Juraj11 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Ty PO musím prostě sehnatJinak půlku už jsem stihl sežrat,než jsem se dokopal k fotceSent from my iPhone using Tapatalk 1
Semishak Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Ty PO musím prostě sehnat Jinak půlku už jsem stihl sežrat,než jsem se dokopal k fotce Sent from my iPhone using Tapatalk možná budou na prodej, potřebuji nabít na jiné střelivo
Juraj11 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna možná budou na prodej, potřebuji nabít na jiné střelivo Tak to já je už na prodej mám Sent from my iPhone using Tapatalk
Semishak Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 24 minutami, Juraj11 napsal: Tak to já je už na prodej mám Sent from my iPhone using Tapatalk asi už mi to nemyslí, měl sem za to že je strašně potřebuješ sehnat
Juraj11 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna asi už mi to nemyslí, měl sem za to že je strašně potřebuješ sehnat Blbě jsem to napsal,myslel jsem své SeamasterySent from my iPhone using Tapatalk
Semishak Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 5 hodinami, Seamaster napsal: Planety, joooj! a pak že jim to na gumě nesluší
rekib1 Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Nevím jak to ta Omega dělá, že se ty barvy tak mění…teď tam zelenou tedy nevidím… 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se