinky skvelé tie titánové PO na gume mám v merku už dlhšie ale furt sa neviem rozkývať, či nie radšej čierne SMP 300 na gume (aj tie už som mal v bielej)..keby stáli rovnako, už sú PO doma, ale 8 a 5 je predsa len trošku rozdiel.. tak uvidím ako to nakoniec dopadne…nuž lakomý som, čo ti poviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna Ja sa s SMP 300 akosi neviem stotoznit. Mal som, nosil som, predal som snad do roka od kupy. Nieco mi tam vadi. Heliak urcite. Ale stale je tam aj dalsie "nieco", ze nie.... By som okamzite bral "martarofky" ale myslim si, ze by to bol bratovrazedny boj s modrymi AT, co mam. Sa v tom clovek straca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna před 7 minutami, EpsteinBarr napsal: Ja sa s SMP 300 akosi neviem stotoznit. Mal som, nosil som, predal som snad do roka od kupy. Nieco mi tam vadi. Heliak urcite. Ale stale je tam aj dalsie "nieco", ze nie.... By som okamzite bral "martarofky" ale myslim si, ze by to bol bratovrazedny boj s modrymi AT, co mam. Sa v tom clovek straca Mne zas “martarofky” moc nesedia, pekné, nie že nie, ale u mňa nie, navyše k AT a najnovšie aj k RM by sa mi do tretice nehodilinuž každý to máme inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna (upraveno) před 53 minutami, EpsteinBarr napsal: Ja sa s SMP 300 akosi neviem stotoznit. Mal som, nosil som, predal som snad do roka od kupy. Nieco mi tam vadi. Heliak urcite. Ale stale je tam aj dalsie "nieco", ze nie.... By som okamzite bral "martarofky" ale myslim si, ze by to bol bratovrazedny boj s modrymi AT, co mam. Sa v tom clovek straca Mam to podobne. Sice som SMP zatial nevlastnil, ale vdaka kolegovi z fora som ich mal par dni doma. V modrej, za mna naj verzii. Ten heliak suhlas. Z fotiek som nemal prave v oblube buzna tah. Nazivo musim povedat, milo prekvapil. Po tejto skusenosti by som s nim nemal problem. U mna druha prekazka okrem heliaku su skeleton rucicky. Ich tvar. Ako z komiksu Asterix/Obelix. Vo vysledku fajn hodinky, nie ze nie. Ale tento detail zatial fakt neviem skusnut. V kauze martarofky vs AT to tiez vidim zhodne. Len to mam v opacnom garde. Tie tvoje AT su neskutocne, rad by som ich raz skusil, no obavam sa chrono kanibalizmu. Upraveno 28. dubna uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 13:56 EdWhite reedice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se