Onisan Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Co říkáte tomuto modelu hodinek http://www.longines.com/eng/html_longines/...s_lindbergh.cfm ?
lolohh Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Onion napsal: Co říkáte tomuto modelu hodinek http://www.longines.com/eng/html_longines/...s_lindbergh.cfm ? Já jen čistě subjektivně: nelíbí se mi, jsou hrozně velké a drahé. Zahlédl jsem je tam v týdnu ve vitrínce a nelíbily se mi ani naživo.
maxs Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 (upraveno) Vyrábajú sa v dvoch veľkostiach 38 a 47 mm.Tie menšie sú aj výrazne lacnejšie.Mne sa veľmi páčia, je to legenda.Tu sme o nich viedli s cigim debatu:http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;hl=lindbergh Upraveno 28. března 2008 uživatelem maxs
railmaster Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 (upraveno) Lindberghov model, rovnako ako model Hour Angle sú hodinky s históriou a v patričnej veľkosti si ich viem predstaviť na ruke aj v zbierke. Tých 38 mm je málo. Pre mňa je to najzaujímavejšie, čo Longines okrem súčasnej Master kolekcie vyrobil. Upraveno 28. března 2008 uživatelem railmaster
mareks Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Četl jsem si o nich ve watchmagizínu a jsou to nádherné hodinky, mám rád složité ciferníky s funkcemi, velikostí bych je přirovnal k B navitimer World. Chtěl bych je vidět na živo.
maxs Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 (upraveno) railmaster napsal: Lindberghov model, rovnako ako model Hour Angle sú hodinky s históriou ..... Longines Lindbergh a Hour Angle je jeden a ten istý model. Ten iný model je Longines Weems. Lindbergh Hour Angle: Longines Weems: Upraveno 28. března 2008 uživatelem maxs
railmaster Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 maxs napsal: Longines Lindbergh a Hour Angle je jeden a ten istý model. Ten iný model je Longines Weems. Ano obidva modely v tejto kolekcii sú označené Longines Lindbergh. Ale priamo pod týmto názvom je vnímaný menší model, ten má cca 37 mm v priemere a pod Hour Angle je vnímaný väčší, hoci vzhľadove rovnaký model.
Andreas.ks Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Podle mně je tohle to nejhezčí z Longinů... Jenom kdyby nebyly tak obrovské (a tak drahé)...
Návštěvník YPO Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 spodní obrázek - Longines Weems jsou nádherný ---- kolik ta krása stojí peněz (první Longiny u kterých mi poklesla čelist) Už jsem to našel
Onisan Odesláno 28. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2008 V Koscomu mají ten větší model za 105 000 Kč Mně se ta velikost , těch 47, líbí a přijde mi akorát
railmaster Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 (upraveno) Pôvodný model, pri vývoji ktorého spolupracoval Lindbergh mal len 33 mm. Viď obr. Ale tá veľkosť 47 mm je úplne super. Upraveno 28. března 2008 uživatelem railmaster
lolohh Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 Takže jsem snad jediný, komu se nelíbí... Tady (283 km z Prahy) jsou měsíc staré za 2650 Euro, pokud byste měl někdo zájem.
grippo Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 lolohh napsal: Takže jsem snad jediný, komu se nelíbí... Tady (283 km z Prahy) jsou měsíc staré za 2650 Euro, pokud byste měl někdo zájem. Jediný nejsi, nemůžu sice říci, že jsou ošklivé, ale v této cenové relaci si myslím, že jsou i mnohem hezčí hodinky. A za 100 000,- určitě .
Baker Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 Taky se mi nelibi, zato ty Weems to jsou poradene hodinky, jen ta velikost je moc, bile hodinky vetsinou pusobi jeste vetsi.
lolohh Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 Baker napsal: Taky se mi nelibi, zato ty Weems to jsou poradene hodinky, jen ta velikost je moc, bile hodinky vetsinou pusobi jeste vetsi. Mně se nelíbí ani ty Weems - nelíbí se mi ty ručky, font číslic, korunka, velikost. Ciferník je zajímavý, ale taky z něj nejsem odvařenej.
long Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 AAAAAAAAAAAhoj členové, jen vám chci říci,že ten menší rozměr je akorát,navíc když je někomu otevřu a navíc mu zatočím s tím vnitřním ciferníkem má oči navrch hlavy. Jestli náhodou ta posedlost velkým průměrem hodinek není syndrom malého pé.. ! hahahahaha (pardon za tu poznámku) každopádně zrovna tento model je větší velikosti fakticky nenositelný, po roce šel do světa jelikož jsem je měl na ruce asi dvakrát. Ke košili nejdou,protože vyhrnují sako až k loktu,do auta nelze jelikož jezdíte stále doprava, na ryby je jich škoda a k tričku na machrování to není to pravé.
Onisan Odesláno 7. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 long napsal: Jestli náhodou ta posedlost velkým průměrem hodinek není syndrom malého pé.. ! hahahahaha (pardon za tu poznámku) Tvoje žena a dcera na to už mají jiný názor...
long Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Hahahahaha nejen oni, ale chci jen znovu řící, že velikost není vše, tedy u hodinek a konkrétně u tohoto modelu . Jinak samozřejmě plaítí VĚTŠÍ BERE,ty hodinky jsou totiž sami o sobě velice zvláštní a již není potřeba dohánět neco velikostí Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem long
Návštěvník YPO Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Koukám koukám , že se Lindberg dělá i v chronografu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se