junior300 Odesláno 4. února 2025 Nahlásit Odesláno 4. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
atim Odesláno 4. února 2025 Nahlásit Odesláno 4. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathann Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 Tak nějak furt důchodkyně... Aspirují na nejvíce nošené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Humanzero Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
PetroH Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Ked chce clovek zimu, tazko ju hladat v meste... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetroH Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Manzelka vravi, ze AT su i tak naj. Nebudem jej to vyhovarat Ma pravdu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
student Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Cestovatelské gmt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Také cestuji časem, ale v kanceláři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Odpočinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Axel Odesláno 7. února 2025 Nahlásit Odesláno 7. února 2025 V 5. 2. 2025 v 23:46, Humanzero napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten nový tah bych nutně potřeboval (s mikroregulací ve sponě).. Za mě nejlepší tah, co kdy ke Speedům vyrobili (včetně 1450) Staré Moony na 1479.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Brozik Odesláno 8. února 2025 Nahlásit Odesláno 8. února 2025 S dětmi do kina se správným vybavením! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bobi Odesláno 9. února 2025 Nahlásit Odesláno 9. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jocker Odesláno 9. února 2025 Nahlásit Odesláno 9. února 2025 Konečně chvilka času na vyzkoušení gumy s kožky…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 9. února 2025 Nahlásit Odesláno 9. února 2025 Já měl dnes na ruce tento model, jak koukám, k mání tento typ 120 prakticky není. Foto z katalogu. https://benjaminmarcello.nl/product/omega-seamaster-f300-electronic-198-0005/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vorel Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 A pondělí je opět zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Juraj11 Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Tak jsi je sehnal-paráda Za mě nej SeamasterySent from my iPhone using Tapatalk
Axel Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 V 9. 2. 2025 v 14:24, Jocker napsal: Konečně chvilka času na vyzkoušení gumy s kožky…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaké jsou dojmy z origo gumy? Racing řemeny moc pěkný.. před 2 hodinami, Pivas napsal: Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluju!:) Jsou skvělé Nějak ses rozjel s nákupama.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Pivas Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 @Juraj11 - Díky! Jo zadařilo se,štěstí chodí dokola,někdy … @Axel - Ani mi nemluv,doufám,že se ted nikde neobjeví nic co bych nutně potřeboval. Mam vybráno. No,ale ty na tom nejsi o moc líp. Ten nový tah musel stát jak slušné hodinky. Odhaduju 25+
Jocker Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 @Axel osobně nemám rád, když mi hodinky jezdí po ruce. To se mi teď v zimě na origo tahu stávalo a nebyl jsem schopný tah nastavit (články, regulace na sponě) tak aby se ti nedělo. Guma na překlápěčce sedla parádně na dírku na moji ruku. Takže spokojenost a hodinky to hezky odlehčilo a navíc to přesně sedí do pouzdra. Eště jak bude chvilka, tak vyzkouším tu překlápěčku na conduře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se