odklizec Odesláno 8. května 2006 Nahlásit Odesláno 8. května 2006 Caute vsichni majitele ch l.e. Snad uz mame vsichni svoje kousky, tak by mozna nebylo od veci, udelat spolecne foto Predstavuju si to tak, ze vsichni pokusime udelat foto ciferniku a dynka, zamozrejme v co nejlepsi mozne kvalite, jake jsme v domacich podminkach a beznym vybavenim schopni dosahnout. Jak je videt s mych ukazek, slusneho vysledku se po zmenseni da dosahnout i mobilnim telefonem Postovat sve milasky muzete primo sem. Zkuste v rozliseni min 640x480 (ale cim vetsi tim lepsi) s co nejvetsim detailem na hodinky. Ja z toho pak zkusim udlelat jednu hromadnou fotku podle cisel v rade (jednu cifernikovou a jednu dynkovou). Vetsi fotka mi vic umozni vylepsit detaily, tak se snazte! Postovat to muzete pres xs.to kde je myslim lepsi moznost co do rozliseni a velikosti. Chybejici fotky budu casem doplnovat, nejspis se ale nikdy nepodari dat dohromady vsechny. Ale takovy je uz zivot. Ted je pravdepodobne nejvetsi sance dat to jeste dohromady! Pri kompozici se pokuste fotit hodinky s natocenim doleva a pri dynku zkuste takove to kontrastni foto, jako se to podarilo zde..
odklizec Odesláno 8. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2006 Tak tady muj dnesni foto pokus.. Tak se cinte panove, at mame brzo komplet!
Chronomag Odesláno 12. května 2006 Nahlásit Odesláno 12. května 2006 Nějak jsem si to neodpustil a zvěčnil jsem Prim Chronomag le i mimo fórum http://www.marigold.cz/item/tak-si-ty-hodi...jste-tak-chytri
Prokop Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Koukám, ani jedny už nemají originální pásek, to se ty naše nelíbili?
odklizec Odesláno 13. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Moje zatim ma Pasek je OK a perfektne se hodi. Ale casem mozna zkusim vymenit za medove hnedy/zluty Hirsch Nature Collection "Traveller". Ten mam momentlane na BWC ze stribrnym cifernikem, ale mam overene, ze dobre sedi i s cernym.
odklizec Odesláno 13. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Ja je zatim kupoval odtud, ale bohuzel, zrovna ten zmineny traveller je momentalne sold-out (20 a 22mm). http://timefactors.com/hirsch.htm Byva i na ebay, ale tak nejak se mi podle obrazku zda, ze to casto neni Hirsch ale nejaky fake..kam ten svet speje..uz i remeny..
Prokop Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Traveler myslím bude ještě nějaký skladem. Byl na výběr k hodinkám Ch.L.E. jako jeden z alternativních řemínků. Jinak asi už je vhodné informovat o tom, že jsme navázali spolupráci s poněkud pružnějším výrobcem řemínků než je Hirsch. Kdo bude mít zájem, může se na ně při nějaké příležitosti podívat. Jeden z nich testuji již 3 týden a jsem zatím maximálně spokojen.
X-Bob Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Ja je zatim kupoval odtud, ale bohuzel, zrovna ten zmineny traveller je momentalne sold-out (20 a 22mm). http://timefactors.com/hirsch.htm Byva i na ebay, ale tak nejak se mi podle obrazku zda, ze to casto neni Hirsch ale nejaky fake..kam ten svet speje..uz i remeny.. díky
Návštěvník Kamil Odesláno 25. června 2006 Nahlásit Odesláno 25. června 2006 Trochu jsem kopíroval, abychom je měli pěkně pohromadě 01/40 03/40 04/40 07/40 08/40 21/40 23/40 29/40 36/40
Filipes Odesláno 25. června 2006 Nahlásit Odesláno 25. června 2006 mno odklízeč má malinko vyšší rozpočet, uznávám..to já si jen pořídil monstra..
odklizec Odesláno 25. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2006 mno odklízeč má malinko vyšší rozpočet, uznávám..to já si jen pořídil monstra.. ??? Jak to souvisi s fotkama ch l.e. a vubec s necim? Momentalne taky pokukuju po monsterech na sport a IWC nemam zadne..(OK jedny kapesni ) Neni dulezite za kolik mas hodinky, ale jestli z nich mas radost! Znam cloveka, ktery si koupil Tagy modre Monaco a behem roka je tak znicil, ze bych nad tim brecel. Dneska mu lezi doma na policce, upadnute tlacitko, dodrene az hruza a asi tam zustanou naveky. Proste zadna ucta a vztah k hodinkam. Ale ma prachy, tak si koupi klidne druhe..
odklizec Odesláno 25. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2006 to kamil... Pekne jsi to sesbiral Mozna bych to mel dat do prvniho postu, at je to porad na ocich?
31682 Odesláno 25. června 2006 Nahlásit Odesláno 25. června 2006 Kamil: dobrý nápad i práce. Hned se dá posoudit rozdílnost jednotlivých kousků. Pokud bych se mohl odvážit přispět malou radou, tak při zmenšování obrázků postupuj raději v několika krocích. Nezmenšuj najednou. Obraz si tak zachová větší ostrost. Znatelné je to třeba na 3, 7 a 8.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. června 2006 Nahlásit Odesláno 25. června 2006 Pokud bych se mohl odvážit přispět malou radou, tak při zmenšování obrázků postupuj raději v několika krocích. Nezmenšuj najednou. Obraz si tak zachová větší ostrost. Znatelné je to třeba na 3, 7 a 8. To nebylo až tak zmenšováním, ale u 3 s tím nic nenadělám, jsou malé výchozí fotky. Ostatní jsem trochu poopravil. to kamil... Pekne jsi to sesbiral Mozna bych to mel dat do prvniho postu, at je to porad na ocich? Dobrý nápad, přesuň to BTW Všimli jste se, jak vynikne drahý řemen? Myslím 29/40, je to pravý aligátor. I když ještěrka teju na 21/40 taky nevypadá špatně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se