villain83 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Podle mě jsou v cajku. Jestli ti teda nevadí, že je v tom vlastně kalibr Seiko a ne TH, tak v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Hezky Seiko s column wheel, to asi este cinani nedelaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Zdravím, potřeboval bych pomoct s určením originality hodinek Tag Heuer Aquaracer way2012.ba0927 z přiložených fotografii. Ověření u AD není možné, prodejce je z USA. Děkuji za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Podla mna OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Aka cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Cena 850 dolaru. Daval jsem dotaz na watchuseek forum a tam zase tvrdí jasný fake. Takže do toho radši nepůjdu, ale díky všem za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Podle čeho tvrdí, že fejk? Mi to připadá v cajku. I cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Tvrdí, že tag heuer tahy nebalí do pruhledne folie, dale ze vyska pouzdra je mensi. Dale, co jsem zde neuvedl, jsem zjistil, že k nim není záruční karta (warranty card) ani zaruka od TH, coz se mi moc nezda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Udajne se ebay nyni hemzi fejkovymi TH Aquaracer Calibre 5, všechny ty novější typy. Nasel jsem k tomu i starsi diskuzi https://www.google.com/amp/s/forums.watchuseek.com/f25/beware-fake-tag-heuer-models-ebay-paperwork-4753143.html%3famp=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Tvrdí, že tag heuer tahy nebalí do pruhledne folie, dale ze vyska pouzdra je mensi. Dale, co jsem zde neuvedl, jsem zjistil, že k nim není záruční karta (warranty card) ani zaruka od TH, coz se mi moc nezda.Nic divného, když to jde od šedého prodejce. Nevím jak poznali výšku pouzdra. Za mě cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Tu vysku pouzdra netusim jak poznali. Ptali se me i na prodejce na ebay a toto byla odpoved. Riskovat to zrejme nebudu, radsi koupim u nejakeho overeneho prodejce na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Hmm...ale asi mas pravdu...to logo na dynku je ine ako maju Aquace...hmm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Luneta mi príde divná. Nevidím tam brus. To môže byť aj fotkou. Lumi bod je akýsi malý a veľmi zapustený. Cenu by som čakal o pár stoviek vyššiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Jsou tam milimetrový rozdíly, ale vidím je tam, rozestupy u písmen, lupa je taky moc blízko indexu, indexy jsou větší atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Za mě OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Vsem dekuju za odpovedi, zrejme se jedna o velmi povedeny fake. Dekuju za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Ako porovnavam, ale su fakt podarene ako fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Ako porovnavam, ale su fakt podarene ako fejk.No prave, to je to nejhorsi. Velice podarene, seriove cislo, manual, visacka,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 za mna ok, alebo AAA fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se